Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-07@16:32:16 GMT

راهکارهای پیشگیری از عوارض رنگ کردن مو

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۰۷۰۷۲

صراط: یک متخصص پوست، مو و زیبایی با اشاره به اینکه اکسیدان موجود در رنگ مو سبب شده تا پیوند مولکولی موها تخریب شوند، گفت: رنگ کردن مداوم موها در برخی از افراد سبب خارش، قرمزی و التهاب می‌شود.


به گزارش فارس، دکتر سید مسعود داودی در گفت‌وگویی درباره عوارض رنگ و مش کردن مو، اظهار کرد: اصولا رنگ مو به 2 دسته موقت و دائمی تقسیم می‌شوند که رنگ موهای موقت تنوع کمی داشته و سبب شده تا با استقبال کمتری مواجه باشند اما رنگ موهای دائمی به دلیل اینکه ابتدا ماده بی رنگ کنند به نام اکسیدان استفاده می‌شود و دکلره کردن مو سبب شده تا رنگ طبیعی مو از بین رود و به موها آسیب می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مواد اکسیدان موجود در رنگ مو سبب شده تا پیوند مولکولی حاوی گوگرد و دی سولفید تخریب شوند، افزود: این مسئله سبب شده تا موها حالت طبیعی خود را از دست بدهند و در نهایت خشن، کدر و مستعد شکستگی شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله خاطرنشان کرد: افرادی که در رنگ و دکلره کردن موهای خود افراط می‌کنند سبب شده تا سر موهای آنها نیز مو خوره، گره خوره و حالت مرده پیدا کند بنابراین برای پیشگیری از این مسئله توصیه می‌شود رنگ کردن موها در فواصل نزدیک به هم نباشد و افراد انتها و ریشه موی خود که رنگ خود را از دست داده‌اند دوباره رنگ کنند و از رنگ کردن کل موها خودداری کنند.

داودی با اشاره به اینکه گاهی ماده اکسیدان موجود در رنگ مو سبب آسیب‌های شیمیایی می‌شود، یادآور شد: این مسئله سبب شده تا افرادی که پوست حساس‌تری دارند دچار قرمزی، خارش، زخم، التهاب و گاهی عفونت پوستی شوند.

وی اضافه کرد: جهت پیشگیری از آسیب‌های رنگ کردن مو روی پوست سر توصیه می‌شود ابتدا افراد مقدار کمی رنگ مو را روی بازو خود امتحان کنند و پس از گذشت 4 ساعت اگر مشکلی به وجود نیامد از آن استفاده کنند.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۰۷۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران

الهه بیگی در گفت وگو با ایسنا افزود: مستندات و وضعیت‌ زیست‌محیطی  ۲۶۳ مورد کارواش در استان تهران در سامانه جامع محیط زیست ثبت شده است. بر اساس آخرین اطلاعات، ۱۶۲ مورد کارواش در پایتخت شناسایی و اطلاعات آن‌ها در این سامانه ثبت شده این در حالیست که امکان جابجایی و تعطیلی واحدهای فاقد مجوز خیلی زیاد است.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست استان تهران اضافه کرد: پیش از این واحدهای خدماتی، مشمول واحدهای آلاینده نمی‌شدند ولی بر اساس شیوه‌نامه جدید و تصویب‌نامه هیات وزیران در ۲۷ اسفند سال ۱۴۰۱ همه واحدهای خدماتی در صورت آلایندگی مشمول پرداخت عوارض آلایندگی تحت عنوان عوارض سبز می‌شوند. کارواش‌ها جزو مراکز خدماتی محسوب می‌شوند و در اولویت کاری محیط زیست تهران قرار دارند.

بیگی اضافه کرد: ادارات محیط زیست شهرستان‌های استان تهران کارواش‌ها را شناسایی و مدارک آن را چک می‌کنند و اگر در بازدید از آن‌ها متوجه آلایندگی شوند، به صاحبشان اخطار می‌دهند. مهلت اخطاریه بیش از دو هفته است. اگر اینگونه کارواش‌ها پس از صدور اخطاریه اول اقدامی برای رفع آلایندگی انجام ندهند، اخطاریه دوم با مهلت مناسب صادر می‌شود. اگر واحد آلاینده اقدامی نکند، مستندات آن در سامانه محیط زیست در قسمت آلاینده‌ها ثبت و مشمول پرداخت عوارض می‌شود.

وی در ادامه گفت: این عوارض به‌صورت فصلی است و واحدهایی که آلاینده تشخیص می‌شوند، هر سه ماه اطلاعات آن‌ها در سامانه جامع بارگذاری می‌شود و مشمول پرداخت عوارض می‌شوند.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست استان تهران افزود: اطلاعات ۲۶۳ مورد کارواش در سامانه جامع محیط زیست ثبت شده‌اند ولی تعداد کارواش‌های مشمول لیست صنایع آلاینده هستند ۳۷۹ مورد در سال ۱۴۰۲بود چراکه امکان دارد یک کارواش چند بار اسمش در این لیست آورده باشد و تا زمانی که رفع آلوگی نکنند در لیست قرار دارد.  

 وی با بیان اینکه عمده مشکل زیست‌محیطی  کارواش‌ها مربوط به «پساب» آن‌هاست، اظهار کرد: اگر پساب آن‌ها بدون تصفیه وارد منابع پذیرنده مانند اراضی کشاورزی، چاه‌ها و آب‌های سطحی شود، از نظر ما آلاینده هستند چراکه مواد شوینده استفاده شده در کارواش به‌طور مستقیم وارد محیط زیست می‌شود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست استان تهران اضافه کرد: اگر کارواش‌ها بسته به حجم پساب تولیدی، آن استانداردسازی نکنند و به‌صورت خام وارد منابع پذیرنده شود، آلودگی خاک و منابع آب زیرزمینی را در پی خواهد داشت و در صورت ورود به اراضی کشاورزی تبعات دیگری نیز دارد بنابراین اولویت اصلی ما برای کارواش‌ها استانداردسازی پساب‌ آن‌هاست چون این پساب‌ها حاوی آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی است.

بیگی در پایان اظهارکرد: بر اساس بازدیدهای انجام شده در حال حاضر میزان آلایندگی کارواش‌ها روند کاهشی داشته است و اغلب آن‌ها به استانداردهای محیط زیستی واقف هستند چراکه در اخطاریه‌های صادر شده اقدامات لازم برای رفع آلودگی ذکر می‌شود  و در نتیجه اغلب کارواش‌ها سیستم استانداردسازی پساب دارند.

دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • بهترین روش های صافی و احیای مو در سال 2024
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم
  • راهکارهای کاهش استرس
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید