Web Analytics Made Easy - Statcounter

تصاویری از مکان عملیات امدادگران در کنار لاشه هواپیمای تهران یاسوج که اخیراً منتشر شده است که عمق زحمت این نجات دهندگان گمنام را به معرض نمایش می گذارد و حال با گذشت نوزده روز از این حادثه هنوز گروههای جهاد با نهایت تلاش به کار خود ادامه می دهند بلکه بتوانند درد فراق این خانواده ها را ذره ای کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چهارفصل؛ نوزده روز است که از سقوط هواپیمای ATR 72 تهران به مقصد یاسوج بر فراز کوه همیشه استوار دنا می گذرد. در این سانحه هوایی 65 نفر از هم استانی ها و هم وطنان به سوی عرش الهی پرواز کردند و خانواده ها زیادی را داغدار کردند که در این غم، ملت ایران به سوگ پرپرشدگان این سانحه نشتند.

روز اول گمانه زنی های زیادی از زنده بودن برخی از افراد به گوش می رسید و تلاش ها با وجود شرایط نامساعد جوی برای پیدا کردن لاشه هواپیما ادامه داشت و روز دوم با بدتر شدن شرایط جوی این امر سخت تر پیش می رفت تا اینکه در روز سوم لاشه هواپیما کشف شد که کورسوی امیدی را در دل بسیاری از خانواده های داغدار روشن کرد.

اما با ورود اولین کوهنوردان به صحنه حادثه که در ارتباطی زنده شبکه دنا به صحبت با آنها نشست، اعلام کردند که در اینجا با صحنه های تاسف بار و وحشتناک روبرو هستیم.

آن روز کسی معنای "تاسف بار و وحشتناک" را به درستی درک نکرد؛ اما با گذشت زمان و شروع به کار تیم های امداد در شرایط نامساعد آب و هوایی کوه دنا اولین محموله پیکرهای این جانباختگان به مرکز ستاد بحران منتقل شد که در اخبار مختلف، پیدا شدن 7 پیکر منتشر شد اما غافل از اینکه این 7 پیکر نیست بلکه بافت هایی است که در صحنه های وحشتناکی را که آن کوهنورد در شب پیدا کردن برخی اجساد گفته بود برای همه روشن کرد.

با بدتر شدن شرایط جوی برخی از گروههای امدادی دست از جستجوی اجساد برنداشتن وبرخی از این بقایای جان باختگان را به پایین کوه همچون سرو دنا منتقل کردند و گوشه از آلام خانواده های این قربانیان بی تدبیری را کاهش دادند.

این روزها همه متوجه این بودند که پیکرها کی پایین آورده می شوند!؟ چه تعداد از آنها پیدا می شود!؟ چقدر طول می کشد1؟ اما کسی به این فکر نکرد که همه این موارد توسط تیم هایی در حال انجام است که روزها و شب های خود را با عشق به پایین آوردن آلام و دردهای چشم انتظاران پایین قله در میان برف ها و در اوج سرما با شرایطی که خطر تا بیخ گوش آنها رسیده است، می گذراند.

اخیراً تصاویری از مکان عملیات این امدادگران منتشر شده است که عمق زحمت این نجات دهندگان گمنام را به معرض نمایش می گذارد. حال با گذشت نوزده روز از این حادثه هنوز گروههای جهاد با نهایت تلاش به کار خود ادامه می دهند بلکه بتوانند درد فراق این خانواده ها را ذره ای کاهش دهند.

در ویدئوی زیر گوشه از این تلاش ها و همت بلند امدادگران زاگرس نشین با صلابت برای پیدا کردن بخش های دیگری از پیکرهای جانباختگان هواپیما به قله نشسته آسمان به نمایش گذاشته می شود:

انتهای پیام/

k دانلود

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۹۰۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی هویت ۷ شهید گمنام مدفون در فارس

رئیس امور ایثارگران سپاه فجر فارس در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، گفت: با تطبیق آزمایش‌های دی ان‌ای خانواده‌های شهدای مفقود الاثر و شهدای گمنام، هویت ۷ شهید گمنام که در شهر‌های مختلف استان فارس به خاک سپرده شده اند، مشخص شد.
رضایی با بیان این که نام شهدا به سپاه استان‌های مربوطه اعلام شده است ادامه داد: شهید مدفون در گلزار شهدای مرودشت اهل کرمان بوده و پیکر سه شهید گلزار دارالرحمه شیراز مربوط به خانواده‌هایی در استان‌های تهران و کرمان و رنجان است.
وی ادامه داد: پیکر شهید مدفون در سپیدان مربوط به خانواده‌ای از قم و پیکر شهید جهرم مربوط به خانواده‌ای در تهران است.
رئیس امور ایثارگران سپاه فجر فارس با بیان این که این شهدا پیش از سال ۱۳۹۴ در استان فارس خاکسپاری شده بودند افزود: پارسال از ۱۱۳ شهید گمنام مدفون در فارس نمونه دی ان ای، گرفته شد و مسئولان تشخیص هویت، همچنان مشغول تطبیق دی ان‌ای این شهدا با دی ان‌ای گرفته شده از خانواده‌های چشم انتظار شهدای مفقودالاثر هستند.
رضایی گفت: در جمع شهدای تازه تفحص شده، هویت شهید سید علاءالدین اسدپور اهل یکی از روستا‌های شهرستان زرقان نیز تشخیص داده شده است.
وی افزود: پیکر این شهید همراه با پلاک هم اکنون در معراج شهدای تهران است و هم زمان با شهادت امام جعفر صادق (ع)، بر روی دستان مردم استان فارس تشییع خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مرگ اسرار آمیز دو جوان در تهران!
  • مرگ اسرار آمیز دو جوان در پایتخت
  • شناسایی هویت ۷ شهید گمنام مدفون در فارس
  • دیدار با خانواده شهید مرزبان حسن بادامکی
  • (تصاویر) تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان
  • جست‌وجو برای یافتن پیکر فرد غرق شده در نازلوچای ادامه دارد
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • عملیات جستجو پیکر فرد غرق شده در نازلوچای ارومیه ادامه دارد
  • خانوادهٔ شهید «نسیم افغانی» شناسایی شد
  • لحظه انتقال جسد جوان غرق شده در میان آب‌های خروشان در ارومیه