Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مراغه - ايرنا - رئيس دامپزشکي مراغه بر ضرورت آشنايي مروجين جها کشاورزي با آنفلوانزاي پرندگان تاکيد کرد و گفت: مروجين بايد اطلاعات جامع و کافي از بيماري آنفلونزاي پرندگان و راه هاي پيشگيري از آن را داشته باشند تا در مواقع ضروري و بحراني، با آن مقابله کنند.

علي پاشايي روز چهارشنبه در حاشيه برگزاري کلاس آشنايي با بيماري آنفلوانزاي پرندگان ويژه مروجين جهاد کشاورزي مراغه در گفت و گو با ايرنا اظهار کرد: اين دوره با هدف ارتقاء اطلاعات مروجين و آشنايي آنان با خطرات اين بيماري برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: در اين کارگاه آموزشي و توجيهي، اطلاعاتي در خصوص اين بيماري و خطرات آن براي شرکت کنندگان ارايه شد.
وي با تاکيد بر اهميت و لزوم افزايش آگاهي اقشار مختلف در خصوص بيماري آنفلوآنزاي فوق حاد پرندگان، افزود: در کنار اين کارگاه آموزشي، دفترچه هايي در مورد بيماري آنفلوآنزاي پرندگان در بين شرکت کنندگان توزيع شد.
وي به ديگر بحث ها و موضوعات ارائه شده در اين دوره اشاره کرد و گفت: رعايت مسائل بهداشتي و قرنطينه‌ اي، نحوه پيشگيري و کنترل بيماري‌، علائم و را ههاي شناسائي بيماري و لزوم رعايت و اعمال شرايط قرنطينه ‌اي و همچنين نحوه ضدعفوني مرغداري و محل‌ هاي نگهداري طيور از ديگر موضوعات ارائه شده در اين دوره يک روزه بود.
پاشايي، آموزش و ارتقاء دانش پرورش دهندگان، اطلاع رساني، اعلام سريع تلفات به دامپزشکي براي اقدام هاي واکنش سريع، افزايش امنيت زيستي در مرغداري ها، کاهش تراکم منطقه از جمعيت حساس (پرندگان صنعتي و بومي)، افزايش فاصله جوجه ريزي، رعايت اصول بهداشتي قرنطينه اي در حمل و نقل پرنده زنده، کود مرغي و تخم مرغ را از جمله راهکارهاي جلوگيري از بروز اين بيماري عنوان کرد.
بيماري آنفلوانزاي پرندگان بيماري خطرناکي است که در سال 1918 ميلادي در جهان شيوع پيدا کرد و با شيوع آن ميليون ها نفر جان خود را از دست دادند.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعيت در 127 کيلومتري تبريز، مرکز آذربايجان شرقي واقع است.
3077/9880
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۸۰۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان در پنجمین روز از هفته سلامت،مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  با محوریت مراقبت و درمان دیابت در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد.

به گفته  دکتر گلفیروزی بیماری دیابت باید جدی گرفته شودو بیماریهای غیر واگیر باعث ۸۰ درصد مرگ و ۵۳ درصد بار بیماری ها در دنیا  و کشور هستند و در این بین ، دیابت شایع ترین بیماری متابولیک در دنیاست.

دکتر گلفیروزی گفت: با توجه به تغییر در سبک زندگی و افزایش عوامل خطر ابتلا به بیماری‌ دیابت خصوصا چاقی و کم تحرکی ، روند ابتلای افراد به دیابت در دنیا رو به افزایش است و تخمین زده میشود تا سال ۲۰۴۵ تعداد بیماران دیابتی به حدود ۶۳۰ میلیون نفر برسد.

وی از هزینه های بالای بیماری دیابت سخن گفت و افزود: حدود ۹ درصد از هزینه های بهداشتی در ایران صرف بیماری دیابت می شود که در راستای کاهش هزینه ها علاوه بر ارتقاء کیفیت خدمات در حوزه بهداشت در راستای  تشخیص به هنگام بیماریهای دیابت و فشار خون ، باید جهت افزایش سواد سلامت مردم  برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر برنامه ریزی و افراد را از دوران کودکی آموزش داد و ترغیب کرد تا سبک زندگی سالمی داشته باشند و با مدیریت وزن و فعالیت بدنی سلامت خود را حفظ کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان به اجرای پویش ملی سلامت که با هدف شناسایی بیماران دیابت و فشار خون در کشور اجرا گردید اشاره کرد و گفت :در این پویش بیش از یک میلیون و دویست هزار بیمار دیابتی و فشار خونی شناسایی شد که درمان به موقع این بیماران، گام بسیار مهمی در پیشگیری از عوارض بیماری و کاهش هزینه های  بسیار سنگین آن در حوزه درمان خواهد شد.

دکتر گلفیروزی در زمینه عوارض بیماری دیابت و اثرات آن بر سلامت افراد اظهار داشت: در  بسیاری از بیماران دیابتی حداقل ۵ تا ۱۰ سال پس از ابتلا به بیماری تشخیص داده میشود که در این زمان ممکن است فرد دچار  حداقل یکی از چشمی ،عصبی،قلبی  یا کلیوی شده باشد ،لذا جهت جلوگیری از افزایش عوارض این بیماری، هدف این است که با خدمات تشخیصی و درمانی مناسبی به افراد مبتلا ارائه و از عوارض این بیماری جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه راه اندازی کلینیک های دیابت برنامه ای است که می تواند ضمن کنترل این بیماری، خدمات مناسبی به بیماران ارائه نماید افزود :در این مرکز جامع ، علاوه بر خدمات مراقبتی سطح یک که شامل مراقبت پزشک و پرستار آموزش دیده دیابت ،مشاوره روان و تغذیه می باشد ،ویزیت متخصص داخلی به بیماران ارایه خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان:این مرکز مجهز به دستگاه های ازون تراپی ،پلاسما تراپی ،وکیوم زخم و خدمات درمانی با پانسمان های نوین می باشد که به بیمارانی دچار زخم دیابتی هستند ارایه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پایان گفت: امیدواریم با مشارکت بیمه ها  و مردم بتوانیم برنامه ریزی مناسبی برای کنترل این بیماری در استان داشته باشیم .

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا