Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@01:36:27 GMT

بحران سدمعبردرتوریستی ترین نقطه فارس

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۱۱۹۳۸

بحران سدمعبردرتوریستی ترین نقطه فارس

سد معبر از جمله معضلات اجتماعی است که مردم شهر اردکان همواره با آن درگیر هستند به طوری که رفت و امد در معابر عمومی شهر به سختی انجام می‌گیرد هر چند در طول سال‌ مسئولان مربوطه اقداماتی نیز در این راستا انجام داده اند اما متاسفانه هیچ نتیجه‌ای نداشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مارگون ؛شهروندان طی تماس های مکرر خواستار بررسی و گزارش پیاده رو ها و تجاوز مغازه داران به حریم معبرها شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسخیر بخش بزرگی از پیاده روهای شهر اردکان موجب شده است به غیر از آزار مردم این شهر، بسیاری از مسافران و افرادی که وارد این شهر می ‌شوند در نخستین نگاه به آشفتگی مبلمان شهری و عدم قوانین و مقررات در این خصوص پی ببرند.

استفاده از حریم عمومی و نگاه کاسب کارانه برخی از کسبه خیابان به فضای عمومی مدتی است در شهرمرسوم و متأسفانه این فرهنگ غلط در سطح شهراردکان درحال توسعه و گسترش است.
 

برخی از کسبه خیابان برای جلب توجه بیشتر مشتری و ترغیب مشتری برای خرید، بخشی از اجناس فروشگاه خود را در فضای پیاده رو قرار داده و ضمن اخلال در عبور و مرور عابرین پیاده ، موجب کنش ها و واکنش هایی بین کسبه و عابرین و مأمورین سد معبر شهرداری می شود.اما مشکل سد معبر و تجاوز به حقوق دیگران را که در آموزه های دینی نهی شده است باید پیش از این که شهرداری برخوردی داشته باشد، تمرین کنیم تا از ایجاد سد معبر و تجاوز به حقوق دیگران که حق الناس است خودداری کنیم.

عده ای از افراد جامعه شاید موضوعی که از لحاظ قانونی جرم باشد چندان به این موضوع توجهی نکنند و آن را انجام دهند و به راحتی از کنار ش بگذرند ولی اگر همین افراد با توجه به اعتقاد مذهبی که دارند متوجه باشند که عمل آنها از لحاظ شرعی اشکال دارد و مراجع نسبت به آن مهم؛ فتوا صادر کرده اند از انجام دادن آن عمل خودداری می کنند .

اما در این شهر بعضی از مغازه داران اظهار می کنند که حریم های پیاده رو ملک های شخصی ما بودند و به خاطر طرح ها و برنامه های شهرداری عقب نشینی کردیم و یه جورایی تصرف و یا تعرض پیاده رو ها و مقابل مغازه های خود را حق خود می دانند .

بارها افراد زیادی  به خصوص زنان و کودکان را دیدم که برای عبور در مسیر پیاده رو به دلیل وجود موانعی باید به ناچار مدتی را صبر کرده یا اینکه مسیر را به سمت خیابان تغییر می دادند  و مشکلاتی را هم برای خود وهم برای وسایل نقلیه بوجود آوردند و طبیعی است که این عمل احتمال حادثه و ترافیکی را به همراه داشته باشد.

 علی رغم اقدام مناسب شهرداری اما هنوز این مشکل به صورت کامل از شهر رخت بر نبسته است چرا که عمده سد معبر کنندگان در معابر اصلی و عمومی شهر مغازه‌دارانی هستند که چندین برابر ظرفیت مغازه خود را در پیاده‌روها ریخته و مسیر رفت و آمد را برای عموم مردم تنگ کرده است. به طوری که وقتی اجناس داخل مغازه به بیرون از مغازه ریخته می‌شود از هر طرف بیش از نیم متر پیاده رو اشغال می‌شود و مردم برای خرید مجبور هستند در مقابل مغازه ایستاده و خرید کنند که در این حالت نیز پیاده رو کاملا پلمپ می‌شود که این امر نیاز به همت بیشتر شهرداری دارد تا مردم به راحتی و بدون اینکه دچار مشکل شوند خریدهای روزانه خود را انجام دهند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۱۱۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد

ایسنا/کرمانشاه کرمانشاه با توجه به زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های خوبش، به عنوان هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شد.

بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، امروز(هشتم اردیبهشت) در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، با اشاره به افزایش حوادث کوهستان در کشور، اظهار کرد: افزایش حوادث کوهستان ناشی از  گسترش روی آوردن مردم به طبیعت و کوهنوردی است که باید خود را برای امدادرسانی در این حوادث آماده کرده و از طرفی مردم را نیز از نقاط حادثه‌خیز آگاه کنیم. 

وی افزود: سازماندهی خوبی در کشور برای مقابله با حوادث کوهستان آغاز شده و از هیات‌های کوهنوردی در استان‌ها نیز انتظار می‌رود که مسیرهای پرتردد و ایمن کوهنوردی را در نقاط مختلف استانها شناسایی، علامت‌گذاری و به مردم معرفی کنند تا آمار تلفات در این بخش کاهش پیدا کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: گاها در برخی از استانها در مسیرهای کوهنوردی پرتردد، راهنما مستقر کرده‌اند که این موضوع آمار تلفات حوادث کوهستان آنها را کاهش داده است. 

وی با بیان اینکه با ایجاد یک فضای ایمن در کوهستان می‌توان مردم را بیشتر به سمت کوهنوردی ترغیب کرد، گفت: در استانی مانند کرمانشاه، کوه بیستون واقع شده که چهارمین توده سنگی بزرگ دنیاست و می‌تواند یک دانشگاه صخره‌نوردی برای علاقمندان به این رشته باشد و اگر تبلیغات مناسبی روی آن صورت گیرد، می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری، سنگنوردان زیادی را از سراسر دنیا به سمت خود جذب کند و به تبع ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای مردم محلی فراهم کند. 

محمودی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خوب کرمانشاه برای امداد و نجات حوادث در غرب کشور، افزود: براین اساس در نشست امروز مصوب می‌شود که کرمانشاه به عنوان مرکزیت پشتیبانی و هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شود تا در مواقع بحران، استان‌های همجوار خود را پشتیبانی کند.  

وی تصریح کرد: در این راستا در بحث تجهیزات و پایگاه هوایی کمک‌هایی را به این استان خواهیم داشت و از بالگردهایی که قرار است امسال خریداری شود، یک بالگرد دیگر را به کرمانشاه اختصاص خواهیم داد تا در زمان آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، استان‌های غرب کشور را پشتیبانی کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور متذکر شد: اگر زیرساخت‌های لازم در استان تامین شود و یک  آشیانه دیگر در فرودگاه کرمانشاه احداث شود، می‌توانیم سه تا چهار بالگرد دائمی را در این استان مستقر کنیم تا پشتیبانی لازم را در زمان وقوع آتش‌سوزی در حداقل زمان ممکن برای کرمانشاه و استان‌های همجوار انجام دهد. 

وی به  قرار گرفتن کرمانشاه در مسیر تردد زوار اربعین هم اشاره کرد و گفت: سال گذشته در بحث امداد و نجات در مسیر تردد زوار اربعین، کرمانشاه از استان‌های موفق بود. امسال نیز اگر میزان استقبال از مرز خسروی بالاتر برود، تجهیزات دیگری را در اختیار استان قرار می‌دهیم. 

محمودی در ادامه با بیان اینکه کرمانشاه می‌تواند پایگاه‌های جدید امداد و نجات داشته باشد، افزود: در این زمینه باید خود استان و خیرین حمایت‌های لازم را داشته باشند. 

به گفته وی، در بحث تجهیزات تخصصی مورد نیاز سیلاب نیز امسال کمک‌هایی به این استان صورت خواهد گرفت. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • خلیج فارس نقطه مشترک همه مردم ایران
  • خلیج‌ فارس امن‌ترین نقطه دریایی جهان است | اسکورت کشتی‌های تجاری ایران در آب‌های فرامرزی
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی در شهرستان اردل + فیلم
  • حکمرانی ولایی، نظریه جدید در مدل حکمرانی
  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • همایش پیاده‌روی میمند
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت روز ملی میمند برگزار شد