Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ این مطلب را سیف الله صمدیان عصر جمعه در مراسم اختتامیه پانزد‌‌‌‌‌‌‌‌همین دوره‌ جشن تصویرسال و جشنواره فیلم تصویر که با حضور جمعی از اصحاب هنر در خانه‌ هنرمندان برگزار ‌شد، عنوان کرد.
وی افزود: 15 سال یک اتفاق عجیبی است که در کشور رقم می خورد و طی این مدت افزون بر سه هزار هنرمند تصویری در کنار هم کمک کردند تا این رویداد هنری در خانه هنرمندان در این مدت برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صمدیان ادامه داد: در هر دوره از این رویداد هنری با تعداد 40 هزار عکس ارسالی و در بخش های دیگر مانند فیلم تصویری و گرافیک و کاریکاتور نیز به همین میزان اثر ارسالی به دبیرخانه مواجه بودیم و برای برگزاری جشن طی سالهای گذشته تا به حال همه بزرگان عرصه هنر و عکاسی دست اندرکاران و برگزار کنندگان آن را یاری کردند.
دبیر پانزد‌‌‌‌‌‌‌‌همین دوره‌ جشن تصویرسال و جشنواره فیلم تصویر گفت: داوری آثار جشنواره به دور از هرگونه سیاست زدگی و تفکرات شرکت کنندگان اعم از دسته بندی جناحی بود و هرگونه تصمیم گیری به صورت خانوادگی و ملی انجام شد و از دولت هم می خواهیم برای اتفاقات جالب فرهنگی بدور از سیاست زدگی، هنرمندان را در این مسیر یاری کند.
وی اظهار کرد: دوره پانزدهم و به مناسبت جشن 15سالگی تصویر سال، طبق روال همه ساله با عکس «جاد‌‌‌‌‌‌‌‌ه تصویری‌ها» د‌‌‌‌‌‌‌‌ر مقابل پرد‌‌‌‌‌‌‌‌ه سفید‌‌‌‌‌‌‌‌ و عکس گروهی 360 د‌‌‌‌‌‌‌‌رجه آغاز ‌شد‌‌‌‌‌‌‌‌ و در مراسم پایانی و به نفرات برتر در هر بخش شامل هفت عکاس د‌‌‌‌‌‌‌‌ر رشته‌های عکاسی، گرافیک، کاریکاتور و در بخش فیلم و بخش‌های ویژه عکاسی ایران ما، عکس موبایلی، عکاسی از مناطق محروم، بخش عکس جوانان زیر 25سال (جایزه محسن رسول‌اف)، جایزه ویژه و تندیس به عکاسی ایران ساخت و جایزه عکاس سال (وحید‌‌‌‌‌‌‌‌ ابد‌‌‌‌‌‌‌‌) به نفر برگزیده اهدا شد.
بنابراین گزارش در بخش عکاسی ایران ما، ایران ساخت، عکس موبایلی و عکاسی از مناطق محروم، در هر بخش هفت عکاس برگزیده و به آنان دیپلم افتخار و جایزه یک میلیون تومانی اعطا شد.
در بخش «مالتی مدیا» چهار عکاس برگزیده شدند و به هر یک از آنان لوح تقدیر، تندیس جشنواره اهدا شد و در بخش عکاس سال مرحوم «وحید ابد»، لوح افتخار و جایزه یک میلیون تومانی به یک شرکت کننده و در بخش جوانان زیر 25 سال جایزه مرحوم «محسن رسول اف» تندیس ویژه و جایزه 300 هزار تومانی به چهار نفر عکاس برگزیده و در بخش گرافیک دیپلم افتخار و جایزه هفت میلیون ریالی به یاسمن تابع اهدا شد.
تندیس جشنواره بخش تصویر سال به علی مدیری جوان زیر 25 سال به همراه جایزه یک میلیون تومانی و در بخش کاریکاتور جایزه 300 هزار تومانی و لوح تقدیر به سه نفر از عکاسان برگزیده در این جشنواره اهدا شد. دیپلم افتخار و جایزه 700 هزار تومانی در بخش گرافیک به عارف نیازی و تندیس تصویر سال به همراه جایزه یک میلیون تومانی در این بخش به سحر فتاح تعلق گرفت.
پانزدهمین دوره‌ جشن تصویرسال و جشنواره فیلم تصویر از اول دی ماه با فراخوان برای علاقه مندان در این رویداد هنری شروع بکار کرد و شرکت کنندگان تا 25 دی ماه مهلت داشتند که آثار خود را به دبیرخانه ارسال کنند و جشن از اول اسفند ماه گشایش آغاز به کار کرد.
پانزدهمین دوره جشن با نمایش آثار منتخب بخش های مختلف در گالری های بهار، تابستان، پاییز، زمستان، میرمیران، نامی و ممیز خانه هنرمندان ایران افتتاح شد.
در این رویداد هنری، برترین آثار هنرمندان در بخش های پوستر، کاریکاتور و عکاسی شامل شاخه های مستند اجتماعی، نگاهی دیگر، ورزشی، خبری، هنر و هنرمندان، ارائه شد که در این دوره نمایشگاه عکس های عکاسان از مناطق محروم، مسابقه عکس های موبایلی و بخش «ایران ما» که آثار آن به صورت مالتی مدیا دیده می شود، نیز در معرض دید عموم قرار گرفت.
در مراسم افتتاحیه این دوره همچنین از چهره های شاخص تصویری ایران در سه دوره گذشته از جمله اکبر عالمی، محمود کلاری و عباس کیارستمی تجلیل شد.
آثار دوره پانزدهم جشن «تصویر سال» را در بخش «عکس» محمد فرنود، نادر داوودی و بهنام صدیقی، در بخش «کاریکاتور» کامبیز درمبخش، اردشیر رستمی و جواد علیزاده و در بخش «پوستر» مریم کهوند، ایمان صفایی، و مهدی فاتحی داوری کردند.
در بخش «فیلم» نیز محمد آلادپوش، نرگس آبیار و ابوالفضل جلیلی از جمله اعضای هیات داوران بودند و پیروز کلانتری، جعفر صانعی مقدم، علی کریم و پیروز کرمی با عنوان هیات انتخاب آثار با جشنواره فیلم تصویر همکاری داشتند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۱۲۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگردانی که هرچه ساخت ماندگار شد + فیلم

مجید مجیدی، کارگردان، فیلمنامه نویس و بازیگر ایرانی، از سال ۱۳۵۹ فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز نمود. وی با ساخت فیلم بچه‌های آسمان، جزء پنج نامزد نهایی دریافت جایزه بهترین فیلم خارجی زبان اسکار ۱۹۹۸ بود و نخستین کارگردان ایرانی است که نامزد دریافت جایزه اسکار شده است.

وی با چهار سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر، رکورددار دریافت این جایزه در میان کارگردانان ایرانی به شمار می‌رود. اولین فیلم بلند وی به نام بدوک در سال ۱۳۷۰ برنده جایزه جشنواره فجر شد.

از جمله آثار برتر مجید مجیدی می‌توان به خورشید، آن‌سوی ابرها، بید مجنون، محمد رسول الله، پدر، رنگ خدا، باران و آواز اشاره کرد. مجید مجیدی طی دوران فعالیت خود، جوایز بسیاری همچون جایزه هولدن برای بهترین فیلمنامه، جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره فیلم تورین، جایزه دلفین طلایی جشنواره بین المللی فیلم فستوریا، سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره فیلم فجر و جایزه بزرگ هیئت داوران بنیاد فیلم آمریکا را از آن خود کرده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • عدالت فرهنگی یعنی همه جای ایران سرای من است
  • برترین‌های جشنواره فیلم شهرنما تجلیل شدند
  • معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم منصوب شد
  • برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد
  • برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی نقش مؤثری در ایجاد اشتغال دارد
  • کارگردانی که هرچه ساخت ماندگار شد + فیلم
  • انتشار فراخوان دوره‌های ۲۳ و ۲۴ جایزه مهرگان ادب
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می شود
  • (تصاویر) همه چیز درباره مراسم «هزار دف» کردستان در ۱۴۰۳
  • قرار نیست تغییری در «تیم اقتصادی دولت» ایجاد شود