Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیسیون امنیت ملی با اشاره به این که این قانون برای همه یکسان خواهد بود تصریح کرد: گاهی برخی از افراد هم هستند که فوت شده اند اما اطلاعاتی وجود دارد که اثبات می کند این افراد از طریق نامشروع به این اموال رسیده اند که این اموال بررسی و حتی ممکن است از ورثه آنها باز پس گرفته شود.

ابوالفضل حسن بیکی، دبیر کمیسیون امنیت ملی در گفتکو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان در مجلس شورای اسلامی و نحوه مجازات این مدیران اظهار داشت: اموال نامشروع به چند دسته تقسیم می شود که در یک دسته آنها فرد از عمد و دانسته مالی را به صورت نامشروع کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جزء اموالی است که صاحب آن به خاطر انجام دادن جرم مشهود مجازات شده و مجازات سنگینی هم باید متحمل شود.

وی با بیان اینکه وقتی گفته می‌شود کسب مال نامشروع باید بدانیم این اقدام مجرمانه است عنوان کرد: بسیار اتفاق افتاده است که فردی با اطلاع از اینکه بخشی از یک منطقه گران می شود اقدام به خرید این زمین ها کرده و بعد از گران شدن این املاک را به فروش رسانده است که این مشخصا کسب نا مشروع بوده است.

دبیر کمیسیون امنیت ملی در ادامه گفت: کسب مال نا مشروع از طریق رسیدن اطلاعات به یک فرد چند دسته شده و مثلا گاهی فردی به واسطه داشتن یک مسئولیت مستقم این اطلاعات را به دست آورده و گاهی فردی دیگر به خاطر وابستگی خانوادگی از شخص دیگری اطلاعاتی را کسب می کند که همه اینها جرم ها مشخص و مجازات های آنها نیز مشخص است.

حسن بیکی در ادامه گفت: گروه دیگری هم هستند که در مناقصه ای شرکت کرده و با اطلاعات این مناقصه را برنده شده اند؛ گروهی هم از وابستگان مقامات هستند که با استفاده از رانت توانسته اند به ثروت انبوهی دست پیدا کنند که هم مجرم بوده و هم اموال را باید پس بدهند.

وی با تأکید بر اینکه بدون محاکمه هیچ مسئولی مال نامشروع خود را پس نمی دهد تصریح کرد: بعد از بررسی هایی که صورت می گیرد مشروع بودن یا نبودن این اموال از سوی قاضی مشخص شده و بر اساس حکم قاضی برای این افراد مجازات هایی در نظر می شود.

دبیر کمیسیون امنیت ملی با اشاره به این که این قانون برای همه یکسان خواهد بود تصریح کرد: گاهی برخی از افراد هم هستند که فوت شده اند اما اطلاعاتی وجود دارد که اثبات می کند این افراد از طریق نامشروع به این اموال رسیده اند که این اموال بررسی و حتی ممکن است از ورثه آنها باز پس گرفته شود.

حسن بیکی افزود: اجرای طرح اعاده اموال نامشروع نیازمند ظرافت های ویژه ای است چرا که برخی از افراد، پول هایی در جای دیگر دارند و ممکن است این افراد پول ها و سرمایه خود را برداشته و از کشور خارج شوند که در این صورت نه فرد و نه مال وی قابل بازگشت نیست.

وی با اشاره به خروج خاوری با 30 میلیارد دلار از کشور گفت: در حال حاضر چندین سال است که قوه قضاییه از طریق پلیس اینترپل پیگیر بازگشت این فرد و اموال بیت المال است اما اینترپل هیچ همکاری با ایران نکرده است.

دبیر کمیسیون امنیت ملی در پایان گفت: باید با ملاحظه این قانون اجرا شود که اموال از کشور خارج نشود و رسیدگی به اموال همه مسئولان بسیار زمان بر بوده و همین زمان بردن باعث فرار برخی از این افراد می شود.

حسن بیگی همچنین گفت: یک سری از تحقیقات رسمی از اموال برخی از مسئولان شروع و به نتیجه رسیده است و لیست برخی از کسانی که احتمال می رود از کشور خارج شوند تهیه و در اختیار مقامات مسئول قرار گرفته است تا مانع از فرار این افراد از کشور شوند.

انتهای پیام/ط

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۱۱۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ بهرامی با اشاره به اهمیت رسیدگی به موقع به پرونده‌های کمیسیون پزشکی گفت : متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی استان در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۰ روز بود.

این مسوول همچنین از جمله اقدامات انجام شده برای کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها را استفاده از سیستم‌های الکترونیکی اعلام کرد و گفت: ثبت‌نام و نوبت‌دهی به‌صورت الکترونیکی انجام، و کلیه مدارک و مستندات به‌صورت الکترونیکی تبادل می‌شود.

وی افزود: برگزاری جلسات کمیسیون به‌صورت منظم از آیتم‌های تاثیرگذار در روند رسیدگی به پرونده هاست که در این راستا تمامی جلسات به‌طور منظم و با حضور همه اعضا برگزار می‌شود.

رئیس اداره کمیسیون‌های پزشکی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه بررسی پرونده‌ها با کاهش تشریفات اداری به حداقل رسیده است، از بیمه‌شدگان و کارفرمایان خواست، در صورت نیاز به طرح درخواست در کمیسیون پزشکی از طریق سامانه‌های الکترونیکی و یا مراجعه به کارگزاری تامین اجتماعی اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • (عکس) قبرستان ممنوعه تهران، کجاست و مدیریت آن با چه کسانی است؟
  • کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • جلوه های تعارض منافع در قوه قضائیه / ارجاع گزینشی، آسیب جدی در رسیدگی به پرونده های ملی
  • سرعت رسیدگی به پرونده‌های اموال تملیکی در تعزیرات افزایش یابد
  • اطاله دادرسی در بسیاری از شعب دادگاه‌های نظامی به صفر رسیده است
  • بررسی ۵۳ فقره پرونده در دیدار مردمی دادگستری مازندران
  • حمله تند روزنامه نزدیک به قالیباف به مهدی نصیری /بعد عمری رادیکالیسم به کسانی رسیده که نان فحش دادن به آنها را سر سفره خود برده بود
  • ذوب‌آهن به‌دنبال سومین برد خانگی مقابل نساجی
  • بسیاری از مراجعات مردم به محاکم به دلیل اعتبار دادن به اسناد عادی است