Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - رئيس سازمان ميراث ‌فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در نامه‌اي به وزير کشور، خواستار جلوگيري از اقدامات اجرايي و مغاير با قوانين و ضوابط حاکم بر عرصه و حرايم تپه هگمتانه شد.

به گزارش ايرنا از سازمان ميراث فرهنگي، در متن نامه علي‌اصغر مونسان معاون رئيس‌جمهوري و رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري به عبدالرضا رحماني فضلي وزير کشور که روز چهارشنبه انتشار يافته، آمده است: همانگونه که مستحضريد، محوطه تاريخي تپه هگمتانه يکي از مهم‌ترين و غني‌ترين آثار تاريخي‌فرهنگي کشور به‌شمار مي‌آيد که با عنايت به اهميت، اصالت و جايگاه آن به‌عنوان تنها اثر فرهنگي‌تاريخي استان همدان در فهرست موقت ميراث جهاني (يونسکو) قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اين نامه تصريح شده است: از اين رو، با توجه به حساسيت موضوع اشاره‌شده همه دستگاه‌هاي اجرايي بايد اقدام هماهنگ در راستاي آماده‌سازي، سامان‌دهي و رفع مسائل و مشکلات شهري اين محوطه و محدوده پيرامون آن ازجمله مسائل شهرسازي، ترافيکي و برچيدن کاربري‌هاي نامتجانس و ناسازگار که در دهه‌هاي اخير لطمات جبران‌ناپذيري بر پيکره اين اثر فرهنگي‌تاريخي برجسته کشور و استان وارد شده است به‌عمل آورده‌اند.
«اين در حالي‌ است که علي‌رغم بررسي‌هاي کارشناسي حضور معاون ميراث‌فرهنگي در محل و تصويب يکي از گزينه‌هاي پيشنهادي مناسب به‌منظور رفع مشکل ترافيکي مطرح شده، با مصوبه شوراي تأمين استان، دسترسي سواره (آسفالته) ديگري در عرصه تاريخي تپه همگمتانه به‌صورت ضربتي اجرا شده است که برخلاف آرمان‌هاي دولت تدبير و اميد، قوانين مربوط و همچنين مصوبه اخير مشترک بين اين سازمان و وزارت راه و شهرسازي است.»
مونسان در اين نامه ادامه مي دهد: لذا خواهشمند است براي جلوگيري از اقدامات اجرايي و مغاير با قوانين و ضوابط حاکم بر عرصه و حرايم اثر مذکور و پيشگيري و از پيامدها و تبعات منفي اجتماعي دستور توقف و برچيدن مداخلات غيراصولي به‌عمل آورند.
فراهنگ ** 9246 ** 1071
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۸۱۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی

سجاد دادفر با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری فراوان کرمانشاه، گفت : کرمانشاه استانی سرشار از ظرفیت‌های گردشگری در حوزه‌های مختلف طبیعت گردی، روستاگردی، فرهنگی، تاریخی، دفاع مقدس و مذهبی است. 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی کرمانشاه تاکید کرد: با وجود اینکه ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه در حوزه گردشگری بسیار زیاد است، اما متاسفانه تاکنون رشته گردشگری در کرمانشاه راه اندازی نشده است. 

وی به توجهی که در سال‌های اخیر به مقوله گردشگری در کرمانشاه شده اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه استاندار کرمانشاه، گردشگری را به عنوان اولویت توسعه استان معرفی کرده و از طرفی در سطح کلان کشوری نیز نوع نگاه از اقتصاد نفتی به سمت شاخص‌های دیگر تغییر یافته، ما نیز در دانشگاه رویکرد توجه به گردشگری را در دستور کار قرار داده ایم. 

دادفر از آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی خبرداد و افزود: پروسه اخذ مجوز راه اندازی این رشته از وزارت علوم را آغاز کرده ایم و امیدواریم با پیگیری و حمایت مسئولین استانی در ماه‌های آینده آن را به سرانجام برسانیم. 

وی تاکید کرد: در کنار اقداماتی که برای اخذ مجوز راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی آغاز شده، فراهم کردن زیرساخت‌های لازم همچون جذب اساتید این رشته در دستورکار قرار گرفته است. 

وی افزود: باتوجه به اینکه در این استان حدود ۴۲۰۰ اثر تاریخی از ادوار مختلف وجود دارد و این استان را به یکی از غنی‌ترین استان‌های کشور در حوزه آثار تاریخی تبدیل کرده، طی سال‌های گذشته رشته باستان شناسی در دانشگاه رازی ایجاد شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • متلاشی شدن باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه سه هزار ساله در ارومیه
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز