Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛   تیم فوتبال استقلال تهران در چارچوب هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا درحالی که تا اواخر مصاف با العین دو بر یک پیش بود، با کمک «بن یعقوب» داور مالزیایی و اعلام خطای پنالتی به سود حریف به تساوی دو بر دو رسید.
ترکی که ناظر و مدرس داوری فدراسیون جهانی فوتبال است،  در این خصوص افزود: مشکل داوری دیدار استقلال با العین جای دیگری است و متاسفانه فوتبال آسیا را از هر نظر در دستان کشورهای عربی است و هر داوری که در رقابت های تیم های ایرانی با عربی قضاوت می کند، متاثر از نفوذ این کشورها در نهادهای بین المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: مشکل مدیریتی در فوتبال ما به گونه ای است که حتی بزرگان کشور هم اعتقاد دارند باید در خصوص تربیت مدیران لایق و متخصص بیشتر کوشا می بودند. این در حالی است که مدیریت فوتبال در چهار سال گذشته هنوز نتوانسته است حق خود را برای میزبانی از تیم های عربستانی در لیگ قهرمانان آسیا بگیرد و همچنان در کشورهای عربی ثالث میزبان آنها هستیم. به عبارتی وقتی تیم های ایرانی درعمان میزبان عربستان هستند؛ گویی تیم های عربستانی در کشور و خاک خودشان به مصاف حریفان ایرانی رفته اند و تفاوتی از نظر هوادار و شرایط آب و هوایی برای آنها وجود ندارد.
داور بین المللی فوتبال کشورمان ادامه داد: عربستان در رای گیری سازمان ملل متحد هم تاثیر گذار است و قطعا با توجه به نفوذ این کشور در مجامع و نهادهای بین المللی فوتبال، ایران نمی تواند در فدراسیون جهانی فوتبال و آسیا اثری بگذارد. این در حالی است که زمانی نه چندان دور فدراسیون فوتبال کشورمان با استفاده از نفوذ خود رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا را انتخاب می کرد. ولی امروزه از این توانایی و تاثیر بی بهره است تا کشورهای عربی هر بلایی که می خواهند بر سر فوتبال ایران بیاورند.
ترکی در خصوص داوری شب گذشته استقلال مقابل العین بیان کرد: در اواخر این دیدار توپ به دست بازیکن استقلال برخورد کرد وشاید داور این صحنه را ندید. اما با توجه به اعتراض بازیکنان تیم العین، احساس کرد باید یک ضربه پنالتی به سود تیم عربی بگیرد تا به حساب خودش حقی از آنها ضایع نشود. زیرا آنها هم نگران عملکرد خودشان هستند و فقط کافی بود این اشتباه به ضرر تیم عربی باشد؛ آنوقت باشگاه العین هر کاری در این خصوص انجام می داد.
وی ادامه داد: داور مالزیایی قضاوت ضعیفی انجام داد و در هر دو صحنه پنالتی، اشتباه سوت زد. ولی نکته اینجاست وقتی این داوران در ورزشگاه های مجلل عربی که شبیه هتل پنج ستاره است، قضاوت می کنند، قطعا شرایط موجود و فضا بر روی داوری آنها تاثیر دارد. در صورتی که رختکن داوران در ورزشگاه آزادی و بیشتر ورزشگاه های کشور در شائن داوران ایرانی نیست.
وی افزود: وقتی یک داور خارجی و بین المللی در ورزشگاه های فوتبال کشورمان حاضر می شود، سطح فوتبال ایران را در همان اندازه کیفیت رختکن و ورزشگاه می بیند. زیرا آنها اطلاعی از بزرگی ایران و تاریخ و فرهنگ کشورمان ندارند. بر همین اساس سوت های آنها تحت تاثیر فضا و امکانات موجود قرار می گیرد و احساس آنها بر این است که تیم های عربی برتر از رقیب ایرانی هستند.
داور بین المللی فوتبال کشورمان با اشاره به اینکه فریاد بازیکن عربی بر داور تاثیرش بیشتر از اعتراض بازیکن ایرانی است، اظهار داشت: البته باید باشگاه استقلال در این باره با ارائه مستندات، شکایت خود را به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه دهد و قطعا آنها نیز موظف به پاسخگویی هستند.
وی ادامه داد: داور مالزیایی در دیدار شب گذشته برای هر برخورد «عمرعبدالرحمان» بازیکن تیم العین اعلام خطا می کرد. زیرا از نظر او عمر بازیکن بزرگی است و ذهنیت او را اینگونه آماده کرده اند که باید حواسش به این بازیکن باشد. اما چنین داورانی شاید در رده بیستم داوران ایرانی هم نباشند. ولی می بینیم همین داور جزء نامزدهای حضور در جام جهانی 2018 روسیه است.
مدرس بین المللی داوری فوتبال کشورمان در خصوص تاثیر حضور رئیس فدراسیون جهانی فوتبال در ایران برای احقاق حق باشگاه های کشور، گفت: هر چند که اینفانتینو به ایران آمد، اما به شما قول می دهم هیچ اتفاقی برای خواسته های به حق فوتبال کشورمان رخ نمی دهد. زیرا به رغم اینکه صحبت هایی به ظاهر زیبا انجام داد، در حقیقت اعلام نکرد برای حق میزبانی ایران کاری انجام می دهد. در صورتی که انتظار می رود او به عنوان بالاترین مقام فدراسیون جهانی فوتبال اظهار نظر قاطعی داشته باشد. ولی می بینم برای حق پخش تلویزیونی اظهار نظر می کند و تهدید بر اینکه اگر این موضوع اصلاح نشود، فوتبال ایران با محرومیت روبه رو خواهد بود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۸۱۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است

به گزارش قدس آنلاین، ‌ کمیته بین‌المللی صلیب سرخ با اشاره به کمبود بودجه برای کمک رسانی به افغانستان گفته است که بیش از ۲۴ میلیون فرد در این کشور به کمک نیاز دارند.

در بخشی از گزارش کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آمده است: نیازهای بیش از ۲۴ میلیون نفر بسیار گسترده و به هم پیوسته است. بسیاری از این نیازها به دلیل ترکیبی از تاثیرات طولانی مدت چندین دهه درگیری، تغییرات اقلیمی و بحران عمیق اقتصادی ایجاد شده‌اند. منابع افغانستان گسترده است، اما مهم این است که راه‌حل‌هایی برای ریشه‌کن شدن‌ همه این نیازها اجرا شود.

«معاون» فردی میانسال که در طول شبانه‌روز با چرخ دستی خود در گوشه‌ای از شهر کابل مشغول تامین مخارج خانواده خویش است می‌گوید که تاکنون هیچ کمکی به دستش نرسیده است.

وی به طلوع‌نیوز گفت: وقتی که کمک‌ها می‌رسند، مسوول کوچه مجبور است آن را میان اقوام و همسایه‌های خود تقسیم کند و تا به حال کمکی به دست ما نرسیده است. اما حتی کسانی‌ که امرار معاش می‌کنند نیز ‌این کمک‌ها را دریافت کرده‌اند.

عبدالظهور مدبر کارشناس مسائل اقتصادی می‌گوید: کمک‌های جهانی با توجه به مقیاس و میزان وخامت وضعیت کشور می‌تواند نقش مهمی در اقتصاد افغانستان ایفا کند.

مسوولان حکومت سرپرست طالبان نیز خواستار کمک‌های سازمان‌های بین المللی برای کاهش فقر در افغانستان شده اند.

عبداللطیف نظری معاون وزارت اقتصاد گفت: درخواست ما از جامعه جهانی و نهادهای کمک‌رسان این است که کمک به مردم افغانستان در ابعاد بشردوستانه و توسعه و زیر ساختی تداوم داشته باشد تا ما فقر را در افغانستان کاهش دهیم.

برنامه جهانی غذا به تازگی گفته است که به دلیل کمبود بودجه، کمک‌های غذایی بشردوستانه‌ای خود را از ماه مه (اردیبهشت-خرداد) کاهش می‌دهد و در ماه ژوئن سال جاری میلادی (خرداد-تیر) کمک‌های غذایی بشردوستانه خود را تنها به ۵۰۰ هزار نفر در افغانستان کاهش می‌دهد و افراد مشمول کسانی‌ خواهند بود که برای زنده ماندن چاره‌ای دیگری جز دریافت این کمک‌ها ندارند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کارشناسی بازی استقلال و ذوب آهن
  • علیرضا فغانی در کنار داوران بین المللی فوتبال ایران
  • ۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است
  • ۷ داور از ایران در سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا
  • میزبانی سلماس از جشنواره بین المللی شعر رضوی ترکی
  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ مدیریت بحران، محتمل‌ترین نتیجه سفر
  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ ماموریت دیپلماتیک مدیرکل آژانس در روزهای طوفانی منطقه/ مدیریت بحران؛ محتمل ترین نتیجه سفر
  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • جمهوری اسلامی؛ عصر شکوفایی ادبیات اقوام/ شیرنوایی نابغه ای که ناشناخته مانده است