Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفاشهر به عنوان چهره ماندگار ایران در عرصه علم مدیریت ( آموزش و توسعه منابع انسانی) انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، پروفسور سید حسین ابطحی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفاشهر که از سال 95 به صورت تمام وقت به عضویت هیات علمی دانشگاه صفاشهر در آمده است، در پنجمین همایش آموزش و توسعه منابع انسانی که در بهمن سال جاری برگزار شد به عنوان چهره ماندگار ایران در عرصه مدیریت (آموزش و توسعه منابع انسانی) انتخاب و به پاس فعالیت‌هایشان در این حوزه از وی تجلیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابطحی در اردیبهشت سال 1332 هجری شمسی در یک خانواده روحانی در شهر تهران به دنیا آمد. این استاد فرزانه تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در تهران به پایان رسانید و پس از انجام خدمت مقدس سرباز معلمی به منظور ادامه تحصیلات عالیه به کشور آمریکا عزیمت کرد. وی پس از اخذ مدارک لیسانس (B.S.) از دانشگاه ایالتی مورگان واقع در شهر بالینمور آمریکا برای ادامه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه میسوری شهر رولا پذیرفته شد و پس از اخذ مدرک فوق لیسانس (M.S.) در دوره دکتری Ph.D. پذیرفته و رساله دکتری خود را تحت عنوان «کاربرد سیستم‌ها و روش‌ها در آموزش و توسعه مدیران بخش عمومی» انتخاب و با درجه ممتاز به پایان رسانید. پس از آن نامبرده در یک دوره پسا دکتری آموزش و توسعه منابع انسانی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی واقع در لس آنجلس کالیفرنیا شرکت کرد و نتیجه حاصل از آن دوره تألیف کتاب ارزشمند «آموزش و توسعه منابع انسانی» بود که مورد استفاده فراوان مدیران و کارشناسان آموزش و توسعه سرمایه های انسانی قرار گرفت.

این استاد برجسته همکاری قابل توجهی در انتشار مجلات علمی پژوهشی داشته و در 6 مجله علمی پژوهشی به عنوان سردبیر و یا مدیر مسئول فعالیت کرده، از وی بیش از 25 جلد کتاب و صدها مقاله، در حوزه مدیریت و آموزش و توسعه منابع انسانی وجود دارد که در دانشگاه‌های ایران مورد استفاده استادان و دانشجویان است. نامبرده در طول دوران خدمت خود مسئولیت های مختلفی در وزارت علوم، دانشگاه علامه طباطبایی داشته است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۹۱۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت

معاون وزیر وزارت آموزش و پرورش گفت: در آزمون استخدامی امسال حدود ۲۴ هزار ۸۸۹ نفر در دوره متوسطه جذب می‌شوند که برای این تعداد ۳۸۱ هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش مشرق، محمدمهدی کاظمی اظهار کرد: در ۲ سال گذشته یکی از موضوعات اساسی، رویکرد مبتنی بر آمایش منطقه‌ای بوده که بر این اساس وضعیت دانش‌آموزان تا پایان برنامه هفتم پیشرفت و حتی تا ۱۰ سال آینده تحلیل شده است، در واقع آمار جمعیت دانش آموزان دوره ابتدایی و نرخ موالید طی پنج سال گذشته را از سازمان ثبت‌احوال دریافت و برنامه ریزی را متناسب با این اطلاعات انجام داده‌ایم.

تا پایان برنامه هفتم توسعه روند جمعیت دانش‌آموزی در دوره متوسطه افزایشی است و باید از نظر فضا و تجهیزات و نیروی انسانی پیش‌بینی لازم انجام شود

وی افزود: بیشتر برنامه‌ریزی‌ها برای دوره دوم متوسطه است که در آنجا تنوع شاخه و رشته وجود دارد که نیازمند برنامه‌ریزی بیشتری هستیم. اما در دوره ابتدایی و متوسطه اول وضعیت درسی ثابت است و همه دانش آموزان یک برنامه درسی را در هر پایه در آموزش عمومی می‌گذرانند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: آمارها نشان می دهد که تا پایان برنامه هفتم توسعه روند جمعیت دانش آموزی در دوره متوسطه افزایشی است و باید از نظر فضا و تجهیزات و نیروی انسانی پیش‌بینی لازم انجام شود.

محمد مهدی کاظمی یادآورشد: در وضعیت تحلیل آمار نیروی انسانی امسال، بخش قابل توجه جمعیت استخدامی آموزش و پرورش برای دوره متوسطه در نظر گرفته شده است و رشد قابل توجهی در ۲ سال گذشته در خصوص استخدام دبیر و هنرآموز داشته‌ایم و تعداد هشت هزار نفر برای بخش هنرآموزی جذب خواهد شد.

وی عنوان کرد: براساس مدل شایستگی که پیش‌بینی شده برای انتخاب افراد شایسته‌تر و مطلوب‌تر، شایستگی تخصصی و حرفه‌ای برای دبیرستان و هنرستان را مد نظر خواهیم داشت.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین در دوره دوم متوسطه به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز، با توجه به اینکه معلمان ۲۴ ساعت و حداکثر در ۴ روز شاغل هستند، می‌توان از ظرفیت دبیران بصورت حق‌التدریس نیز استفاده ‌شود و مشکل جدی برای نیروی انسانی دبیری نخواهیم داشت، ولی در بخش هنرآموزی بدلیل افزایش جمعیت دانش آموزی، می بایست جذب نیروی هنرآموز و استادکار صورت پذیرد.

کاظمی خاطرنشان کرد: هرچند که گستردگی تعداد بازنشستگی معلمان در همین ۲ سال یعنی ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ خواهد بود و پس از آن تعداد بازنشستگان روند کاهشی خواهد داشت، با جذب نیروهای فعلی نیاز به معلم در بخش دبیری در آینده تا حدودی تامین می‌شود و با بحران کمبود نیرو مواجه نخواهیم بود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • افشای مدرک تحصیلی استاد همه‌چیزدان عرصه سیاست ایران | کدام دانشگاه درس خوانده است؟ +سند
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌ نام «استاد فروغی» نام‌گذاری شد
  • داستان روز اول (6+4 نکته درباره جامعه پذیری کارکنان در سازمان)
  • شهید مطهری چهره‌ای ماندگار در عرصه جهاد تبیین