Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت گیلان نرخ تورم کالاها و خدمات نقاط شهری و روستایی بهمن ماه 1396 استان گیلان را اعلام کرد.

به گزارش ایلنا از رشت، معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت گیلان بیان کرد: نرخ تورم کل کشور و استان گیلان در بهمن‌ماه به ترتیب 8.3 و 7.9 درصد است.

وحید طیفوری گفت: از این‌ رو استان گیلان در بهمن‌ماه، در بین 31 استان، دارای رتبه بیست و چهارم بالاترین نرخ تورم کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طیفوری ادامه داد: در همین راستا، بالاترین نرخ تورم کشور مربوط به استان چهارمحال و بختیاری با 11.9 درصد و کمترین مقدار مربوط به استان بوشهر با 6.8 درصد بوده است. همچنین چهار استان هم‌جوار، قزوین، مازندران، اردبیل و زنجان به ترتیب با 8.6 ، 8.3، 8.7 و 7.1 درصد دارای رتبه‌های دارای رتبه‌های چهاردهم، هفدهم، دوازهم و سی‌ام و نیز استان ساحلی گلستان با 10.6 درصد دارای رتبه پنجم بالاترین نرخ تورم هستند.

وی تصریح کرد: نرخ تورم گروه عمده کالاهای خوراکی ‌و دخانی کشور و گیلان نیز به ترتیب 12.8 و 11.2 درصد و نرخ تورم گروه عمده کالاهای غیرخوراکی ‌ کشور و گیلان به ترتیب 6.6 و 6.8 درصد بوده است.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان در خصوص نرخ تورم شهری گفت: این نرخ در کل کشور و استان در بهمن‌ماه به ترتیب 8.2 و 7.8 درصد می‌باشد.  از این‌رواستان گیلان در بین 31 استان، دارای رتبه بیست و چهارم بالاترین نرخ تورم کشور می‌باشد. همچنین 4 استان مجاور این استان، یعنی، استان‌های قزوین، مازندران، اردبیل و زنجان به‌ترتیب با  8.3، 8.2، 8.6 و7.2 درصد دارای رتبه‌های شانزدهم، هفدهم، یازدهم و سی‌ام و استان ساحلی گلستان با 10.5 درصد دارای رتبه ششم بالاترین نرخ تورم کشور هستند. در همین راستا، بالاترین نرخ تورم  شهری کشور مربوط به استان چهارمحال و بختیاری با 11.7 درصد و کمترین مقدار مربوط به استان بوشهر با 6.9 درصد بوده است.

 وی به نرخ تورم روستایی نیز اشاره کرد و ادامه داد: این نرخ در کل کشور و استان در بهمن‌ماه به ترتیب 9.1 و 8.2 درصد می‌باشد. استان گیلان در بهمن‌ماه، در بین 31 استان، دارای رتبه نوزدهم بالاترین نرخ تورم کشور می‌باشد. همچنین 4 استان مجاور این استان، یعنی، استان‌های قزوین، مازندران، اردبیل و زنجان به‌ترتیب به‌ترتیب با  9.6، 8.6، 8.8 و6.8 درصد دارای رتبه‌های دهم، هفدهم، شانزدهم و بیست و ‌نهم و استان ساحلی گلستان با 10.8 درصد دارای رتبه پنجم بالاترین نرخ تورم کشور هستند. در همین راستا، بالاترین نرخ تورم روستایی کشور مربوط به استان کرمانشاه با 12.4 درصد و کمترین مقدار مربوط به استان سیستان و بلوچستان با 5.4 درصد بوده است.

در ادامه متوسط تغییرات قیمت برخی کالاهای مهم خوراکی در گروه اصلی کالایی مناطق شهری استان گیلان در بهمن‌ماه به شرح ذیل اعلام می‌گردد:

گروه نان و غلات:

متوسط قیمت یک کیلوگرم برنج ایرانی (هاشمی) درجه یک در بهمن‌ماه سال جاری برابر117750 ریال بوده است که نسبت به دی‌ماه (117296 ریال) حدود0.4 درصد افزایش داشته‌است. همچنین درماه مذکور متوسط قیمت یک کیلوگرم برنج خارجی 65333ریال بوده است که نسبت به ماه قبل (62370ریال )، 4.8درصد افزایش یافته است.

گروه گوشت قرمز و سفید و فرآورده های آنها:

یک کیلوگرم گوشت گوسفند در این ماه به 385238ریال رسیده است که نسبت به ماه قبل ( 381667 ریال)، حدود یک درصد افزایش یافته‌است. متوسط قیمت یک کیلوگرم گوشت گاو یا گوساله (بهمن  391310ریال و دی  391429ریال ) تغییر محسوسی نداشته است. در این گروه متوسط قیمت یک کیلوگرم مرغ ماشینی با افزایش 3.2 درصدی مواجه بوده است (بهمن‌ماه 73888ریال و دی 71569ریال).

گروه شیر، پنیر و تخم مرغ:

متوسط قیمت یک لیتر شیر پاستوریزه در این ماه 28679ریال بوده است، که نسبت به ماه قبل 0.9درصد افزایش قیمت داشته است.  متوسط قیمت یک کیلوگرم ماست پاستوریزه 43779ریال می باشد که نسبت به ماه قبل 1.4درصد کاهش قیمت داشته است. در این ماه قیمت یک بسته ٥٠٠ گرمی پنیر ایرانی پاستوریزه 57226ریال می باشد که نسبت به ماه قبلتغییر محسوسی نداشته است. همچنین متوسط قیمت یک کیلوگرم تخم مرغ ماشینی در بهمن‌ماه برابر 87175ریال است که نسبت به ماه قبل (84564ریال) با افزایش 3.1 درصدی مواجه بوده‌است.

  گروه روغن ها و چربی ها:

متوسط قیمت یک بسته ١٠٠ گرمی کره پاستوریزه (کره حیوانی) 34726ریال می‌باشد که نسبت به دی ماهتغییر محسوسی نداشته است. در این گروه متوسط قیمت یک بسته ٩٠٠ گرمی روغن مایع 51052 ریال می باشد که نسبت به دی ماه تغییر محسوسی نسبت به ماه قبل نداشته است.

گروه میوه و خشکبار:

متوسط قیمت یک کیلوگرم موز در بهمن‌ماه 64548ریال بوده است که نسبت به ماه قبل (60905 ریال) با افزایش 6 درصدی مواجه بوده است. متوسط قیمت یک کیلوگرم سیب درختی زرد در بهمن‌ماه 40476ریال بوده که نسبت به ماه قبل (41905 ریال) کاهش 3.4درصدی را نشان می دهد. متوسط قیمت پرتقال محصول داخل در بهمن‌ماه 27738 ریال است که نسبت به ماه قبل (27310ریال) با افزایش1.6 درصدی مواجه بوده است.

گروه سبزیجات:

متوسط قیمت یک کیلوگرم خیار در بهمن‌ماه 30000ریال بوده‌است که نسبت به ماه قبل 7.2درصد کاهش و یک کیلوگرم گوجه فرنگی 27333 ریال بوده که نسبت به ماه قبل 17درصد کاهش یافته‌است. همچنین قیمت یک کیلوگرم سیب زمینی 21881ریال که نسبت به ماه قبل 1.1درصد کاهش و یک کیلوگرم پیاز 27810ریال بوده که نسبت به ماه قبل 7.6 درصد افزایش یافته‌است.

گروه قند، شکر، شیرینی ها و چای:

متوسط قیمت یک کیلوگرم قند در بهمن‌ماه 46258ریال است که نسبت به ماه قبل (46258ریال) تغییری نداشته است. متوسط قیمت یک بسته ٥٠٠ گرمی چای خارجی در بهمن‌ماه 223071 ریال است که نسبت به ماه قبل (220393 ریال) افزایش 1.2 درصدی داشته است.

گروه محصولات خوراکی طبقه بندی نشده درجای دیگر:

متوسط قیمت یک کیلوگرم رب گوجه فرنگی دربهمن ماه  58022ریال است که نسبت به ماه قبل(57622 ریال) 0.7درصد افزایش داشته است.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۸۹۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سیدامیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از مهم‌ترین دستاوردهای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در سه سال اخیر، تدوین منشوری در دوره ششم شورای اسلامی شهر بود که طبق آن نقاط مهم شهر که باید به آن‌ها پرداخته شود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری یکی از ارگان‌هایی است که حدود ۱۰ کسب‌کار را مدیریت می‌کند، افزود: این معاونت باید در بخش‌های مختلف به شهروندان خدمت‌رسانی کند که این خدمات شامل ساماندهی فضای سبز، زیباسازی شهر، ساماندهی مشاغل شهر، مدیریت پسماند، آتش‌نشانی و ایمنی و مدیریت بحران است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: کمیسیون سلامت محیط زیست با همکاری معاونت خدمات شهری از سه سال پیش ۲۲ بند را به‌عنوان اولویت اصلی عملکرد خود قرار داد و سعی کرد آن‌ها را دنبال کند، البته در ارزیابی سال جاری مشخص شد، برنامه‌هایی که برای هر حوزه برنامه‌ریزی شده بود، به‌طور کامل انجام شده است.

سامع با بیان اینکه یکی از دستاوردهای این سه سال، پیشبرد عملکرد طبق برنامه مشخص شده است، ادامه داد: این کمیسیون با همکاری معاونت خدمات شهری با یک شاخص و برنامه مشخص به فعالیت خود پرداختند و رعایت نظم در این مسیر یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سازماندهی فضای سبز اصفهان خاطر نشان کرد: افزایش سرانه فضای سبز یکی دیگر از دستاوردهای کمیسیون سلامت محیط زیست خدمات شهری شورای اسلامی است، البته در این کلان شهر اقدامات خوبی صورت گرفته است و فضای سبز هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی افزایش پیدا کرده است، اما سختی کار این کمیسیون با افزایش ساخت‌وسازها، محدود شدن فضای شهر، کمبود آب، خشکی زاینده‌رود بیشتر شده است.

از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا تفکیک می‌شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مدیریت پسماند اضافه کرد: در این بخش باید اقداماتی از جمله توجه به موضوع کاهش تولید پسماند، اجتناب از تولید، تفکیک از مبدا، استفاده مجدد و تبدیل به ماده و انرژی مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سامع گفت: از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا، بعضی در چرخه‌های دیگر و بعضی توسط موارد غیر رسمی تفکیک می‌شود و پسماندهای تفکیک شده در کارخانه‌های مختلف استفاده می‌شود؛ به‌طور مثال کاغذ آن برای کارخانه کاغذسازی، پلاستیک برای کارخانه‌های پلاستیک استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در حوزه تبدیل به ماده و انرژی، ۱۰ تن پیرولیز در چند سال پیش و ۱۰ تن نیز در سال گذشته راه‌اندازی شد که این اقدام برای تبدیل مواد پلاستیکی به فرآورده سوخت است، در این مورد ما نیازمند کارخانه هاضم و زباله‌سوز هستیم که امیدواریم قرارداد آن به‌زودی با بخش خصوصی منعقد شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بازیافت دو هزار تن پسماند ساختمانی ادامه داد: قرارداد این موضوع منعقد شده است و سرمایه‌گذار آن حدود دو هزار تن پسماندی که در حاشیه شهر جمع‌آوردی شده و گردو غبار ایجاد کرده بود را بازیافت کرده است.

وی با اشاره به حوزه شیرابه اضافه کرد: این حوزه نیز با همکاری شرکت دانش‌بنیان آغاز به‌کار کرده است و حدود دو ماه دیگر اقدامات خود را به روش بیولوژیکی آغاز می‌کند.

سامع گفت: سامانه اصپاک یکی از دستاوردهای مهم است که شهروندان می‌توانند با بهره‌وری از آن به جمع‌آوری زباله بپردازند.

وی گفت: اعضای شورا تصمیم دارند تا آخرین روزی که خدمت‌رسان مردم هستند، با سرعت و دقت به امور شهر بپردازند و هیچ کار نیمه تمامی باقی نماند و تمام فعالیت‌ها در یک نظم خاصی به دوره بعد تحویل داده شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: کار در شورای اسلامی شهر محل پذیرفتن و تفکر است، پذیرفتن این مسئولیت بسیار سخت نیازمند تجربه دقت و نظم در فعالیت است.

کد خبر 748053

دیگر خبرها

  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید
  • هشدار نگران‌کننده یک اقتصاددان نسبت به تشدید تورم/ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • سلامی : مالیات باید بر عایدی سرمایه باشد و نه بر تورم/ طرحی به نام حمایت از محرومان، به کام یک درصد مرفه جامعه /هشدار نسبت به تشدید بحران در بازار مسکن
  • پیش‌بینی تورم جهانی بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است