Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانوی کارآفرین تفرشی گفت: با دریافت ۶۰ میلیون تومان تسهیلات استغالزایی کمیته امداد و گذراندن آموزش‌های لازم، کار جوراب‌بافی را به همراه خواهرم آغاز کردم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای تفرش، در سرتاسر دنیا کلمه «مادر» واژه مانوس و زیبا و قابل احترام است و گرامی داشت این روز، یعنی روز مادر در تمامی فرهنگ‌ها و در تاریخچه همه کشورها قداست خاصی به تقویم‌ها می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بزرگ داشت این روز در فرهنگ کشورها، و مناطق مختلف جهان متفاوت است. ولی عامل مشترک در بین تمامی روز مادرهای کشورهای مختلف یادبود یک زن مهم در تاریخ آن کشور است.

در ایران اسلامی گرامی داشت این روز در زادروز ولادت بانوی یگانه عالم حضرت فاطمه زهرا(س) است به همین مناسبت به سراغ یک بانو کارآفرین تفرشی رفتیم تا با معرفی موفقیت‌های ایشان از مقام زنان استان قدردانی کنیم.

راضیه فضلی‌خانی، یکی از زنان موفق کارآفرین تفرشی است. بانویی که در مدت چندماهه فعالیت خود در عرصه تولید توانسته است ضمن ایجاد شغل برای یک نفر، چرخ زندگی خانواده خود را بچرخاند.

فضلی‌خانی زن سرپرست خانواری است که به همراه خواهر خود در یکی از روستاهای شهر تفرش، در مغازه‌ای ۶۰ متری کارگاه جوراب‌بافی راه‌اندازی کرده است.

فضلی‌خانی در گفتگو با ندای تفرش، گفت: قبل از ایجاد کارگاه جوارب‌بافی در یک تولیدی پوشاک مشغول به کار بودم و ۳ ماهی می‌شود که کارگاه جوراب‌بافی خود را راه‌ اندازی کرده‌ام.

وی افزود: با دریافت ۶۰ میلیون تومان تسهیلات استغالزایی کمیته امداد و گذراندن آموزش‌های لازم، کار جوراب‌بافی را به همراه خواهرم آغاز کردم.

این بانوی کارآفرین اظهار کرد: در حال حاضر در کارگاه خود جوراب زنانه، مردانه، دخترانه و پسرانه بالای ۱۱ سال تولید می‌کنیم و روزانه ۱۲ تا ۱۳ ساعت در کارگاه مشغول به کار هستیم.

فضلی‌خانی در خصوص بازار فروش محصولاتش گفت: محصولات تولیدی در تهران، قم و به صورت خرده‌فروشی در تفرش به فروش می‌رسد. البته اگر بازار فروش محصولاتمان در شهرهای دیگر هم ایجاد شود، بر میزان تولید افزوده می‌شود.

این بانوی کارآفرین با اشاره به توسعه کار خود خاطرنشان کرد: برای توسعه کار خود در نظر داریم انواع دیگر جوراب مانند جوراب بچه‌گان و پاپوش را نیز تولید کنیم و در صورت دریافت تسهیلات می توانیم با توسعه کارگاه خود برای افراد بیشتری اشتغالزایی کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۹۶۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد

شهریار مرشدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اهمیت اشاعه دانش و یافته‌های تحقیقاتی به منظور ارتقا بهره وری عوامل کشاورزی استان طرح جهاد میدانی محققان با مشارکت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و پژوهشکده میگوی کشور در راستای عملیاتی کردن شعار سال و باهدف اشاعه دانش و یافته‌های تحقیقاتی به منظور ارتقای بهره وری عوامل تولید، بهبود کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و حفاظت و احیا و بهره برداری از منابع پایه در سطح استان با حضور ۲۷ محقق معین اجرا می‌شود.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان بوشهر و دبیر اجرایی طرح افزود: در این طرح با ابلاغیه ریاست سازمان به واحدهای تابعه برای ارائه اولویت‌های محصولی -موضوعی، مسائل مبتلا بر اساس سیاست‌های ملی و اولویت‌های استانی مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: سپس اولویت‌های زیر بخشی و محصولی و موضوعی واحدهای اجرایی بررسی و تعیین اولویت و سپس طبق زمانبندی مشخص شده برای اجرای طرح برای اعزام محققان کارگاه‌های حل مساله در مزرعه با رویکرد تسهیلگری و به کارگیری روش‌های مشارکتی در سطح استان اجرا می‌شود.

وی گفت: در تقویم آموزشی ترویجی طرح حداقل ۳۷ کارگاه آموزشی ترویجی حل مساله در مزرعه تشکیل که بیشترین کارگاه‌ها (۱۵ کارگاه) در شهرستان دشتستان اجرا می‌شود.

مرشدی بیان کرد: در اجرای این طرح همه ذی نفعان بخش کشاورزی (محققان، مروجان، کشاورزان، کارشناسان، …) مشارکت دارند.

کد خبر 6098305

دیگر خبرها

  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی
  • جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز روزانه حدود۱.۲میلیون تومان است
  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای؛ کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم