Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران با اشاره به ساخت ۱۰ سکو مربوط به ۵ فاز گازی پارس جنوبی گفت: پس از بارگیری سکوی فاز ۲۲ پارس جنوبی، ۹ سکوی دیگر فازهای ۱۳،۱۴، ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی تا سال آینده بارگیری و نصب می‌شود. ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۶ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمد رحیم دهقانی ظهر امرور در مراسم بارگیری سکوی فاز 22 پارس جنوبی از صدرای بوشهر با بیان اینکه این سکو با تلاش متخصصان صدرا ساخته و بارگیری شد اظهار داشت: شرکت صدرا توانمندی خود را در ساخت انواع سازه‌های دریایی نشان داده که این مهم با اعتمادی که مسئولان نظام از فرزندان خود کرده‌اند محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سکوی عظیم فراوری گاز به‌طور کامل با تلاش متخصصان ایرانی ساخته شده است افزود: ساخت این سکو و دیگر سازه‌های دریایی در صدرا نتیجه اعتماد مسئولان نظام به فرزندان ایرانی است.

مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران از ساخت 40 سازه دریایی مربوط به پارس جنوبی در صدرای بوشهر خبرداد و خاطر نشان کرد: 10 سکوی پارس جنوبی شامل 40 سازه دریایی در جزیره صنعتی صدرای بوشهر ساخته شده است.

دهقانی، با بیان اینکه عزم و اراده متخصصان ایرانی در صدرای بوشهر متبلور شد گفت: متخصصان ایرانی در صدرا با مدیریت جهادی، 10 سکوی پارس جنوبی طراحی و ساختند و اقتدار و توان ایرانی را به منصه ظهور رساندند.

وی، با اشاره به اینکه 9 سکوی دیگر به زودی تکمیل و در میدان گازی پارس جنوبی نصب می‌شود تصریح کرد:پس از بارگیری سکوی فاز 22 پارس جنوبی، 9 سکوی دیگر فازهای 13،14، 22 تا 24 پارس جنوبی تا سال آینده بارگیری و نصب می‌شود.

مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران افزود: سکوهای در حال ساخت در صدرای بوشهر بین 75 درصد تا 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که همه سکوها به اساس برنامه زمان بندی سال آینده بارگیری و در میدان گازی پارس جنوبی نصب می‌شود.

دهقانی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید و فرآوری گاز از هر سکوی پارس جنوبی در حال ساخت در صدرا 12.5 میلیون متر مکعب در روز است افزود: با نصب و راه‌اندازی 10 سکوی یاد شده روزانه 125 میلیون متر مکعب گاز از میدان پارس جنوبی به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می‌شود.

وی، تولید رورانه 187 هزار بشکه میعانات گازی را از دیگر ظرفیت‌های سکوهای 10 گانه در صدرای بوشهر دانست و گفت: عایدات سکوهای یاد شده ضمن تولید یک‌هزار تن گوگرد در روز، سالانه 2.5 میلیون تن پروپان و بوتان است.

مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران  از ثبت رکود در بخش ساخت در صدرای بوشهر خبرداد و بیان کرد: در بخش ساخت سکوهای پارس جنوبی روزانه  رکورد پیشرفت شش درصدی ثبت شده که در نوع خود بی نظیر است.

دهقانی با بیان اینکه ساخت، بارگیری، نصب، خرید و راه‌اندازی سکوها توسط کارکنان و متخصصان صدرای بوشهر انجام می‌شود تصریح کرد: صدرا قبلا به عنوان پیمانکاران دیگر شرکت‌های خارجی فعالیت می‌‌کرد ولی اکنون همه مراحل طراحی، تامین کالا، ساخت، حمل، بارگیری و نصب توسط صدرا انجام می‌شود.

وی، از لوله‌گذاری زیردریایی خبرداد و گفت: در دو سال گذشته که صدرا به قرارگاه خاتم‌الانبیا واگذار شده 100 کیلومتر لوله گذاری زیر دریایی انجام داده و 12 میلیون نفر ساعت کار در 2 سال بدون حادثه رقم خورده است.

مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران از تصفیه بدهی 15 ساله صدرای بوشهر خبرداد و گفت: صدرا به بانک‌های مختلف 2388 میلیارد تومان بدهکار بود که در مدت 2 سال فعالیت قرارگاه خاتم‌الانبیا در صدرا ضمن پرداخت بدهی‌ها مشکلات بیمه، مالیات و مشکلات در عرصه‌های دیگر  برطرف شده است.

دهقانی از تراز مالی مثبت صدرای بوشهر خبرداد و بیان کرد: تراز مالی صدرای بوشهر از 1671 میلیارد تومان منفی پس از 2 سال فعالیت امروز به 1561 میلیارد تومان مثبت رسیده که این تراز مالی مثبت در دو سال انجام شده است.

وی با اشاره به افزایش قیمت سهام صدرای بوشهر خاطر نشان کرد: سهم صدرا از 157 تومان به 1160 تومان افزایش یافته و 1510 میلیارد تومان به ارزش سهام صدرا  اضافه شده است.

مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران از افزایش اشتغال در صدرای بوشهر خبرداد و افزود: اکنون 3هزار و 500 نفر در جزیره صنعتی صدرای بوشهر اشتغال دارند که با واگذاری پروژه‌های دیگر این ظرفیت افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/ ت

R41363/P1336/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۹۴۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر استقرار پایگاه‌های امداد و نجات دریایی در نقاط مختلف ساحلی استان را یک ضرورت دانست و گفت: ساخت ۵ پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه است. - اخبار استانها -

احسان ایزدپناه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا اشاره به فعالیت 20 پایگاه امداد هلال احمر در بخش‌های مختلف در استان بوشهر اظهار داشت: اکنون پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جستجو و نجات آنست، امداد دریایی فعال است.

وی خانه‌های هلال در استان بوشهر را 134 مورد بیان و خاطرنشان کرد: از 134 خانه هلال استان 52 مورد در نقاط شهری و 82 خانه هلال در روستاها مستقر است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر نقش خانه‌های هلال در عرصه آموزش و رسیدگی به حوادث را بسیار مهم دانست و بیان کرد: اکنون 2 هزار و 581 نفر در استان بوشهر عضو خانه‌های هلال هستند بر اساس برنامه باید یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند که آمادگی لازم برای این مهم وجود دارد.

ایزدپناه راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات در خانه‌های هلال را مورد اشاره قرار داد و گفت: 4 خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم هستند و اکنون مناطق انارستان، سعدآباد، بندر ریگ و خیارزار از این مرکز بهره‌مند هستند.

وی وضعیت پایگاه امداد ساحلی در استان بوشهر را نامطلوب دانست و تأکید کرد: نوار ساحلی شهرستان گناوه که همیشه پذیرای حجم بالایی از مسافرین و گردشگران در فصول مختلف سال است ولی از پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به وجود قایق، تجهیزات غواصی، نیروی انسانی امدادی مجرب و امکانات لازم برای خدمات‌رسانی در امداد دریایی در گناوه ولی پایگاه امدادی هلال احمر در گناوه وجود ندارد. با وجود نبود پایگاه امداد دریایی در گناوه ولی نجات‌گران در سال گذشته در 31 عملیات 39 نفر از غرق‌شدگی نجات دادند.

وی زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه را در بستر دریا دانست و بیان کرد: در شهر ساحلی بوشهر هم با وجود استقرار تجهیزات لازم امدادی ولی پایگاه امدادی وجود ندارد که انتظار می‌رود به این مطالبه مهم توجه ویژه شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر امداد پایگاه دریایی در شهر ساحلی دیر را هم نامساعد دانست و گفت: در شهر کنگان زمین لازم اختصاص یافته ولی بودجه لازم برای ساخت پایگاه امداد دریایی تخصیص نیافته است.

ایزدپناه با بیان اینکه پایگاه امداد دریایی در ساحل دلوار وضعیت نامناسبی ندارد، اضافه کرد: ساخت 5 پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه است.

وی یکی از دیگر مشکلات مهم استان بوشهر امداد هوایی دانست و تصریح کرد: با وجود مجوز برای راه‌اندازی امداد هوایی هلال احمر، ولی اکنون بیش از 4 سال ساخت آشیانه بالگرد هلال احمر متوقف شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر اعتبار مصوب برای ساخت آشیانه بالگرد هلال احمر را 4 میلیارد تومان دانست و گفت: تاکنون 130 میلیون تومان آن تخصیص یافته که جوابگوی طرح مورد نظر نیست.

ایزدپناه از نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه خبر داد و بیان کرد: ساخت نخستین پایگاه امدادی هلال احمر در منطقه بنود عسلویه امسال اجرایی می‌شود.

وی از آمادگی ایجاد مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر خبر داد و تصریح کرد: با توجه به وجود امکانات از جمله تجهیزات و نیروی انسانی مجرب زمینه لازم برای راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر فراهم است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی