Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ، عباس سیاح امروز در دیدار صمیمی با رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در بندرعباس افزود : اعتبار بخشی ،به پروانه های نظام صنفی از دیگر اولویتهای دفتر امور تشکل ها سازمان تعاون روستایی است .

وی با بیان اینکه تاکنون در کشور 300کد شغلی براساس کمیته نظارت مصوب شده است اظهار داشت : در سطح کشور 430نظام صنفی با جمعیتی بالغ بر 800هزار نفر فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاح گفت : نظام صنفی استان هرمزگان به دلیل جذب بهره بردار و صدور پروانه یکی از موفق ترین نظام صنفی در کشور است .

در ادامه رئیس نظام صنفی کشور با تشریح سیاست ها و برنامه های نظام صفی کشور بیان داشت :

به دلیل عدم خدمات دهی مناسب تعاونی ها وصنوف کشاورزی در سالهای گذشته به بهره برداران جامعه کشاورز، چندان تمایلی برای ایجاد تشکل ندارد به همین دلیل نیاز است درخصوص فعالیت های نظام صنفی و تشکل ها به کشاورزان اطلاع رسانی شود.

ملک زاده گفت : پیشنهاد می شود مسولین سازمان جهاد کشاورزی با استاندار و فرمانداران رایزنی کند که در جلسات حوزه کشاورزی از نماینده نظام صنفی برای انتقال مشکلات کشاورزان استفاده شود.

در ادامه این نشست رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت : یکی از مهمترین مشکلات بخش کشاورزی استان عدم وجود تشکل هایی قوی و کارآمد در بخش کشاورزی می باشد.

علی باقر زاده با اشاره به مشکل افت قیمت محصول گوجه فرنگی در استان ومتضرر شدن کشاورزان تصریح کرد : اگر کشاورزان استان با انسجام و وحدت به یک تشکل قوی دست پیدا می کردند هرگزبا مشکل فروش محصولات خود روبرو نمی شدند.

وی ادامه داد : بهره برداران استان بایستی نگرش خود را نسبت به تشکل های کشاورزی تغییر دهند و به عنوان بازوی اصلی بخش کشاورزی نقش خود را ایفا نمایند . در این صورت تمامی مشکلات آنها مرتفع خواهد شد.

علی باقر زاده مدعی شد : یک تشکل، قدرت جذب محصولات و صادرات آنها را دارد واز سویی دیگر از چتر حمایتی دولت برای خدمات دهی و رفع مشکلات کشاورزان برخوردار می شود .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان تاکید کرد : ما از نظام صنفی کشور می خواهیم با تدوین برنامه ای صنوف کشاورزی را مکلف به خدمات دهی به کشاورزان کنند.

باقر زاده افزود : برای رفع مشکلات بخش کشاورزی هیچ راهی جزء ایجاد تشکل های کشاورزی و تقویت تعاونی های روستایی وجود ندارد.

لازم به ذکر است در این نشست مرتضی ادیب معاون مدیر کل دفتر امور تشکل های تعاون روستایی کشور وسیروس اسد پور رئیس تعاون روستایی استان حضور داشتند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۱۲۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ سید صمد ضیائی درخصوص نظام کنترل کیفیت کود‌های وارداتی و تولید داخل توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور گفت: علاوه بر آنکه ثبت کود توسط مؤسسه تحقیقات آب و خاک انجام می‌شود، طرحی در کل کشور ازسوی دفتر مرکزی این شرکت به اجرا گذاشته می‌شود تا کل فرآیند را تحت کنترل درآورد.

وی افزود: پارسال از ۱۹۲ پارت، درمجموع ۳۵ هزار و ۷۲۵ تُن انواع کود‌های ازته، فسفاته و پتاسه توسط تیم نمونه برداری انجام و نمونه پس از پلمپ به مرکز تحقیقات کاربردی نهاده‌های کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور ارسال شد.

ضیائی به بیان اهمیت نظام کنترل کیفی نهاده‌های کشاورزی در این شرکت تاکید کرد: با این روش خواهیم فهمید که کودشیمیایی در کجا تولید، توزیع و به چه ترتیبی حمل می‌شود، تا اثرات مثبت آن بتواند به همه بهره‌برداران تعمیم داده شود.

وی خاطرنشان کرد: این نظام همچون گواهی‌های ایزو که کاملاً استاندارد هستند، کمک می‌کند تا محموله‌های کودی، در صحت و سلامت تولید شود و سپس به دست بهره‌برداران برسد.

دیگر خبرها

  • مُهروموم ۱۵ واحد صنفی متخلف در ماهشهر
  • مهر و موم ۱۵ واحد صنفی متخلف در ماهشهر
  • ۱۵ واحد صنفی متخلف در ماهشهر پلمب شد
  • پلمب ۱۸ واحد صنفی متخلف در اهر
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است