Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیما فردوسی، دبیر علمی کنگره ملی زنان موفق ایران گفت: امروز نقش بانوان در بخش های مختلف به خوبی دیده می شود، اما این نقش در توسعه اقتصاد و فرهنگ بسیار تاثیرگذارتر است.

ایران آنلاین /  سیما فردوسی روز پنجشنبه در دومین کنگره ملی زنان موفق ایران در دانشگاه شهید بهشتی تهران اظهار کرد: امروز بانوان برای توسعه فرهنگ در جامعه نقش مهمی دارند و در توسعه اقتصاد هم نقش آنها به خوبی دیده می شود اما در بحث مدیریت اقتصاد در خانواده نیز می توان این نقش آنان را مشاهده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تعیین اولویت های زندگی، توازن بین دخل و خرج، جلوگیری از مصرف گرایی در مدیریت اقتصاد در خانواده به عنوان نقش های اصلی بانوان به شمار می رود و اینها منجر به این می شود که ما بتوانیم شیوه زندگی را تغییر دهیم و شیوه زندگی را باید تغییر داد و بدون حضور فعال زنان و نقش مدیریتی آنها در خانواده این اقدام میسر نیست.
فردوسی ادامه داد: همچنین باید موضوع توسعه پایدار را مدنظر داشته باشیم و به سمت توسعه پایدار پیش برویم و توسعه پایدار یک فرایند است و مردم باید از سرمایه های نسل آینده برای رسیدن به توسعه پایدار به خوبی استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: امروز جامعه نیازمند افراد خلاق و مسئولیت پذیر است و حتی از دیدگاه بسیاری از جامعه شناسان و روانشناسان باید به سرمایه های انسانی به عنوان بالاترین سرمایه در کشور توجه کنیم. نباید سرمایه های انسانی هدر رود.
وی ادامه داد: نقش همه بانوان شاغل در بهبود وضعیت کشور و تحکیم خانواده ها در کشور بسیار تاثیرگذار است و زن خانه دار هم می توانند جایگاه خوبی برای خانواده خود داشته باشد و محیط زندگی شان آنقدر آرامش داشته باشد تا فضا را برای تحول آماده کند البته نقش زنان به ویژه زنان شاغل که در چرخه اقتصاد موثر است اما بانوان خانه دار هم کارشان باارزش است و اگر نیروی انسانی با عزت نفس و توانمندی را تحویل جامعه دهند بزرگترین سهم را در جامعه ایجاد کرده است.
وی ضمن اعلام محورها و اهداف برگزاری این کنگره ملی یادآور شد: این کنگره متعلق به زنان موفق ایران است و 244 مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شد و کار مشکلی بود که بین این همه مقالات خیلی کار سختی بود که بتوانیم مقالات برتر را انتخاب کنیم. البته در این کنگره پنل های تخصصی، کارگاههای آموزشی و سخنرانی های مختلف انجام خواهد شد.
دومین کنگره تخصصی زنان موفق ایران امروز پنجشنبه 17 اسفندماه مقارن با روز جهانی زن و ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) در تالار ابوریحان بیرونی دانشگاه شهید بهشتی تهران آغاز بکار کرد.
محورهای اصلی این دوره بررسی چالش های پیش رو حضور بانوان در عرصه های اجتماعی، فرهنگی و کارآفرینی در جامعه است که در این رویداد مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
در این رویداد کارگاه های آموزشی، سخنرانی های کلیدی و پنل های تخصصی با حضور مدیران و مسئولان با موضوعات مختلف و متنوعی در حوزه مدیریت و کارآفرینی، روانشناسی در حوزه بانوان، برنامه ریزی شده است.
در این کنگره پنل های تخصصی همچون « اشتغال زنان در دستگاه های اجرایی به عنوان مدیر ، پنل تخصصی سازمان فناوری اطلاعات ایران با موضوع نقش فاوا بر توسعه زنان و زنان بر توسعه فاوا، پنل تخصصی تحلیل و بررسی نقش و جایگاه الگوی بین المللی تعاون در افزایش مشارکت اقتصادی و اجتماعی زنان، پنل تخصصی چگونگی مشارکت و حضور فعال زنان در نظام اداری و پنل تخصصی تدوین شایستگی های رفتاری زنان مدیر در دستگاه های اجرایی برگزار می شود./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۹۱۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر یکشنبه در نشستی که با حضور جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بسیاری از افراد شاخص، چهره‌های علمی و مکتب دارهایی که توانستند بنیان‌گذار خیلی از مسائل علمی در حوزه‌های مختلف باشند، تربیت‌یافته دانشگاه فردوسی مشهد مقدس بودند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه در حال حاضر ذخایر علمی خوبی چه در عرصه اساتید و چه در عرصه دانش‌آموختگان در دانشگاه فردوسی وجود دارد، افزود: خوشبختانه جایگاه این دانشگاه از نظر ذخایر علمی در بین دانشگاه‌های مادر کشور بسیار خوب است اما مسأله‌ای که امروز دانشگاه فردوسی با آن مواجه است، مربوط به معرفی و اثرگذاری شایسته و متناسب با این ذخایر ارزشمندِ خود در کشور و جامعه است.

ضرورت معرفی دستاوردها و ذخایر علمی به جامعه

وی ادامه داد: دانشگاه فردوسی برای پیدا کردن مشتری و مخاطب مورد نظر خود باید ابتدا خود را به جامعه معرفی کرده و سپس توانمندی‌هایش را به اثبات برساند، این توقع که مردم و یا نهادهای دیگر باید به سراغ جامعه علمی این دانشگاه بیایند، کاملاً اشتباه است.

علم الهدی با تأکید بر اینکه دانشگاه فردوسی باید در موقعیت‌های مختلف آثار وجودی و اثرگذاری را از خود به ثبت برساند، گفت: اینکه شما عزیزان فرض کنید چون در برخی از رشته‌ها ذخایر علمی و فناوری‌های بسیاری دارید، پس باید فلان دستگاه به دنبال شما بیایند تا از این امکانات و فرآورده‌های علمی استفاده کنند، فکر درستی نیست.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه اساتید دانشکده‌ها باید نمونه‌ای از فعالیت‌های خود را در رشته‌های مختلف به جامعه هدف نشان دهند تا مخاطب و مشتری خود را پیدا کنند، اضافه کرد: در حقیقت این ما هستیم که باید به دنبال جامعه و مردم برویم و با هر مقداری که می‌توانیم ذخایر علمی خود را در جامعه معرفی کنیم و در حوزه‌های مختلف صنعت، فناوری، علوم انسانی، اقتصادی و سیاسی اثرگذار باشیم؛ در غیر این صورت ذخایر علمی دانشگاه مانند گنجی است که کسی از بیرون از آن خبر ندارد و شخصیت علمی دانشگاه را ثابت نمی‌کند.

ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است

وی با بیان اینکه در خصوص پیوند دانشگاه و صنعت و یا دانشگاه و جامعه سخنان بسیاری گفته شده است، ابراز کرد: ریشه اصلی این پیوند در خود دانشگاه و نه در صنعت و جامعه نهفته است، دانشگاه فردوسی مشهد مقدس باید در عملیاتی کردن دستاوردهای خود، جایگاه علمی این نهاد را در سطح جامعه تثبیت کند تا در ادامه دیگران برای پاسخ به نیازهای خود به آن مراجعه کنند.

علم الهدی با اشاره به چالش‌های پیش روی دانشگاه امام صادق (علیه سلام) در سال‌های نخست تأکید کرد: یکی از نمونه‌های موفق پیوند دانشگاه و جامعه، تربیت نیروهای متخصص در دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) و به کارگیری آنان در مدیریت کلان اقتصادی و مدیریتی کشور بود. ما به خوبی از این طریق توانستیم نیروهای متخصص خود را به جامعه هدف معرفی کنیم و امروز شاهد فعالیت دانش‌آموختگان خود در عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی جامعه هستیم.

«پردیس زندگی» اولویت نخست فعالیت‌های عمرانی دانشگاه فردوسی باشد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در ادامه با تقدیر از ساخت پردیس زندگی در دانشگاه فردوسی مشهد مقدس تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات اصلی ازدواج‌های دانشجویی نداشتن مسکن است که با ساخت این پردیس قدم بزرگی در رفع آن برداشته خواهد شد.

وی با بیان اینکه نمی‌توان مساله به تأخیر افتادن ازدواج جوانان را با نصیحت و پند برطرف کرد، گفت: دختر و پسر جوان دانشجو برای شروع یک زندگی سالم و آرام نیاز به تأمین زیرساخت‌هایی از جمله مسکن دارند که باید در اولویت برنامه‌های فرهنگی هر نهاد و دستگاهی قرار بگیرد، امیدواریم این حرکت ارزشمند در کوتاه‌ترین زمان به بهره‌برداری برسد؛ البته پیشنهاد بنده این هست که با کمک اساتید معماری حداقل فضای ممکن را در ساخت این خوابگاه در نظر بگیرید تا امکان استفاده بیشتر دانشجویان متأهل فراهم شود.

کد خبر 6097321

دیگر خبرها

  • مخالفت شدید روزنامه سپاه به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها
  • مشاوران شما بیت‌هایی بهتر از شاهنامه را می‌توانستند پیدا کنند
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است
  • فال ابجد برای متولدین ماه‌های مختلف امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • نجات جوان کرمانی از لبه یک پرتگاه در کوه صاحب الزمان
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود