Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، «اسحاق جهانگیری»، معاون اول رییس جمهور، صبح امروز (پنجشنبه) در دیدار «نوری المالکی»، معاون اول رییس جمهور عراق، که در محل اقامت معاون اول رییس جمهور کشورمان انجام شد اظهار کرد: مسائل عراق پس از داعش پیچیدگی هایی دارد و انتظارات و مطالبات مردم نیز افزایش یافته و مردم توقع دارند که هرچه سریعتر مشکلات مرتفع شود و بازسازی عراق سرعت بیشتری پیدا کند و عراق به جایگاه اصلی خود که یکی از کشورهای قدرتمند جهان اسلام بوده بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه عراق ظرفیت های مهمی دارد و از مولفه های قدرت زیادی برخوردار است،  بیان کرد: مردم عراق مردمی با فرهنگ و ریشه دار هستند و مرجعیت دینی این کشور نفوذ کلام و تاثیرگذاری بالایی دارد.

وی افزود: عراق همچنین از شخصیت های سیاسی و دینی با تجربه و مدبر برخوردار است که نشان دادند در سخت ترین روزها می توانند بهترین تصمیمات را برای کشور اتخاذ کنند.

جهانگیری اضافه کرد: با توانمندی های فراوانی که در عراق وجود دارد علی رغم میل برخی کشورها که می خواهند عراق به جایگاه واقعی خود بازنگردد، عراق مسیر توسعه و پیشرفت را طی خواهد کرد.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به برخی اختلاف ها که درمیان گروه های مختلف کشور عراق وجود دارد، افزود: نقش مرجعیت در حل اختلافات بسیار مهم و کارآمد است و در مواقع اختلاف می تواند کارساز و تعیین کننده باشد.

وی با یادآوری اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار مردم و دولت عراق بوده و روابط دو کشور جداشدنی نیست، تصریح کرد: همراهی ایران با عراق در مبارزه با داعش نشان داد که ایران در روزهای سخت و در روزهای پیروزی در کنار ملت عراق است و امنیت و رفاه عراق را امنیت و رفاه خود می داند.

جهانگیری روابط دو جانبه و مناسبات سیاسی و اقتصادی دو کشور را مثبت و رو به رشد ارزیابی کرد و اظهار کرد: روابط دو کشور از پیشرفت های خوبی برخوردار بوده البته برخی موانع و مشکلات نیز وجود دارد که حل آنها نیازمند تصمیمات جدی و از بین بردن بروکراسی در دو کشور است.

معاون اول رییس جمهور اظهار امیدواری کرد روابط دو جانبه تهران ـ بغداد همواره رو به توسعه باشد و ایران بتواند در بازسازی عراق در کنار دولت و ملت این کشور نقش پر رنگ تری را بر عهده بگیرد.

معاون اول رییس جمهور عراق نیز در این دیدار با اشاره به انتخابات پیش رو در این کشور، بر اهمیت و حساسیت این انتخابات تاکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم اوضاع را به خوبی کنترل کنیم چرا که بروز اختلافات می تواند به ساختار سیاسی کشور آسیب وارد کند.

نوری المالکی با تاکید بر اهمیت اتحاد و همدلی میان گروه های شیعه، سنی و کردهای عراق بیان کرد: اگر همدلی در میان گروه های عراقی نباشد شاهد طایفه گری و توطئه های خارجی در عراق خواهیم بود چرا که برخی کشورهای منطقه بدنبال توطئه در عراق هستند.

وی با قدردانی از حمایت های جمهوری اسلامی ایران از عراق تصریح کرد: اگر موضع گیری و حمایت های تهران نبود، رویا و آمال برخی از کشورهای منطقه در عراق محقق می شد اما ایران همواره و در همه حال در کنار دولت و ملت عراق بوده و امیدوارم این حمایت ها در رشد اقتصادی و سرمایه گذاری در عراق نیز نمود پیدا کند.

نوری المالکی رابطه عراق با جمهوری اسلامی ایران را رابطه ای راهبردی توصیف کرد و خواستار تقویت هر چه بیشتر مناسبات تهران ـ بغداد شد و افزود: بغداد علاقمند است روابط خود را با همه کشورها گسترش دهد اما روابط تهران ـ بغداد از ویژگی متمایزی برخوردار است.

وی با اشاره به اعمال برخی معافیت های گمرکی در عراق گفت: معتقد هستم که معافیت های گمرکی باید در وهله نخست نسبت به کالاهای ایرانی اعمال شود و باید برای ایران و کالاهای این کشور با سایر کشورها فرق قائل شویم.

نوری المالکی افزود: آمریکا برخورداری عراق از هرگونه سلاح و تجهیزات نظامی را منع می کند و گروه های تروریستی نظیر داعش را در این کشور تقویت می نماید اما جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه ها عراق را مورد حمایت خود قرار داده است.

وی مشکل اصلی عراق را عدم وجود وفاق سیاسی در میان قشرهای مختلف این کشور دانست و گفت: اختلافات میان شیعه، سنی و کردهای عراق می تواند منجر به بروز مشکلات، مسائل منفی و سربرآوردن تروریسم در این کشور شود.

نوری المالکی با تاکید بر اینکه ما باید به دنبال اکثریت و یکپارچگی در عراق باشیم گفت: شعار کنونی برای انتخابات پیش رو نیز اکثریت سیاسی و تشکیل فهرست های دموکراتیک است که همگان در آن مشارکت داشته باشند.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۹۱۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، محمدخزاعی رییس سازمان سینمایی در بازدید از بنیاد سینمایی فارابی و شورای فیلم اولی‌ها با قدردانی از زحمات و تلاش‌های بی وقفه اعضای شورای تایید صلاحیت فیلمسازان اول گفت: امید بسیاری از جوانان و علاقه‌مندان به فیلمسازی و سینما به همین شورا است و طبق گزارش‌هایی که از طرق مختلف به سازمان رسیده است این شورا با دقت و پویایی، عملکردی شفاف و قابل دفاعی را از خود به جا گذاشته و چهره های مستعد، توانمند، قابل اعتنا و آینده دار را به سینمای ایران معرفی کرده است.

رییس سازمان سینمایی با اشاره به متقاضیان زیاد از اقصی نقاط کشور برای حضور در جمع حرفه‌ای فیلمسازان با توصیه اکید به اعضای شورای تایید صلاحیت فیلمسازان اول عنوان کرد: آن‌چه اکنون در حال رخ دادن است تزریق نیروی جوان، تازه نفس و با انگیزه به عرصه سینمای کشور است که سالیان طولانی در این بخش کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند، بنده معتقدم سینماگران حرفه ای هم از این برنامه و راهبرد سازمان سینمایی استقبال می کنند و چنان چه هر کس با نگاه منصفانه به این مسیر نگاه کند قطعاً نتیجه حاصله را تحسین خواهد کرد. شاهد ادعای بنده کارگردانان جدیدی است که از همین شورا تاییدیه گرفته و وارد عرصه حرفه ای شده اند و در جشنواره های ۲ دوره گذشته جوایز مهمی کسب کرده اند. در کنار جوانان با استعداد و متعهد و آینده دار برای سینمای ملی کشورمان نباید از تجربه و تخصص پیشکسوتان غافل شویم، سینمای ملی و اسلامی ایران برای توسعه در حوزه های مختلف ملی و بین المللی باید از همه ظرفیت های کشور بهره مند شود.

خزاعی در ادامه گفت: امسال برای حمایت از ۱۰ فیلم اولی البته فیلم های ارزان قیمت مبلغی را در بودجه فارابی مصوب کرده‌ایم که به صورت جدی تر حمایت از جریان نسل نو آغاز شود. من به آینده و افتخارات بزرگ این نسل متفکر و متخصص و متعهد امیدوارم؛ نسلی که درک بالایی از زبان تصویر و شناخت خوب از مسایل کشور و از دغدغه های ملی دارد و تلاش خواهد کرد که افتخارات این کشور را در عرصه های داخلی و خارجی به تصویر کشد.

وی تصریح کرد: سینمای ایران به متفکران جدید و اندیشه های نو و بدیع با دغدغه های ملی و دینی احتیاج دارد، فیلمسازانی که تفکر را در آثار شبه روشنفکری و جشنواره زده نمی داند و ارتباط با مخاطب نیز در دغدغه های آنها مشاهده می شود.

رییس سازمان سینمایی تاکید کرد: راه اندازی و بررسی مجوزهای کارگردان اولی در حوزه تخصصی به دور از جریان سرمایه داری که قبلاً بر این حوزه احاطه داشت و تعیین کننده بود و نوعی عدالت فرهنگی بر اساس کشف استعداد است.

در پایان خزاعی ضمن تشکر از شورا و مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی درخواست کرد یک مراسم ویژه جهت معرفی به تهیه کننده ها و سرمایه گذاران و نهادهای تولید کننده برگزار شود.

در این جلسه درباره پرونده یکی از متقاضیان به صورت نمونه بحث و بررسی شد و رییس سازمان سینمایی در جریان چگونگی ارزیابی ها و تصمیم گیری اعضای شورا قرار گرفت. این جلسه با حضور اعضای شورای تایید صلاحیت فیلم اولی ها شامل مجید زین العابدین، رسول صدرعاملی، حبیب ایل بیگی، محمدرضا عرب، مجید اسماعیلی، مهدی آذرپندار، امیر بوالی و روح الله سهرابی برگزار شد.

مسؤولیت دبیری این شورا را فرزاد اژدری بر عهده دارد.

کد خبر 6097539

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس حشد شعبی با بشار اسد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • «بارزانی» با امیرعبداللهیان دیدار کرد
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • واکنش معاون فرهنگی وزارت ارشاد به تحریف شخصیت حسن صباح در «حشاشین» + فیلم
  • تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • ایرانی‌هایی که در کشور خود هم برگ هویت ندارند
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران