Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قم - ايرنا - رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: در بودجه سال آينده، سازوکاري در زمينه ارائه مشوق هاي پايدار مالي طراحي شد که داراي آثار عملي بر توليد و به خصوص جريان صادرات کشور است.

به گزارش ايرنا، علي لاريجاني عصر چهارشنبه در آيين افتتاحيه فاز چهار طرح توسعه گروه بين المللي کارخانجات آذرخش در شهرک صنعتي محمود آباد قم، افزود: در شرايط فعلي کشور بايد از توليدکنندکان حمايت کرد و با فراهم ساختن بسترهاي مورد نياز براي صادرات کالاهاي ساخت داخل، فرصت هاي شغلي را گسترش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: تلاش شد تا در بودجه سال 97، سازوکاري اجرا شود که مشوق هاي صادراتي حتي با وجود محدوديت هاي مالي، ناديده گرفته نشود و از هزينه کردن آن در بخش هاي ديگر جلوگيري به عمل آيد.
وي ادامه داد: مشوق هاي صادراتي درنظر گرفته شده ارتباطي به درآمدهاي نفتي ندارد و اين حمايت ها در سال هاي آينده نيز تقويت خواهد شد، در بسياري از بخش ها اقتصادي همچون توليد فرش دستباف براي رسيدن به جايگاه مطلوب بايد صادرات تقويت شود.
وي با بيان اين که مسئولان حوزه صنعت و تجارت بايد از قوانين طراحي شده براي حمايت از صادرکنندگان به نحو شايسته استفاده کنند افزود: اگر در زمينه صادرات سرمايه گذاري و از آن پشتيباني نکنيم، مشکل اتکاء اقتصاد کشور به درآمدهاي نفتي حل نخواهد شد.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي گفت: بايد شرايطي فراهم شود که صادرکنندگان کشور با اطمينان در بازارهاي بين المللي وارد شوند و با پيش بيني از آينده، فعاليت هاي اقتصادي مورد نظر خود را انجام دهند.
وي بيان کرد: بسيار خوشحال مي شويم که توليدکنندگان و صادرکنندگان کشور براي انجام فعاليت هاي اقتصادي، وابسستگي به تسهيلات بانکي نداشته باشند.
وي ادامه داد: بانک ها با وجود قوانين خاصي که دارند بايد براي حمايت از توليدکنندگان، فعاليت بيشتري را انجام دهند و اين وظيفه ملي آنان است.
لاريجاني گفت: تلاش مي کنيم با وضع مشوق هاي لازم، بانک ها را به سمت حمايت از توليد هدايت کنيم، البته بانک مشکل هايي هم دارند که بايد مورد توجه قرار گيرد، در هر صورت بانک ها با ارائه تسهيلات مي توانند نقش موثري در ايجاد فرصت هاي شغلي به خصوص براي فارغ التحصيلان دانشگاهي داشته باشند.
وي بيان کرد: صنعتگران ما با حمايت مسئولان ملي و استاني و همچنين اخذ تسهيلات از بانک ها مي توانند زمينه اشتغال افراد تحصيل کرده را فراهم کنند و رونقي در حوزه توليد کشور به وجود آورند.
وي ادامه داد: در روزهاي اخير مصوبه اي در مجلس شوراي اسلامي تصويب شد که به موجب آن، کارگروهي در استان ها به رياست استاندار تشکيل و در آن با حضور مديران و مسئولان دستگاه هاي اجرايي به مشکل هاي فعالان اقتصادي رسيدگي مي شود.
رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: اين کارگروه بنابرتشخيص خود مي تواند بانک ها را به پرداخت تسهيلات به واحدهاي صنعتي مکلف کند و اگر بانک ها به مصوبه هاي اين کارگروه عمل نکنند براساس قانون بايد پاسخگو باشند؛ اين روش، سازوکار مناسبي براي حمايت از بخش توليد کشور است.
وي با اشاره به اقدام هاي رسانه ملي و ساير رسانه ها در زمينه تجليل از کارآفرينان، افزود: رسانه ها بايد با گشاده دستي از فعالان اقتصادي حمايت کنند و شبکه هاي رسانه ملي در اين خصوص نقش بسزايي دارند.
وي ادامه داد: امروز همه مسائل اقتصادي را مهمترين مشکل هاي کشور مي دانند؛ اگر مشکل توليد و صادرات در کشور حل شود، اشتغال پايدار ايجاد مي گردد و معيشت مردم بهبود مي يابد.
لاريجاني گفت: به طور طبيعي کشور با مشکل هاي داخلي و خارجي گوناگوني مواجه است، اما بايد مراقب بود مسائل حاشيه اي، جاي مسائل اصلي را نگيرد.
وي با اشاره به نقش رسانه ها در مديريت فضاي فکري جامعه، افزود: لازم است سياستمداران با پرهيز از اختلاف ها، فضاي کشور را آرام کنند و زمينه را براي انجام فعاليت هاي اقتصادي و افزايش توليد و اشتغال فراهم نمايند.
وي ادامه داد: شهيد مطهري (ره) مي فرمود«يک کشور هرچقدر هم که آرمان هاي متعالي داشته باشد اگر اقتصاد سالم نداشته باشد به اين آرمان ها نمي رسد»؛ امروز آرمان هاي ما موجب عزت آفريني شده است اما در بخش اقتصادي با مشکل هايي مواجه هستيم که بايد بر روي آن تمرکز و براي حل مسائل اين حوزه تلاش کنيم.
لاريجاني گفت: نبايد اجازه داد مسائل حاشيه اي، ذهن ما را از کارهاي اصلي دور نگاه دارد، همچنين نبايد اجازه داد نااميدي و ياس وارد فضاي جامعه شود.
وي بيان کرد: با وجود مشکل ها، اگر دست به دست هم دهيم مي توانيم روز به روز کشور خود را آبادتر کنيم و فضاي اميدواري را در جامعه تقويت نماييم.
وي همچنين با اشاره به جايگاه ممتاز قم براي حضور فعالان اقتصادي ادامه داد: بايد سرمايه گذاري هاي اقتصادي در استان قم روز به روز توسعه يابد و يکي از شاخص هاي ارزيابي مديران در اين استان، بالارفتن تعداد آمار واحدهاي صنعتي و فرصت هاي شغلي جديد، درنظر گرفته شود.
اين آيين با حضور سيد مهدي صادقي، استاندار قم و شماري از مسئولان ملي و استاني برگزار و از مسئولان شرکت آذرخش به دليل فعاليت در مسير ايجاد توليد و اشتغال تجليل شد.
فاز چهارم شرکت آذرخش توسعه صنايع نسوز با توان توليد 10 هزار تن محصول در سال در زميني به مساحت 43 هزار متر مربع در شهرک صنعتي محمود آباد قم احداث شده است و در زمينه توليد محصولاتي همچون آجرنماي داخلي و خارجي ساختمان، کفپوش و آجرنسوز کوره فعاليت مي کند؛ اين واحد صنعتي با اعتبار 800 ميليارد ريال براي 170 تن به صورت مستقيم اشتغال ايجاد کرده است.
شهرک صنعتي محمود آباد قم با مساحتي بالغ بر 700 هکتار در کيلومتر 18 آزادراه قم - تهران قرار گرفته و از خدمات زيربنايي مانند آب، برق، تلفن، گاز و راه هاي ارتباطي مناسب براي حضور صنايع مادر و تخصصي، برخوردار است.
استان قم داراي هفت شهرک صنعتي شکوهيه، الغدير، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه(ع) - قنوات - و فناوري اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحيه صنعتي خورآباد، دستجرد، سيرو و طغرود است.
هم اکنون در قم 2 هزار و 390 واحد صنعتي داراي پرونده وجود دارد؛ همچنين 53 هزار و 800 تن در واحدهاي صنعتي استان مشغول به فعاليت هستند.
7405/ 1175
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۸۰۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»

به گزارش خبرنگار مهر، هر گاه حجم و میزان کالایی در بازار بیش از نیاز باشد و کاهش قیمت‌ها موجب زیان تولیدکننده شود دولت ورود کرده و کالاهای مازاد را از سطح بازار جمع‌آوری می‌کند.

ایران در تولید گوشت مرغ و تخم مرغ به خودکفایی رسیده و در این زمینه می‌تواند درآمدزایی ارزی داشته باشد. ظرفیت کشور در تولید گوشت مرغ سالانه ۳ میلیون تن بوده که این آمار ضمن تأمین داخل می‌تواند بازار صادراتی را برای اقتصاد کشور به ارمغان آورد. مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با اشاره به تاکید وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر ورود محصولات کشاورزی بر بازارهای جهانی گفته، وزیر جهاد کشاورزی در تعامل با بخش خصوصی حمایت از تولید داخل را برای ورود به بازارهای بین‌المللی مرغ مورد تاکید قرار داده است. بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

علی ابراهیمی وظیفه شرکت پشتیبانی امور دام کشور در خرید مرغ داخل را مقطعی و برای تکمیل ذخایر راهبردی عنوان کرد و نقش اصلی تنظیم و تثبیت بازار را گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازار بین‌المللی دانست. به گفته وی، تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار صادراتی است. در دنیا صادرات مورد حمایت دولت‌ها بوده و به شکل‌گیری اولیه آن یارانه تعلق می‌گیرد. این اتحادیه هم در سایه حمایت در یک بازه زمانی ۳ تا ۴ ماه می‌تواند حضور خود را در بازار کشورهای همسایه تثبیت کند.

تلاش برای بازار سازی

قیمت هر کیلو گرم مرغ سال گذشته ۷۳ هزار تومان تعیین شد که این عدد بین ۷۸ تا ۹۵ هزار تومان در نوسان بود. در مقطعی با کاهش حجم جوجه‌ریزی قیمت گوشت مرغ به حدود ۱۰۰ هزار تومان رسید که با ورود وزارت جهاد کشاورزی و رساندن جوجه‌ریزی به بیش از ۱۵۰ میلیون قطعه آرامش به بازار گوشت مرغ بازگشت.

در حال حاضر هنوز قیمت جدید تعیین نشده و هر کیلو گرم گوشت مرغ به مبلغ ۷۸ هزار تومان به فروش می‌رسد.

در ادامه شرکت پشتیبانی امور دام کشور با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال در حال خدمات رسانی به زنجیره مرغداری کشور است.

به گفته مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، صنعت مرغداری ایران وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفت‌وگوی ملی با مرغداران هستیم. زمان آن رسیده که با بهره‌وری و کارایی بالاتر، تولید انجام شود.

‌حسین شیرزاد نسبت به جمع‌آوری گوشت مرغ مازاد از سطح بازار عنوان کرده، در حال حاضر شرکت‌ها و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و شرکت پشتیبانی امور دام با تمام ظرفیت متعهد به خرید مرغ است؛ به طوری که در یک ماه گذشته رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن رقم خورده است. در ماه مبارک رمضان حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

گفتنی است؛ امسال واردات گوشت مرغ از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف شده و تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

حسین شیرزاد تاکید دارد، صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات دارد. قطعاً باید کریدورهای صادراتی فعال شود و صادرات موفق وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم.

در این زمینه ضروری است تعداد کشتارگاه‌ها متناسب سازی شده و مدیریت صادرات مرغ به لحاظ کیفی تقویت شود. ‌

کد خبر 6089725 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • حضور ۲۵ هیئت تجاری در اکسپو نشان از رشد ایران با وجود تحریم
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • حضور فعالان اقتصادی ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴)
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین