Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن کاری فرمانده ناحیه سپاه سربیشه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی اظهارداشت:  بسیج سازندگی سربیشه از ابتدای سال جاری تاکنون موفق به راه اندازی 32 کارگاه اقتصاد مقاومتی در عرصه های صنایع تبدیلی شامل خرید دستگاه زرشک پاکنی ، سالن زرشک خشک کن و خرید دستگاه فرآوری شیر و همچنین در عرصه های دیگر شامل پرورش شترمرغ ، بوقلمون ، زنبور عسل ، گلیم بافی ، خیاطی ، اصلاح و احیاء باغات و غیره شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان داشت: : بسیج سازندگی سربیشه جهت راه اندازی این کارگاه های اشتغالزایی در عرصه اقتصاد مقاومتی از ابتدای سال جاری تاکنون مبلغ 3 میلیارد و 300 میلیون ریال تسهیلات با سود 10 درصد به صورت اقساطی و با بازپرداخت 3 ساله به متقاضیان تسهیلات اشتغالزایی پرداخت نموده ، که با راه اندازی این کارگاه ها برای 60 نفر بصورت مستقیم اشتغال ایجاد شده است .

کاری در ادامه به فعالیت گروه های جهادی در قالب حلقه های صالحین جهت کمک به رفع مشکلات و خدمات رسانی از طریق اردوهای روزانه مساجد و محلات بصورت یک روزه و همچنین کمک به سازندگی و محرومیت زدایی و اجرای عرصه های اقتصاد مقاومتی بصورت گروه های جهادی 7 روزه و 10 روزه اشاره داشت.

فرمانده ناحیه سپاه سربیشه یادآور شد: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد 670 نفر بسیجی جهادگر در این عرصه ها به مردم خدمت رسانی نموده اند و در کنار این گروه های بومی گروه های جهادی خارج از استان هم در شهرستان خدمات بسیار خوبی در عرصه های عمرانی ، اقتصاد مقاومتی و آموزشی به مردم مناطق محروم و کم برخوردار در روستاهای شهرستان سربیشه داشته اند.

وی در ادامه گفت : امسال 100 دانش آموز در مقاطع مختلف در قالب طرح هجرت دانش آموزی و اوقات فراغت بمدت 10 روز در ایام تابستان جهت زیباسازی مدارس در شهرستان با همکاری آموزش و پرورش بکارگیری شده اند .

فرمانده ناحیه سپاه سربیشه افزود : بسیج سازندگی سربیشه امسال با همکاری اداره فنی و حرفه ای شهرستان به 412 نفر در عرصه های فنی و حرفه ای اقتصاد مقاومتی مشاغل خانوادگی و طرح های صنایع تبدیلی آموزش داده است .

وی از دیگر ماموریت های بسیج سازندگی را اعزام 4 تیم بهداشتی درمانی به مناطق مرزی و محروم و کم برخوردار و همچنین ایجاد و اداره 4 شبکه همگام با کشاورز عنوان کرد .

 کاری گفت : بسیج سازندگی در کنار برنامه های تحقق شعار سال یعنی تولید و اشتغال از انجام کارهای عمرانی غافل نشده است لذا در شهرستان سربیشه از ابتدای سال 96 اقدام به اجرای پروژه های فنی و عمرانی با همکاری قرارگاه پیشرفت و آبادانی و آستان قدس رضوی نموده که تاکنون 20پروژه عمرانی شامل احیاء و مرمت قنوات و احداث استخر ذخیره آب ، احداث سرویس بهداشتی و حمام عمومی در روستاهای محروم و مرزی ، تکمیل مسجد و خانه عالم و... شده و پروژه های دیگری در دست اقدام دارد .

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۱۵۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم

سردار محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی در نشست خبری، شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» اعلام کرد و گفت: این شعار سه جنبه را دنبال می‌کند؛ همه در کنار هم بودن، وجود تشکیلات مردمی و خدمت‌رسانی خادمان ملت و جهادگران، سه جنبه شعار منتخب بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: بسیج گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور است، بسیج از انقلاب و از مردم، جداشدنی نیست؛ اعتقاد ما این است که هر کسی که دغدغه انقلاب و مردم را دارد بسیجی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته، بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد احداث شد که ۱۱ هزار واحد از این تعداد را بسیج سازندگی ساخته بود. بسیج دارای دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» است که عمده مسئولیت و امور این دو قرارگاه بر دوش سازمان بسیج سازندگی است که با توجه به شعار سال، عمده تمرکز بسیج سازندگی در سال جاری، معطوف به تولید خواهد بود.

زهرایی با اشاره میزان ثبت و فعالیت گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی طی سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند، ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. در حال حاضر سازمان بسیج سازندگی از ظرفیت ۵۱ هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور بهره‌مند است و در طول سال گذشته ۲۳ هزار گروه جهادی در رزمایش فاطمی شرکت کردند و خدمات مختلفی را به مردم ارائه دادند.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های بسیج سازندگی در سال جاری، گفت: از مدرسه جهاد رونمایی و اجلاسیه ملی «شهدای جهاد خدمت» هم برگزار خواهد شد. همچنین در جریان طرح «از آبخیز تا جالیز» چند صد پروژه در هفته بسیج سازندگی سال جاری افتتاح می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد. بسیج سازندگی طی سال گذشته ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ بستر کار ما صندوق‌های قرض الحسنه است و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند. در سال گذشته با احیای واحد‌های صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

زهرایی با اشاره به ایجاد ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی تاکنون، از افتتاح چندین دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سازندگی سال جاری خبر داد و گفت: بسیج همچنین در موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سال گذشته ۵ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • دو پروژه بزرگ آبرسانی در بیدهند و کرمجگان به بهره‌برداری می‌رسند
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود