Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-28@20:05:26 GMT

مهم‌ترین آموزه تربیتی حضرت زهرا (س) صبر و بردباری است

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۱۹۷۱۵

مهم‌ترین آموزه تربیتی حضرت زهرا (س) صبر و بردباری است

سرپرست واحد زابل گفت: فاطمه زهرا فرزندان خود را به نحوی تربیت کرد که قهرمانان صبر و شکیبایی واقعه کربلا باشند.

به گزارش خبرنگار آنا از زابل، دکتر محمد عمرانی در مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، روز زن و گرامیداشت مقام مادر بیان کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) همواره از همان کودکی حامی و پشتیبان پیامبر اکرم (ص) بود به گونه ای که حضرت محمد (ص) ایشان را ام ابیها خطاب می کرد و پس از رحلت رسول خدا (ص) نیز برای دفاع از ولایت که ادامه ی خط و مسیر نبوت است تمام قد به میدان آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمرانی حضرت زهرا (س) را بهترین الگو زنان عالم دانست و اظهار کرد: ایشان نه تنها الگوی شایسته ای در عرصه های مختلف از جمله خانه داری، همسرداری و تربیت فرزند برای زنان است، بلکه الگوی بسیار مناسبی نیز در ولایت مداری و مبارزات سیاسی برای زنان و مردان است.

وی با اشاره به شیوه تربیت فرزندان توسط این بانوی نمونه، مهمترین آموزه تربیتی آن حضرت به فرزندانش را صبر و بردباری توصیف کرد و افزود: فقط فرزندانی که در مکتب فاطمه (س) تربیت شوند می توانند قهرمانان صبر و شکیبایی در صحرای کربلا باشند. به گونه ای که شهادت و اسارت در راه خدا را زیبا و برای خود افتخار بدانند.

عضو هیات علمی واحد زابل، ابراز امیدواری کرد با تغییر رویکرد به وجود آمده در مدیریت واحد زابل و با توجه به توانمندی هایی که در بانوان کارمند این واحد دانشگاهی، بتوان از حضور بانوان فرهیخته و نظرات سازنده آنان در پیشبرد اهداف دانشگاه به نحو شایسته ای استفاده کرد.

در پایان این جلسه سرپرست واحد زابل با اهدای گل از بانوان کارمند واحد زابل تجلیل کرد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۱۹۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی

  به گزارش ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­دکتر رادمنش با بیان اینکه در مکتب طب سنتی ایران چیدمان تغذیه بر اساس فصل، سن، محل زندگی و مزاج اشخاص متفاوت است، اما یکسری تدابیر عمومی نیز وجود دارد که رعایت آنها به حفظ سلامت همه افراد­ کمک می‌کند؛ تاکید کرد: پرهیز از پرخوری و درهم خوری یکی از اصول مهم تغذیه به شمار می‌آید، زیرا رعایت نکردن آن موجب تداخل و اختلال در هضم و ابتلا به انواع بیماری‌ها می‌شود. دکتر رادمنش همچنین داشتن نظم در ساعات غذا خوردن را یکی از مهمترین آداب تغذیه صحیح دانست و بر ایجاد فاصله کافی بین وعده شام و خوابیدن تاکید کرد. وی افزود: طب ایرانی، طب کلی نگر است و پزشکان متخصص طب ایرانی بر اساس شرایط هر فرد، دستورهای خاصی را به وی ارائه می‌دهند. در طب ایرانی پیشگیری از بیماری با رعایت اصول ششگانه حفظ سلامتی جز قوانین بنیادین می‌باشد. این اصول عبارتند از آب و هوا، تغذیه، حرکات بدنی، خواب و بیداری، نگهداری مواد لازم و دفع مواد زاید و حالات روحی و روانی که در این میان ورزش و تغذیه از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. این پزشک و متخصص طب ایرانی ادامه داد: ورزش اصولی، عامل مهمی برای حفظ سلامتی به شمار می‌رود و برای آن فواید زیادی ذکر شده است. به نظر برخی از حکما، چون ابن سینا، عامل ورزش در حفظ سلامتی، بر همه عوامل حتی تغذیه، تقدم دارد و برای اینکه از فعالیت‌های بدنی بیشترین فایده نصیب افراد شود، ورزش‌های متناسب با هر فرد پیشنهاد شده است. وی افزود: فعالیت بدنی منظم و متناسب با سن و شرایط جسمانی، فواید بی‌شماری برای سلامت جسم و روان دارد. تشویق اعضای خانواده به انجام فعالیت‌های ورزشی مانند پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری، شنا و ورزش‌های گروهی، متناسب با شرایط افراد خانواده می‌تواند روحیه نشاط و شادابی را در خانه حاکم کند. ­ وی در پایان گفت: با همدلی و همکاری خانواده‌ها، رسانه‌ها، سازمان‌های دولتی و غیردولتی می‌توانیم با ترویج فرهنگ غذای سالم و ورزش همگانی و متناسب بر پایه آموزه‌های طب ایرانی، جامعه‌ای سالم و پویا برای نسل‌های آینده بسازیم. هفته سلامت فرصتی مغتنم برای آغاز این حرکت ارزشمند است.

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)
  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • برگزاری اردوی تدارکاتی تیم‌های هندبال بانوان و جوانان دختر
  • سمنان، میزبان اردوی تیم‌های ملی و جوانان هندبال بانوان
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم
  • امت اسلام در کنار همدیگر به یک دشمن واحد توجه کنند
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است