Web Analytics Made Easy - Statcounter

خمین- رئیس اداره تبلیغات اسلامی خمین گفت: سبک زندگی اسلامی که منجی جامعه امروز است از قرآن استخراج می شود و باید از این کتاب آسمانی به عنوان منبع غنی آموزه ها در تربیت دینی بهره گرفته شود.

حجت الاسلام حسن کریمی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: زمانی که پیامبر اکرم(ص) رسالت مهم پیامبری را عهده دار شدند، اولین آیاتی که بر وی نازل شد دلالت بر تربیت دینی و اسلامی داشت که می توان گفت قرآن پایه گذار تربیت دینی و اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در آیاتی که بر پیامبر(ص) نازل شد، از پیامبر به عنوان معلم و تعلیم دهنده بشریت یاد شده و مهمترین مأموریت ائمه اطهار و معصومین(ع) نیز در راستای تعلیم و تربیت بوده است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی خمین ادامه داد: دو وظیفه مهم خاتم الانبیا(ص) بعد از مبعوث شدن به پیامبری، تزکیه نفوس مردم و تعلیم و تربیت دینی بوده است که نشان دهنده مهم بودن این رسالت است.

کریمی با اشاره به چالش های پیش رو در تربیت اسلامی جامعه امروز تصریح کرد: گاهی افرادی در تعالیم دین ورود پیدا می کنند که در این زمینه تخصص لازم را ندارند و با اظهار نظرهای ناآگاهانه و بدون علم، باعث انحراف مسیر اصلی تربیت دینی و اسلامی و ضربه زدن به آن می شوند.

وی فضای مجازی و ورود شبهات دینی را چالش دیگر در تربیت اسلامی دانست و افزود: گروه های دینی و مذهبی باید فعالیت های خود را در فضای مجازی در پاسخ به شبهات بی پایه و اساس افزایش دهند و از این فرصت در راستای تعلیم آموزه های دینی بهترین بهره گیری را داشته باشند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی خمین بیان کرد: با توجه به تهاجم فرهنگی دشمن در شبکه های اجتماعی و آشنا نبودن خانواده ها نسبت به استفاده صحیح از این فضا، برای رفع شبهات دینی که در فضای مجازی منتشر می شود، باید به متخصصان دینی و گروه های مورد اطمینان مراجعه کرد.

کریمی اظهار کرد: در مراکز تربیتی آموزش و پرورش، دانش آموزان از مسائل و تعالیم اسلامی فاصله گرفته اند و در نسل امروز جامعه، این فاصله تربیتی از آموزه های دینی کاملا محسوس است.

وی تصریح کرد: نیاز است تا مسئولان آموزش و پرورش با استفاده از ظرفیت نهادهای فرهنگی، روحانیون، حوزه، بسیجیان و سپاه و با تشکیل گفتمان های دینی در بین دانش آموزان، در این زمینه اقدامات مطلوب داشته باشند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی خمین گفت: اگرچه تعالیم دینی را می توان در قالب  فعالیت های هنری، تئاتر، انیمیشن و... نیز بیان و نسل امروز جامعه را با مسائل دینی و اسلامی آشنا کرد، اما نمی توان تنها به این موارد اکتفا کرد، چرا که مهمترین رسانه و منبع در تعلیم و تربیت دینی قرآن، روایات ائمه معصومین(ع) و منبر است که برای تربیت اسلامی و تعالیم آموزه های دینی می توان از آنها بهره گرفت.

کریمی اظهار کرد: منبع و ماخذ اصلی سبک زندگی دینی که منجی جامعه امروز است از قرآن استخراج می شود بنابراین راهکار اشاعه تعالیم قرآنی از طریق آموزش و تفهیم قرآنی باید مدنظر قرار گیرد.

وی تصریح کرد: برای بهره مند شدن و عمل به آموزه های قرآنی و داشتن سبک زندگی اسلامی باید از تعالیم متخصصان این حوزه بهره مند شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۸۸۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران گفت: تشکیل بانک اطلاعاتی با کمک مجمع خیرین به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در فنی و حرفه‌ای ضروری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سیدحسین درویشی شامگاه _یک‌شنبه، نهم اردیبهشت_ در جلسه شورای مهارت واقع در سالن ششم بهمن فرمانداری ویژه آمل با اشاره به فعالیت دو هزار و ۵۰۰ آموزشگاه در سراسر استان اظهار کرد: از این تعداد ۳۰۰ آموزشگاه در این شهرستان وجود دارد که ۲۰۰ آموزشگاه آن به آمایش نیاز دارد.

وی افزود: در جهت جذب سرمایه‌گذار در ۲ حوزه گردشگری و صنایع‌دستی فراخوان عمومی داده شود و این باید بر مبنی عنوان سال آن هم مشارکت مردمی باشد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران با بیان اینکه در این استان ۷۰ درصد آموزش در آموزشگاه‌های آزاد انجام می‌شود، گفت: بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای صنعتی در استان فعال هستند، بنابراین برای ارتقای مهارت و جذب کارگر باید در سامانه عضو شوند.

درویشی با تاکید بر اینکه در جهت مهارت‌آموزی واحدهای اصناف باید وارد کار بیاید، اظهار داشت: با وجود اینکه ایجاد اشتغال در سطح کشور جایگاه بالایی قرار داریم، اما در زمینه دانش‌آموختگان در تراز پایین قرار داریم.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۷۰ درصد کارآموز یا دانشجوی در حال تحصیل یا دانش‌آموز هستند و این مناسب نیست، عنوان کرد: با توجه به تشکیل مجمع خیرین فنی و حرفه‌ای در این استان نیاز به فعالیت گسترده در سراسر مازندران دارد؛ تشکیل بانک اطلاعاتی در این مجمع ضروری به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در فنی و حرفه‌ای است.

این مسئول افزود: پنجشنبه مهارتی به نام مهر راه انداخته شد که در این اصناف دهیاران و بخشداران برای توانمندسازی روستا به کمک سفیران مهارت آموزی بیایند، با توجه به این‌که پایلوت آن در ۵۰۰ روستا دستور کار قرار گرفت.

کد خبر 748904

دیگر خبرها

  • فضای مجازی سبب شده تا از تربیت فرزندان غفلت شود
  • کتاب «تعالیم اسلام» به قلم علامه طباطبایی به چاپ یازدهم رسید
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • آیت‌الله مظاهری: روش مواجهه با جوانان، دهن‌کجی و رَمی به بی‌عقلی و بی‌دینی نیست
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات