Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مردم توقع معجزه و حل مشکلات به صورت یک شبه را ندارند اما تبعیض و فساد را تحمل نمی‌کنند.

به گزارش مهر، حسن رحیم پور ازغدی پنجشنبه شب در مراسم رونمایی از کتاب عدالت و تبیین دیدگاه های رهبری در حوزه عدالت خواهی اظهارکرد: طبق فرمایشات حضرت زهرا(س) در جامعه ای که مردم حقوق یکدیگر را رعایت نمی کنند از هم دور هستند و اگر این مهم رعایت شود عدالت در جامعه برپا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در اجرای عدالت ابتدا باید حاکمان خودشان پاک باشند و در مرحله بعد در مدیریت ها عدالت را رعایت کنند. باید توجه داشت مردم نیز در این حوزه نقش دارند و باید وظایف خود را انجام دهند.
استاد دانشگاه تصریح کرد: عذرخواهی رهبرمعظم انقلاب از مردم به دلیل ضعف در عدالت کشور موضوع بسیار مهمی است زیرا ایشان همچنان انقلابی بوده و مدافع حقوق مردم هستند.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از مسئولان کشور بعد از انقلاب عوض شده و دچار فساد اقتصادی شدند و عده ای نیز از ابتدا به دنبال منافع خود بودند.
رحیم پور بیان کرد: پس از انقلاب کشور پیشرفت های خوبی داشته اما در موضوع عدالت دچار مشکلاتی هستیم. البته این سخن به معنای عدم اجرای عدالت در جامعه نیست و بسیاری از افراد فقیر ثروتمند شدند و بسیاری از مسئولان کشور در گذشته جزو طبقات محروم بودند.

وی بیان کرد: بخش مهمی از عدالت در کشور اجرایی شد اما وقتی اقدامات را با شعارهای اول انقلاب مقایسه می کنیم کار سخت می شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: ما هیچگاه نمی توانیم به عدالت مطلق برسیم اما باید در مسیر تحقق این مهم تلاش کنیم. مشکل ما در این حوزه این است که برخی نهادها در سه قوه و سازمان های  کشور آنگونه که در قانون اساسی آمده عملکرد خوبی نداشته اند.

رحیم پور تاکید کرد: در برخی رده های مدیریتی کشور خصوصا آن جاهایی که پول وجود دارد مفاسد اقتصادی چند هزار میلیاردی رخ داده که برای جلوگیری از وقوع این اختلاس ها در آینده باید عده ای از مدیریت کنار گذاشته شوند.

وی تاکید کرد: مدیران فاسد یا بی عرضه که نتوانسته اند جلوی فساد را بگیرند باید عزل و پاسخگوی عملکرد خود باشند. در شرایطی که مهندسان جوان کشور برای اشتغال نمی توانند تسهیلات بانکی بگیرند چگونه است عده ای بدون سند چندهزار میلیارد تومان وام می گیرند.

استاد دانشگاه گفت: یرخی مسئولان دولت در منازل چندصد میلیاردی در شمال تهران زندگی می کنند و دم از عدالت می زنند که اینگونه نمی شود.

رحیم پور گفت: نزدیکان مسئولان رده اول کشور متهم به فساد هستند ولی با گذشت چند سال معلوم نیست وضعیت پرونده آنها به کجا رسیده و در همین شرایط یک فرد عادی در کشور که چک اش برگشت خورده شبانه دستگیر می شود و به زندان می افتد.

وی اظهارکرد: در کشور همه دم از عدالت می زنند و مشکلات را به گردن جناح رقیب خود می اندازند و در این میان اقدامی انجام نمی شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در کشور ما به جای پرداختن به مسائل بزرگ مسائل کوچک بزرگ می شود و چند فرد احمق و بی هویت به دنبال مخالفت با حجاب بر می آیند و یا در خیابان ها دست به اغتشاش می زنند.

رحیم پور تاکید کرد: انقلاب اسلامی ایران مناسبات جهانی را برهم زده و نقش آفرینی مهمی در دنیا دارد و حالا چگونه است چند بازیگر مقابل هنجارهای این کشور می ایستند و نقش اپوزیسیون به خود می گیرند.

وی تصریح کرد: برخی روشنفکران که به مسئولان مشاوره می دهند می گویند عدالت موضوعی سنتی است و موجب توسعه و پیشرفت نمی شود که رهبری بارها گفته اند ما پیشرفت بدون عدالت را نمی خواهیم. برخی سخنان امام راحل و رهبر معظم انقلاب را بدون ذکر گوینده مطرح می کنند و نام افراطی گری بر آن می گذارند که این افراد بازی خورده دشمن هستند.

رحیم پور بیان کرد: با برخورد گزینشی با موضوعات سیاسی و اقتصادی عدالت برقرار نمی شود و مردم باید احساس کنند در همه ادارات حقوق همه به صورت برابر رعایت می شود.

وی تاکید کرد: در حکومت حضرت علی(ع) نیز دزدی و رشوه بوده اما وقتی ایشان مطلع می شدند شدید ترین برخوردها انجام می شد و هیچ رابطه ای در این میان معنا نداشت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مدیران سالم و کاربلد در کشور کم نداریم و اگر این افردا نبودند با این همه توطئه داخلی و خارجی سرنگون شده بودیم.

وی بیان کرد: نظام ما به پشتوانه مردم روز به روز قوی تر می شود و به اعتراف مسئولان آمریکایی به یکی از قدرت های مهم جهان تبدیل شده ایم و حیف است این حکومت با چند اختلاس و دزدی دچار مشکل شود.

رحیم پور تصریح کرد: مردم توقع معجره و حل مشکلات به صورت یک شبه را ندارند اما تبعیض و فساد را تحمل نمی کنند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۰۲۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی گفت: مردم ایران اساساً کتابنخوان نیستند و اهل مراجعه به کتاب هستند اما باید برای دسترسی مردم به کتاب تلاش بیشتری شود چراکه هزینه‌های کتاب افزایش یافته و این در کتابخوانی اثرگذار است. - اخبار استانها -

مهدی رمضانی  در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج در پاسخ به این سؤال که موضوع نوسازی و بازسازی کتابخانه‌ها در چه شرایطی است (در مصاحبه‌ای گفته بودید که با پول یک کیلومتر اتوبان‌سازی می‌توان کلی تحول در کتابخانه‌ها ایجاد کرد) الان چه مرحله‌ای است؟ اظهار داشت: آن قیاسم به مزاح بود! اما میزان اعتباری که در حوزه صنعتی، تجاری، زیرساخت، وزارت نیرو و وزارت راه و شهرسازی هزینه می‌شود، اعداد قابل توجهی است کما اینکه در آن حوزه‌ها هم اقتضائات هم به همان میزان است.

وی گفت: اگر حوزه فرهنگ از لحاظ بودجه‌ای تقویت شود، اثرگذاری و پیشرفت مسائلش بیشتر از تصور خواهد بود. بناها و ابنیه‌های فرهنگی زیادی در این دولت به همت دولتمردان تکمیل شد اما بازطراحی و بازسازی کتابخانه‌ها و مراکز فرهنگی نیز ضروری است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، با اشاره به اینکه در دور سفر دوم سفرهای استانی رئیس‌جمهور اختصاص اعتبار به بازسازی کتابخانه‌ها و مراکز فرهنگی استان‌ها از جمله کردستان لحاظ شده است، تصریح کرد: بازسازی و بازطراحی کتابخانه‌ها متناسب با نیاز و اقتضائات روز یکی از برنامه‌های اولویت‌دار این نهاد بوده و هم‌اکنون چندین پروژه مختلف در این حوزه در دست اقدام است.

وی بر ضرورت توجه به حوزه فرهنگ و کتابخانه‌ها تأکید کرد و افزود: کالبد و ساختمان ابزار بهره‌برداری است، هدف نیست، محتوا و برنامه کتابخانه‌ مهم است و این مراکز با حضور اعضا و کتابدار تجلی پیدا می‌کند، هر کدام که نقص داشته باشد، فرایند به صورت کامل شکل نمی‌گیرد.

اختصاص 70 میلیارد تومان به نوسازی کتابخانه‌های کشور

رمضانی در پاسخ به این سؤال که آیا مبلغی برای نوسازی کتابخانه‌های کشور اختصاص یافته است، اذعان داشت: در استان‌های مختلف از محل سفر استانی رئیس‌جمهور، اعتباراتی اختصاص یافته اما اکنون عدد مشخصی ندارم.

وی با بیان اینکه بودجه این نهاد محدود است، اظهار کرد: در بخش تملک 70 میلیارد تومان به نوسازی کتابخانه‌های کشور اختصاص دادیم البته نسبت به گستره این حوزه در کشور بسیار قابل توجه نیست اما مصوبات سفرهای استانی محسوس و تغییر خود را نشان خواهد داد.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار تسنیم که ایران با استانداردهای کتابخانه‌های عمومی بین‌المللی چقدر فاصله دارد بخصوص در مقایسه با کتابخانه‌های کشورهای همسایه یا در منطقه؟ خاطرنشان کرد: وضعیت ایران در این حوزه بسیار خوب است و بارها این را تکرار کرده‌ام، به اذعان فعالان بین‌الملل و مهمانان خارجی حوزه کتابخوانی و آمار و ارقام از حیث شبکه‌ای کتابخانه‌ای وضعیت مناسبی داریم اما باید بازطراحی و اصلاح فرایندها و بهینه‌سازی داشته باشیم و توسعه هدفمند باشد.

وی عنوان کرد: جزو محدود دستگاه‌های فرهنگی کشور هستیم که به سمت آمایش سرزمینی پیش رفته‌ایم و معتقدیم هر گونه توسعه‌ای باید حول محور این مهم باشد. توسعه باید هدفمند باشد تا منجر به بهره‌برداری شود.

عدد دقیقی از سرانه مطالعه در کشور نداریم!

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم که سرانه مطالعه در کشور چقدر است؟ اظهار کرد: عدد دقیقی از سرانه مطالعه نداریم! اما معتقدیم که گزاره‌ها بیانگر آن بوده که مردم ایران اساساً کتابنخوان نیستند و اهل مراجعه به کتاب هستند اما باید برای دسترسی مردم به کتاب تلاش بیشتری شود چراکه هزینه‌های کتاب افزایش یافته و این در کتابخوانی اثرگذار است.

وی ابراز داشت: فراهم کردن دسترسی مردم به کتاب جزو تأکیدات دولت و شخص رئیس‌جمهور بوده که جزو برنامه‌های اولویت‌دار قرار گرفته و باید فضاهای کلونی و محل تجمع کودکان و نوجوانان به سمت کتاب سوق داده شود. پیمایشی راجب عادت خواندن ایرانیان انجام داده‌ایم و تلاشمان این است که نتایج آن به نمایشگاه کتاب امسال برسد.

پیگیری مطالبه روستاهای فاقد کتابخانه در کردستان

رمضانی در پاسخ به سؤال پایانی خبرنگار تسنیم که با توجه به اینکه علاوه بر شهرهای استان، بسیاری از روستاهای کردستان فاقد کتابخانه هستند، فضا وجود دارد اما تجهیزات و کتاب نیست، چه برنامه‌ای برای جبران این ضعف دارید؟ گفت: بر اساس آمایش سرزمینی در روستاهای بالای 2500 نفر جمعیت سکنه امکان ایجاد کتابخانه وجود دارد و روستاهای با جمعیت کمتر را باید از طریق کتابخانه‌های سیار پوشش داد.

در ادامه گفت‌وگوی خبرنگار تسنیم با دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور را به صورت ویدئویی ببینید:

.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • آمریکا هزینه سنگینی برای بی حیایی دختران ایرانی در نظر گرفته است
  • فلاحت پیشه : هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران / سرنوشت پول های اختلاس شده هم مشخص نشد
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران /سرنوشت پول‌های اختلاس‌شده مشخص نشده /ناکارآمدی دولت مقابل الیگارشی قدرت و ثروت
  • منتظری: حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • حجاب و عفاف نماد مسلمانی و پرچم افتخار امت اسلامی است
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در ایران قانون است؛ حتی کسانی که مسلمان نیستند یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند/ قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود
  • حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند