Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون راهبردی سپاه پاسداران گفت: در حوزه دریایی اکنون نقطه زنی موشک‌های کروز ایران به دقت ۱۰۰ درصد رسیده است. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، سردار سرتیپ دوم پاسدار «محمد تولایی» با اشاره به ضرورت بهره گیری از توان نظامی بومی عنوان کرد: دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران برپایه اصولی بنا شد که نیازمندی‌های دفاعی کشور ما را در مقابل هر گونه تهدید پاسخگو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این نیاز از زمانی احساس شد که در دوران دفاع مقدس صدام که مورد حمایت قدرت‌های غربی و ارتجاع عرب بود، با حملات موشکی جنگ شهر‌ها علیه ما را آغاز کرد.

تولایی گفت: در آن زمان تنها سلاح ما برای هدف قرار دادن عقبه دشمن توپخانه‌های با برد ۲۵ تا ۳۰ کیلومتر بود از این رو ما با توجه به تحریم‌های همه جانبه علیه کشورمان نمی‌توانستیم متناسب با تهاجم دشمن به تجاوزات او پاسخ دهیم. در اینجا بود که جرقه دستیابی به توان موشکی موثر در ذهن فرماندهان ما زده شد.

معاون راهبردی سپاه ادامه داد: با مجاهدات بزرگانی همچون شهید تهرانی مقدم نقطه شروع ما از موشک‌های با برد ۳۰۰ کیلومتر زده شد و اکنون ما به موشک‌هایی دست یافته ایم که قابلیت انهدام تمام عقبه دشمن و مراکزی را که امکان دارد از آنجا تهدیدی علیه ما شکل بگیرد تا فواصلی در ۲ هرار کیلومتر آن سوی مرز‌های خودمان را داریم.

وی اهمیت بومی بودن تجهیزات دفاعی را با زدن مثالی تبیین کرد و افزود: زمانی که در یک برنامه تلویزیونی چند کارشناس متوهم سعودی مدعی می‌شوند که ظرف ۶ ساعت می‌توانند ایران را نابود کنند، یکباره یک کارشناس نظامی از پنتاگون روی خط آن‌ها می‌آید و پس از دقایقی خندیدن می‌گوید شما اگر ۶۰ سال هم با ایران‌های بجنگید قادر به نابودی آن‌ها نیستید زیرا توان نظامی شما بر پایه تجهیزات خارجی است در حالی که قدرت نظامی ایران درون مایه‌ای بومی دارد.

سردار تولایی با اشاره به اظهارنظر‌های مقامات غربی درباره محدود کردن و نظارت غرب بر فعالیت‌های موشکی کشورمان تصریح کرد: یکی دیگر از اصول راهبردی ما در حوزه موشکی انبوه سازی است و با توجه به خصیصه بومی بودنش امروز همه دنیا به خوبی درک کرده اند که اگر دست از پا خطا کنند بارانی از موشک بر سر متجاوزان خواهد بارید.
وی افزود: این امر موضوعی تبلیغاتی نیست وقتی یمنی‌ها با وجود تحریم و محاصره همه جانبه با تکیه بر توان موشکی داخلی خود سامانه‌های پیشرفته سعودی‌ها را در رهگیری موشک هایشان ناکام می‌گذارند و یا حزب الله لبنان نیز به همین شکل سامانه پیشرفت گنبد آهنین رژیم صهیونیستی را ناکارآمد می‌سازد این واقعیت به روشنی خود را نشان می‌هد.

این مقام نظامی رعایت اخلاق انسانی را جزو جدایی ناپذیر دکترین دفاعی کشورمان برشمرد و گفت: از آنجا که ما به دنبال آن هستیم که از توان موشکی خود فقط برای پاسخ دادن به تهدیدات احتمالی دشمنان استفاده کنیم، براساس آموزه‌های دینی خود همواره به دنبال آنیم تا بی گناهان از آن آسیبی نبینند. از این رو با افزایش دقت موشک هایمان به جایی رسیده ایم که امروز دقت عمل موشک‌های زمین به زمین ما به زیر ۱۰ متر رسیده است. این در حالی است که در حوزه دریایی اکنون نقطه زنی موشک‌های کروز ایران به دقت ۱۰۰ درصد رسیده است.

سردار تولایی که با برنامه «بحث روز» رادیو ایران صحبت‌کرد، در جمع بندی صبحت‌های خود گفت: خودکفایی دفاعی کشور آنجایی جلوه گر می‌شود که در بزنگاه‌های حساس قدرت‌های جهانی براساس منافع خود دیگر به تعهداتشان پایبند نباشند همچنانکه آن‌ها به تعهدات تسلیحاتی خود پس از پیروزی انقلاب درقبال کشورمان عمل نکرده اند از این درمی یابیم که کاملاً خودکفا باشیم و به هیچ وجه به قدرت‌های خارجی اعتماد نکنیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۹۳۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند

به گزارش قدس آنلاین محمدرضا مدرس خیابانی در نشست ویژه مدیران ارشد ارگان‌های دریایی، با تاکید بر اینکه تحقق سیاست‌های ابلاغی کلی توسعه دریامحور و منویات مقام معظم رهبری در این زمینه، نیازمند سرعت بخشیدن به اقدامات لازم از سوی تمام ارگان‌ها و دستگاه‌های مربوطه است، خاطرنشان کرد: مهمترین مساله برای پیاده سازی دقیق فرامین  مقام معظم رهبری در حوزه توسعه دریامحور، تعیین فرماندهی و متولی واحد برای بخش دریایی کشور است؛ چراکه در این صورت، دستیابی به اهداف سیاست‌های کلی توسعه دریا محور ممکن و میسر خواهد شد.

وی در خصوص اقدامات کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای تحقق ابلاغیه مقام معظم رهبری، تصریح کرد: گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تمام همت خود را بر این گذاشته تا با بهره‌گیری از توانمندی ساخت داخل، زمینه را برای توسعه ناوگان فراهم آورد؛ به خصوص اینکه تجربه مثبت تولید سوخت کم سولفور در داخل کشور ثابت کرد هر چه توانایی تولید داخل بیشتر باشد، خارجی‌ها مجالی برای ایجاد مانع بر سر راه ناوگان نخواهند داشت.

بهره‌گیری واقعی از توان تولید داخل

مدرس خیابانی ادامه داد: زمانی که در سال ۲۰۲۰ میلادی، سازمان جهانی دریانوردی (IMO) ممنوعیت استفاده از سوخت‌های با سولفور بالا را اجرا کرد، کشورهای خارجی از فروش سوخت کم سولفور به ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران امتناع می‌کردند، اما پس از اینکه مطمئن شدند این سوخت به همت دست‌اندرکاران پالایشگاهی و وزارت نفت در داخل تولید شد و تمام نیاز ناوگان را پوشش داد، به این صرافت افتادند که سوخت کم سولفور را مجدد به ایران بفروشند و در اختیار ناوگان کشتیرانی کشور قرار دهند.

وی افزود: این تجربه نشان می‌دهد هر جا توان ساخت داخل وجود داشته باشد، خارجی‌ها توان ایجاد مانع ندارند؛ بنابراین کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش بر استفاده از تولیدات داخلی تأکید ورزیده و این سیاست را به عنوان یک اصل محوری در سیاستگذاری‌های خود اعمال می‌کند.

مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ادامه خاطرنشان کرد: هم اکنون بیش از ۸۰ درصد نیاز جاری ناوگان در داخل تأمین می‌شود که طی آن از خروج بیش از ۳۰۰ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری به عمل می‌آید.

نوسازی ناوگان کشتیرانی در مدت ۱۰ سال

وی با اشاره به ضرورت راهبردی نوسازی ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، یادآور شد: طی سال گذشته با تصویب شورای عالی صنایع دریایی که از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت ملی نفتکش مکلف شدند طی مدت ۱۰ سال، دست به نوسازی ناوگان زده و عمر ناوگان را به زیر ۱۰ سال برسانند.

مدرس خیابانی ادامه داد: در مجموع قرارداد ساخت ۱۰ فروند شناور به ارزش ۸۶ میلیون دلار با سازندگان داخلی منعقد شده و مذاکره برای عقد قرارداد ساخت ۴ فروند شناور دیگر به ارزش تقریبی ۷۵ میلیون دلار در دستورکار قرار دارد.

نخستین شناور خزر کلاس داخلی امسال تحویل می‌شود

وی این مهم را آزمونی مهم برای سازندگان داخلی ارزیابی کرد و گفت: مطمئن هستیم که با وجود برخی تأخیرهای صورت گرفته، صنعت کشتی‌سازی داخلی از عهده این مهم بر خواهد آمد و در سال جاری نخستین شناورهای خزر کلاس در شمال کشور تحویل ناوگان خواهند شد.

مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از دیگر اقدامات این مجموعه برای تحقق سیاست‌های توسعه دریامحور را، تلاش برای ایجاد شبکه لجستیکی از سوی این شرکت دانست و ادامه داد: برای توسعه بخش ریلی، ۴۸۸ دستگاه انواع واگن به ارزش ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از تولیدکنندگان داخلی خریداری شده است ضمن اینکه در کنار این اقدام، ۱۵۰ دستگاه کامیون و کشنده نیز از خودروسازان داخلی خریداری شده که به مرور در شبکه حمل و نقل جاده‌ای وارد خواهند شد.

افزایش جابجایی بار در بندر چابهار

وی با بیان اینکه گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ۱۴۱ فروند شناور در اختیار دارد که در اقصی نقاط جهان از بنادر شرقی تا غربی دنیا در حال تردد هستند، بر ضرورت فعال‌سازی بیشتر بندر چابهار و کریدور شمال - جنوب تاکید کرد و افزود: فعال‌سازی کریدور شمال-جنوب یکی از مهم‌ترین برنامه‌های کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران است که طی آن موفق شدیم ۶۵ هزار TEU کانتینر را در بندر چابهار به عنوان یکی از حلقه‌های مهم کریدور جابه‌جا کنیم که این رقم طی سال جاری به ۱۰۰ هزار TEU ارتقا خواهد یافت.

مدرس خیابانی ادامه داد: در عین حال، با سرمایه گذاری ۱۰ میلیون دلاری شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر سالیانکای روسیه، حمل بار در قالب کریدور شمال - جنوب با حضور عوامل ایرانی، فعالیت چشمگیری داشته است.

تمام دریانوردان ایرانی هستند

وی با اشاره به بند ۶ ابلاغیه توسعه دریامحور در خصوص توسعه سرمایه انسانی نیز گفت: نخستین بار از زمان تأسیس کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، تمام دریانوردان شاغل در این ناوگان، ایرانی هستند همچنین ۵۰۰ نفر از جوانان مستعد در حال آموزش در مؤسسه آموزشی گروه کشتیرانی هستند که به تدریج در خدمت ناوگان درخواهند آمد.
خرید دستگاه شبیه ساز آموزش دریانوردی به منظور تقویت نظام آموزشی کشتیرانی

مدرس خیابانی ادامه داد: برای بهبود آموزش دریانوردان نیز مجموعه دستگاه‌های شبیه ساز در مؤسسه آموزشی کشتیرانی نصب شده‌اند که در منطقه مشابه ندارند و در اختیار نظام آموزشی کشور قرار گرفته‌اند.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره بر ضرورت کمک به ناوگان حمل فله داخلی و حفظ آن اشاره و تصریح کرد: آماده هستیم بر اساس قیمت‌های رقابتی، حمل کالاهای اساسی را بر عهده بگیریم؛ چرا که هم اکنون سهم ما در این زمینه تقریباً صفر است.

وی همچنین آسان‌سازی دستورالعمل‌ها از سوی دستگاه‌های نظارتی را لازمه رونق ترانزیتی کشور دانست و گفت: نظام اداری کشور باید در این خصوص اقدامات لازم را اجرایی کند تا شاهد افزایش حجم ترانزیت از کشور باشیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود
  • موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد
  • نویدکیا: با عزیزم و قربانت بروم نمی‌توان کار کرد
  • شلیک ۵۰ موشک از جنوب لبنان به الجلیل در موج جدید حملات حزب الله
  • حمله موشکی مقاومت اسلامی عراق به بندر حیفا
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی
  • فو فایتر؛ چشم پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها!/ عکس
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر اشغالی حیفا