Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@14:07:17 GMT

بودجه 97 مشوق‌های صادراتی پایداری را درنظر گرفته است

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۸۰۹۶۴

بودجه 97 مشوق‌های صادراتی پایداری را درنظر گرفته است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در بودجه سال آینده، سازوکاری در زمینه ارائه مشوق های پایدار مالی طراحی شد که دارای آثار عملی بر تولید و به خصوص جریان صادرات کشور است.

به گزارش حوزه پارلمانی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، علی لاریجانی عصر چهارشنبه در آیین افتتاحیه فاز چهار طرح توسعه گروه بین المللی کارخانجات آذرخش در شهرک صنعتی محمود آباد قم، افزود: در شرایط فعلی کشور باید از تولیدکنندکان حمایت کرد و با فراهم ساختن بسترهای مورد نیاز برای صادرات کالاهای ساخت داخل، فرصت های شغلی را گسترش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: تلاش شد تا در بودجه سال 97، سازوکاری اجرا شود که مشوق های صادراتی حتی با وجود محدودیت های مالی، نادیده گرفته نشود و از هزینه کردن آن در بخش های دیگر جلوگیری به عمل آید.

وی ادامه داد: مشوق های صادراتی درنظر گرفته شده ارتباطی به درآمدهای نفتی ندارد و این حمایت ها در سال های آینده نیز تقویت خواهد شد، در بسیاری از بخش ها اقتصادی همچون تولید فرش دستباف برای رسیدن به جایگاه مطلوب باید صادرات تقویت شود.

وی با بیان این که مسئولان حوزه صنعت و تجارت باید از قوانین طراحی شده برای حمایت از صادرکنندگان به نحو شایسته استفاده کنند افزود: اگر در زمینه صادرات سرمایه گذاری و از آن پشتیبانی نکنیم، مشکل اتکاء اقتصاد کشور به درآمدهای نفتی حل نخواهد شد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: باید شرایطی فراهم شود که صادرکنندگان کشور با اطمینان در بازارهای بین المللی وارد شوند و با پیش بینی از آینده، فعالیت های اقتصادی مورد نظر خود را انجام دهند.

وی بیان کرد: بسیار خوشحال می شویم که تولیدکنندگان و صادرکنندگان کشور برای انجام فعالیت های اقتصادی، وابسستگی به تسهیلات بانکی نداشته باشند.
وی ادامه داد: بانک ها با وجود قوانین خاصی که دارند باید برای حمایت از تولیدکنندگان، فعالیت بیشتری را انجام دهند و این وظیفه ملی آنان است.

لاریجانی گفت: تلاش می کنیم با وضع مشوق های لازم، بانک ها را به سمت حمایت از تولید هدایت کنیم، البته بانک مشکل هایی هم دارند که باید مورد توجه قرار گیرد، در هر صورت بانک ها با ارائه تسهیلات می توانند نقش موثری در ایجاد فرصت های شغلی به خصوص برای فارغ التحصیلان دانشگاهی داشته باشند.

وی بیان کرد: صنعتگران ما با حمایت مسئولان ملی و استانی و همچنین اخذ تسهیلات از بانک ها می توانند زمینه اشتغال افراد تحصیل کرده را فراهم کنند و رونقی در حوزه تولید کشور به وجود آورند.

وی ادامه داد: در روزهای اخیر مصوبه ای در مجلس شورای اسلامی تصویب شد که به موجب آن، کارگروهی در استان ها به ریاست استاندار تشکیل و در آن با حضور مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی به مشکل های فعالان اقتصادی رسیدگی می شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: این کارگروه بنابرتشخیص خود می تواند بانک ها را به پرداخت تسهیلات به واحدهای صنعتی مکلف کند و اگر بانک ها به مصوبه های این کارگروه عمل نکنند براساس قانون باید پاسخگو باشند؛ این روش، سازوکار مناسبی برای حمایت از بخش تولید کشور است.

وی با اشاره به اقدام های رسانه ملی و سایر رسانه ها در زمینه تجلیل از کارآفرینان، افزود: رسانه ها باید با گشاده دستی از فعالان اقتصادی حمایت کنند و شبکه های رسانه ملی در این خصوص نقش بسزایی دارند.

وی ادامه داد: امروز همه مسائل اقتصادی را مهمترین مشکل های کشور می دانند؛ اگر مشکل تولید و صادرات در کشور حل شود، اشتغال پایدار ایجاد می گردد و معیشت مردم بهبود می یابد.

لاریجانی گفت: به طور طبیعی کشور با مشکل های داخلی و خارجی گوناگونی مواجه است، اما باید مراقب بود مسائل حاشیه ای، جای مسائل اصلی را نگیرد.
وی با اشاره به نقش رسانه ها در مدیریت فضای فکری جامعه، افزود: لازم است سیاستمداران با پرهیز از اختلاف ها، فضای کشور را آرام کنند و زمینه را برای انجام فعالیت های اقتصادی و افزایش تولید و اشتغال فراهم نمایند.

وی ادامه داد: شهید مطهری (ره) می فرمود«یک کشور هرچقدر هم که آرمان های متعالی داشته باشد اگر اقتصاد سالم نداشته باشد به این آرمان ها نمی رسد»؛ امروز آرمان های ما موجب عزت آفرینی شده است اما در بخش اقتصادی با مشکل هایی مواجه هستیم که باید بر روی آن تمرکز و برای حل مسائل این حوزه تلاش کنیم.

لاریجانی گفت: نباید اجازه داد مسائل حاشیه ای، ذهن ما را از کارهای اصلی دور نگاه دارد، همچنین نباید اجازه داد ناامیدی و یاس وارد فضای جامعه شود.

وی بیان کرد: با وجود مشکل ها، اگر دست به دست هم دهیم می توانیم روز به روز کشور خود را آبادتر کنیم و فضای امیدواری را در جامعه تقویت نماییم.

وی همچنین با اشاره به جایگاه ممتاز قم برای حضور فعالان اقتصادی ادامه داد: باید سرمایه گذاری های اقتصادی در استان قم روز به روز توسعه یابد و یکی از شاخص های ارزیابی مدیران در این استان، بالارفتن تعداد آمار واحدهای صنعتی و فرصت های شغلی جدید، درنظر گرفته شود.

این آیین با حضور سید مهدی صادقی، استاندار قم و شماری از مسئولان ملی و استانی برگزار و از مسئولان شرکت آذرخش به دلیل فعالیت در مسیر ایجاد تولید و اشتغال تجلیل شد.

فاز چهارم شرکت آذرخش توسعه صنایع نسوز با توان تولید 10 هزار تن محصول در سال در زمینی به مساحت 43 هزار متر مربع در شهرک صنعتی محمود آباد قم احداث شده است و در زمینه تولید محصولاتی همچون آجرنمای داخلی و خارجی ساختمان، کفپوش و آجرنسوز کوره فعالیت می کند؛ این واحد صنعتی با اعتبار 800 میلیارد ریال برای 170 تن به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

شهرک صنعتی محمود آباد قم با مساحتی بالغ بر 700 هکتار در کیلومتر 18 آزادراه قم - تهران قرار گرفته و از خدمات زیربنایی مانند آب، برق، تلفن، گاز و راه های ارتباطی مناسب برای حضور صنایع مادر و تخصصی، برخوردار است.

استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه(ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

هم اکنون در قم 2 هزار و 390 واحد صنعتی دارای پرونده وجود دارد؛ همچنین 53 هزار و 800 تن در واحدهای صنعتی استان مشغول به فعالیت هستند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۸۰۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان

مدیرعامل شرکت نفت سپاهان گفت: به دلیل دسترسی آسان در شرایط حاضر به بازارهای آفریقا، با حضور در نمایشگاه ایران اکسپو، به‌دنبال رایزنی و دریافت داده‌های مرتبط با خودروهای رایج در کشورهای آفریقایی برای تولید و صادرات محصولات مورد نیاز این بازارها هستیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فرهاد امین دهقان، مدیرعامل شرکت نفت سپاهان در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال گذشته با رسیدن این شرکت به حداکثر ظرفیت تولید،  بیش از 760 هزار تن انواع روانکار صنعتی در این شرکت تولید و افزون بر 500 هزار تن آن، راهی بازارهای صادراتی شد که 400 میلیون دلار ارزآوری برای کشور به‌همراه داشت و خوشبختانه صددرصد ارزها وارد سامانه ارزی کشور شد.

وی افزود: با توجه به ظرفیت‌های صادراتی، این شرکت در همکاری با گروه‌های دانش‌بنیان درصدد افزایش کیفیت محصولات تولیدی و تولید محصولات خاص در جهت دریافت معتبرترین گواهی‌نامه‌های استاندارد برای مقاصد صادراتی است.

مدیرعامل شرکت نفت سپاهان، از قاره آفریقا به‌عنوان هدف ویژه صادراتی این کشور نام برد و گفت: به دلیل دسترسی آسان در شرایط حاضر به بازارهای آفریقا، با حضور در نمایشگاه ایران اکسپو، به‌دنبال رایزنی و دریافت داده‌های مرتبط با خودروهای رایج در کشورهای آفریقایی برای تولید و صادرات محصولات مورد نیاز این بازارها هستیم.

وی افزود: محصولات روانکار شرکت نفت سپاهان تاکنون به 11 کشور شامل هند، چین، کشورهای آذری زبان و برخی کشورهای آفریقایی، عرضه شده‌ و با استقبال خوبی روبرو شده است.

امین دهقان به عرضه محصول روغن موتور "مگلوب" این شرکت به کشور امارات متحده عربی اشاره کرد و گفت: این محصول که با برخورداری از استاندارد روز اروپا برای خودروهای لوکس طراحی و تولید شده است، حضور نسبتا موفقی در این بازار داشت و تلاش داریم امسال حضور خود را با قدرت بیشتری در این بازار ادامه دهیم.

وی، از تولید روغن موتور سفارشی در این شرکت خبر داد و گفت: در قرارداد با شرکت ایران خودرو، هم‌اکنون روغن موتور ویژه موتور مورد نظر را تولید و به این خودروساز عرضه می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت نفت سپاهان با اشاره به 15 برنامه در طرح توسعه شرکت، از تولید محصول "گریس کلسیم" برای نخستین بار در این شرکت خبر داد و افزود: 9 محصول جدید در برنامه تولید این شرکت در دستورکار است که سه مورد آن ویژه خودروهای سنگین و دیزل است.

امین دهقان با اشاره به 3 برنامه اصلی شرکت نفت سپاهان خاطرنشان کرد: پروژه F.R.W شرکت هم‌اکنون با 90 درصد پیشرفت با هدف افزایش کیفیت محصولات، امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: پروژه دوم TDAE تولید محصول Green RPOضمن برخورداری از قابلیت ویژه صادراتی، کشور را از واردات این محصول بی‌نیاز می‌کند.

به گفته‌ وی، توسعه بازار عرضه مویرگی محصولات در شرکت کیمیا اسپیدی، سومین برنامه شرکت برای امسال است که در صدد افزایش نمایندگی‌های توزیع مستقیم محصولات شرکت در سطح کشور هستیم.

امین دهقان به همکاری میان تولیدکنندگان اصلی روغن موتور در کشور اشاره و تاکید کرد: این همکاری، ضمن کمک به ثبات نسبی بازار داخلی، در تأمین مواد اولیه نیز مؤثر بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • حضور ۲۵ هیئت تجاری در اکسپو نشان از رشد ایران با وجود تحریم
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • حضور فعالان اقتصادی ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴)
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین