Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد ـ مدیرکل ثبت احوال استان یزد از نامگذاری یک سوم نوزادان دختر در استان یزد با نام و القاب حضرت فاطمه زهرا (س) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره ثبت احوال استان یزد، محمدعلی مکرمی اظهار داشت: بر اساس آمار پایگاه اطلاعات جمعیت کشور در سال جاری، نام‌های فاطمه، زهرا، زینب، حلما، ریحانه، نازنین زهرا، یسنا، فاطمه زهرا، ثنا و محیا به ترتیب ۱۰ نام منتخب یزدی‌ها برای نوزادان دختر بوده که وجود شش نام و لقب حضرت فاطمه زهرا (س) در بین این اسامی نشانگر ارادت مردم دارالعباده به خاندان عصمت و طهارت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نام فاطمه با ۹۲۷ بار انتخاب در صدر اسامی منتخب قرار گرفته و نام‌های زهرا ۴۴۳ مرتبه، حلما ۳۵۱ مرتبه، ریحانه ۲۵۷ مرتبه، نازنین زهرا ۲۵۶ مرتبه و  فاطمه زهرا ۱۶۸ مرتبه انتخاب شده است.

مکرمی ادامه داد: همچنین نام‌های معصومه، زهره، بتول، طیبه، فریده، مهدیه، سعیده، صفیه، حبیبه، حکیمه، حدیثه، عالیه، کوکب، رحیمه، حوریه، حانیه، انسیه، عارفه، وحیده، رضیه، راضیه و حسنا نیز از نام‌هایی است که با فراوانی کمتر در رتبه های بعدی قرار دارند.

وی با بیان ترکیبات جدید از نام و القاب دخت نبی مکرم اسلام، به برخی از این ترکیبها شامل نازنین فاطمه، یاسمین زهرا، حلما سادات، هدیه زهرا، یگانه زهرا، فاطمه حلما و فاطمه حسنا اشاره کرد.

مکرمی با استناد به آمار پایگاه اطلاعات جمعیت سازمان ثبت احوال کشور از نامگذاری نزدیک به ۱۳ میلیون نفر با نام  و القاب حضرت فاطمه (س) در سراسر کشور خبر داد.

مدیرکل ثبت احوال استان با اشاره به وجود بیش از ۶ میلیون سادات در کشور گفت: خانواده بزرگ سادات بالغ بر ۳ میلیون و ۱۱۱هزار نفر سید و ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار نفر سیده هستند که استان‌های مازندران، یزد و قم بیشترین تعداد فرزندان حضرت زهرا (سلام الله علیها) را در خود جای داده‌اند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۰۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پیشگیری آسان تا درمان مشکل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به نامگذاری ۹ می‌ مصادف با ۱۹ اردیبهشت بعنوان رز جهانی تالاسمی گفت: هدف از نامگذاری این روز، توجه به بیماران مبتلا، فراهم آوردن امکانات درمانی مطابق با استاندارد‌های جهانی و ترویج پیشگیری از تولد نوزادان تالاسمی است.
دکتر میرشفیعی افزود: تالاسمی یک  اختلال خونی ژنتیک است که به دلیل شکل گیری غیر طبیعی هموگلوبین و کم خونی ایجاد می شود که فرزند از پدر و مادر دارای تالاسمی نوع خفیف به ارث می برد.
او با بیان اینکه تالاسمی به دو شکل مینور و ماژور (شدید) وجود دارد، گفت: اختلال ژنتیکی تالاسمی از طریق ژن‌ها از والدین به کودک به ارث می‌رسد و زمانی که یکی از والدین یا هر دوی آنان حامل این ژن باشند، احتمال ابتلای کودک نیز وجود دارد و در صورت ابتلای پدر و مادر به بیماری تالاسمی مینور یعنی فُرم خفیف بیماری هستند ۲۵ درصد شانس ابتلا به بیماری تالاسمی ماژور ۵۰ درصد احتمال ابتلا به تالاسمی مینور و ۲۵ درصد هم تولد فرزند سالم وجود دارد که این بستگی به این دارد که کدام ژن معیوب از پدر و مادر را دریافت.
میرشفیعی افزود: بزرگ شدن جمجمه، بزرگ شدن استخوان‌های صورت، رنگ پریدگی و پهن شدن بینی از جمله علائم مبتلا به بیماری تالاسمی است و بیماری‌های قلبی، کلیوی، اختلالات تیروئید و پوکی استخوان به خاطر خون سازی غیرموثر از عوارضی است که این بیماری بر روی فرد می‌گذارد.
او گفت: خوشبختانه از سال ۷۶ تاکنون بروز بیماری تالاسمی در سطح استان نداشتیم و طی ۱۵ سال گذشته هیچ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور (شدید) متولد شده در استان نداشتیم.
رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک دراستان ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی وجود دارد که تحت حمایت‌های درمانی و پزشکی هستند و با رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت انجام شده این بیماران مشکلی برای دریافت دارو ندارند.
هشتم ماه می‌مصادف با ۱۹ اردیبهشت به نام روز جهانی تالاسمی نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • برنامه های دهه کرامت حرم حضرت فاطمه معصومه (س) تشریح شد
  • چرا صهیونیست‌ها از اسامی مقدس برای نامگذاری تسلیحات و عملیات‌های نظامی استفاده می‌کند؟
  • پایان پیکار‌های ووشو جوانان دختر مازندران در بابلسر
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • مدال برنز مسابقات آزاد دارت کارگران کشور بر گردن بانوی یزدی
  • درخشش بانوان یزدی در مسابقات پتانک کارگران کشور
  • بانوان یزدی حائز مقام سومی مسابقات پتانک کارگران کشور شدند
  • نرخ خام ولادت در یزد بالاتر از میانگین کل کشور