Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک زن سرپرست خانوار گفت: با کمک دخترم و صرفه جویی و حذف هزینه های اضافی، زندگی خود را می چرخانم و این را لطف خدا می دانم که با وجود گرانی ها و درآمد پایین ما، درمانده نیستم و دستم پیش کسی دراز نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیزوا، امروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر و زن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از زنان و مادران جامعه بسیار گفته شده و شنیده ایم اما شاید از زنان سرپرست خانوار کمتر گفته می شود.  سیده خانم یکی از بانوان مهدیشهری است که هم زن خانه خودش است و هم مرد خانه اش. او که حدود 15 سال پیش به دلایلی از همسرش جدا شده، اکنون با تنها دختر جوانش زندگی می کند و خرج خانواده دو نفره شان را درمی آورد.

مسئولیت زندگی و بر دوش کشیدن بار اقتصادی در این زمانه ای که گرانی بیداد می کند، هر چند فشار و ناملایماتی بر وی آورده اما او سعی می کند همواره روی پای خود بایستد و خرج زندگی اش را تامین کند.

به پای صحبت های سیده خانم نشستیم تا از وضعیت تامین امورات زندگی برایمان بگوید، این بانوی سرپرست خانوار وضعیت اشتغال را نه تنها برای بانوان بلکه برای مردان نیز سخت دانست و گفت: امروزه کار پیدا نمی شود و اگرهم پیدا شود برای افرادی امثال ما که تحصیلات دانشگاهی نداریم بسیار سخت تر پیدا می شود.

وی که در یک مرکزی به صورت پاره وقت و ساعتی مشغول به کار است، افزود: حقوقم بسیار کم است ولی چون برای تامین اجاره خانه و هزینه های زندگی به کار نیاز دارم مجبورم که با همین حقوق اندک هم به این کار بپردازم.

این بانوی مهدیشهری اضافه کرد: این مرکزی که کار می کنم برخی ماه ها می شود که کار نداشته باشند و بیکار می مانیم و نه تنها در مدت بیکاری دستمان خالی است بلکه بیمه ما هم در زمانی که بیکار هستیم پرداخت نمی شود یعنی در طی یک سال بیمه ما کامل نیست و 3 الی 4 ماه بیمه پرداخت نمی شود.

این زن سرپرست خانوار تصریح کرد: البته دستمزدی هم که دریافت می کنم کفاف زندگی من و دخترم را نمی دهد برای همین هم مدتی به کار خانگی مانند پختن مربا و ترشیجات اقدام داشتم اما باید سرمایه ای می بود تا به تبلیغات و جذب مشتری بپردازم که متاسفانه این سرمایه را نداشتم و فقط اطرافیان و آشناهایم مشتری ام هستند که تعدادشان محدود است و این کار صرف ندارد.  

سیده خانم بیان کرد: در برخی از شهرها تعاونی های زنان وجود دارد به ویژه برای زنان سرپرست خانوار که از تعاونی حمایت می شوند و محصولات خانگی شان به فروش می رسد اما در مهدیشهر تا جایی که می دانم چنین تعاونی وجود ندارد که امیدوارم مسئولین فکری کنند و چنین تعاونی ای را تشکیل دهند.

وی گفت: هزینه های زندگی بسیار بالاست و گرانی نیز بیداد می کند، برای همین هم دخترم بعد از اتمام تحصیلات مدرسه دیگر به دانشگاه نرفت و ترجیح داد کمک حالم شود و کار کند که در یکی از شرکت ها کار پیدا کرد و اکنون مشغول است و بخشی کمی از درآمدش را بابت اجاره خانه می پردازند و بقیه را برای آینده اش ذخیره می کند.   

 این زن سرپرست خانوار تاکید کرد: هر چند درآمدم بسیار کم است ولی با کمک دخترم و صرفه جویی و حذف هزینه های اضافی و با پول یارانه ها، زندگی خود را می چرخانم و این را لطف خدا می دانم که با وجود گرانی ها و درآمد پایین ما، درمانده نیستم و دستم پیش کسی دراز نیست.

سیده خانم خاطر نشان کرد: از مسئولین می خواهم بیشتر به فکر زنانی که به هر دلیلی مردی در زندگیشان وجود ندارد و مجبور هستند هزینه های زندگیشان را خود تامین کنند، باشند و از آنان حمایت کنند چرا که زنان بسیار در جامعه آسیب پذیر هستند و در جامعه اگر دچار مشکل شد، جامعه دچار مشکل می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۰۶۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد

انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در همایش روز جهانی مشاوره گفت: یکی از مسئولیت‌های معاونت امور زنان و خانواده در سند مهندسی و فرهنگی، تدوین منشور مشاوره خانواده است که به تدوین نهایی رسیده و پس از طی مراحل قانونی اعلام خواهد شد.

وی افزود:برای برنامه‌ریزی در پیشگیری یا کاهش طلاق، برنامه مدونی در ستاد زن و خانواده در دولت تصویب و پلتفرم همساز برای زوجین نوپا ایجاد شد و مشاوره برای زوجین و مهارت های زندگی به آنها آموزش داده می شود.

وی با اشاره به صفر شدن پشت نوبتی مستمری زنان سرپرست خانوار، گفت: خدمات و حمایت هایی مشاوره ای به هنگام روانشناسی، خدمات حقوقی و توانمندسازی نیز باید صورت گیرد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به نقش روانشناسان در امیدآفرینی، افزود: نقش روانشناسان در شادی آفرینی در زندگی در روح و جان بشر و تلاش برای بهینه بودن و زیبا زندگی کردن افراد بر کسی پوشیده نیست. در درمان بیماری های جسمی توصیه به روان آرام و سالم و روح شاداب می شود و این روح و روان است که می تواند سلامت جسم را تضمین کند یا به او برگرداند.

خزعلی ایجاد انگیزه، امید آفرینی، عشق و نشاط با توجه به شناخت توانمندی ها را مهمترین نقش روانشناس دانست، گفت: نقش روانشناسان برای جلوگیری از ناهنجاری ها و آسیب ها بر کسی پوشیده نیست و روانشناسان در ارتقای بینش، روش، دانش، کنش و واکنش نقش اساسی دارند و این روانشناسی سلامت و روانشناسی کمال است و روانشناسان می توانند توانمندی های فرد را به خوبی شناسایی کنند و قوه ها، داشته ها، ظرفیت ها و استعدادهای فرد را تبدیل به عمل و فعلیت و زندگی اور را متحول کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • تشکیل تعاونی تامین مسکن برای کارگران گلستانی
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار