Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج ندیمی عضو سابق کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: يكی از پديده های عجيب ادبيات رشد اقتـصادی آن اسـت كـه كـشورهای بـا منـابع طبيعی فقير رشد بالاتری را نسبت به كشورهای با منابع غنی تجربه كرده اند. بر اسـاس شواهد تجربی، رشد اقتصادی با وفور منـابع طبيعـی دارای رابطـه معكـوس اسـت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: بـه عبارت ديگر كشورهای با صادرات مبتنی بر منابع طبيعی بالا و يا با سرمایه طبيعی بـالا دارای رشد اقتصادی پايينی هستند. در قرن نوزدهم و بيستم، كشورهاي با منـابع فقيـرمانند سوئيس و ژاپن از كشوری مانند روسيه با منابع غنی پيشی گرفتند .  این در حالی است که در سی سـال گذشته، بهترين دارندگان عملكرد اقتصادی، اقتصادهای تازه صنعتی شده  آسيای شرقي با منابع طبيعی فقير بودند.

ندیمی خاطرنشان کرد: در حاليكه تجربه بـسياری از كـشورهای بـا منـابع طبيعـی غنی،مانند كشورهای نفتی، رشد اقتصادی ضعيفی را نشان ميدهد، رابطه معكوس بين وفور منابع طبيعی و رشد اقتصادی يك تضاد مفهومی ايجاد ميكند. زيرا منابع طبيعی، ثروت كـشور بـوده و قـدرت خريـد واردات را افزايش ميدهد بنابراين انتظار ميرود كه وفور منابع طبيعی، سرمايه گذاری و رشد را تقويت كند همچنـانكـه بـسياری از اقتـصادهای نفتـی قـصد داشـته انـد تـا بـا به كارگيری درآمدهای وسيع نفتی سرمايه گـذاريهـای متنـوع را تـأمين مـالی كـرده و توسعه صنعتی را تسريع بخشند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۰۰۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست سودجویان از ۱۱ هکتار زمین‌های ملی شاهرود کوتاه شد

کشاورزیان گفت: در پی شناسایی و تشکیل پرونده برای ۱۲ مورد تصرف زمین توسط سودجویان، چهار هزار و ۴۶۸ هکتار منابع طبیعی شاهرود با دستور مقام قضایی رفع تصرف شد.

وی به قانون تبصره یک ماده ۵۵ سازمان منابع طبیعی کشور اشاره کرد و گفت: بر اساس قانون، منابع طبیعی مکلف است توسط ماموران حفاظتی خود به هنگام اطلاع از تصرف زمین‌های ملی، برای رفع تجاوز ورود کند.

کشاورزیان به اجرای مستقیم ۱۰ مورد رفع تصرف در حوزه استحفاظی شهرستان شاهرود اشاره کرد و افزود: سند هفت هزار و ۱۰۷ هکتار از زمین‌های ملی تصرف‌شده طی سال گذشته بدون تشکیل پرونده و پس از آزادسازی به نام دولت صادر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • پویش کاشت هزار و ۵۰۰ اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • دست سودجویان از ۱۱ هکتار زمین‌های ملی شاهرود کوتاه شد
  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی