Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل از افزایش 5.2 درصدی بارندگی‌ها در اردبیل نسبت به سال آبی‌ قبل خبر داد.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، اصغر سلیمان‌زاده اظهار کرد: سال گذشته ما با 165 میلیمتر بارش در اردبیل روبرو بودیم که این میزان در سالجاری به 173.6 درصد رسیده و نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد 5.2 درصدی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه دغدغه مسئولان استان و امام جمعه اردبیل مشکل آب است، خاطرنشان کرد: نمایندگان استان اردبیل در مجلس بحث آب را به شایستگی دنبال و مدیریت می‌کنند و در کنار صدا و سیما آنچه که برای این امر مهم و ضروری به نظر می‌رسد فرهنگسازی در درون خانواده‌هاست.
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل آب را کالای اساسی در زندگی روزمره مردم اعلام کرد و گفت: اطلاع‌رسانی و فرهنگسازی در این خصوص باید در ابعاد گسترده انجام شود و ما در این میان از مردم به عنوان یاوران همیشگی خودمان انتظار بیشتری داریم.
سلیمان‌زاده استان اردبیل را جزو استان‌های پربارش دانست و بیان کرد: در 27 استان کشور ما با بارش منفی مواجه هستیم اما در استان اردبیل این رقم مثبت بوده و اردبیل جزو استان‌های سبز در این مورد می‌باشد.
وی با بیان اینکه در استان اردبیل 48 سد با مجوع 272 میلیون مترمکعب آب داریم، تصریح کرد: ورودی سدهای اردبیل در سالجاری 57.7 درصد است که تا پایان سال بارش که از مهر تا مهر سال آینده محاسبه‌ می‌شود ما رقم مناسبی را در این بخش شاهد خواهیم بود.
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل‌ در بخش دیگری از سخنان خود از تلاش مسئولان استان و استاندار اردبیل از تامین آب در حوزه سرمایه‌گذاری خبر داد و افزود: تامین آب سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی اردبیل در اولویت قرار گرفته و استاندار اردبیل با جدیت این بحث را دنبال می‌کند.
سلیمان‌زاده با بیان اینکه ایجاد تصفیه خانه شماره دو اردبیل در دستور کار قرار گرفته و جزو برنامه‌های شرکت آب منطقه‌ای است، اضافه کرد: در ایجاد خط انتقال فراحوزه‌ای مطالعات انجام شده و به موازات آن اجرای این تصفیه خانه جزو برنامه‌های ماست که تلاش می‌کنیم در تصویب طرح و تامین اعتبارات موفق عمل کنیم.
وی از بهره‌برداری از سد یامچی با 5 برج آبگیر خبر داد و گفت: در این طرح حفاری اکثر قسمت‌های برج آبگیر انجام شده و با اتمام خاکبرداری جزو طرح‌هایی خواهد بود که در حداقل زمان برج آبگیر آن به اتمام رسیده و امکان برداشت آب در ارتفاعات مختلف این برج آبگیر اجرایی شود.
اجرای 15 طرح تعادل‌بخشی آب در دشت اردبیل مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل‌ در ادامه سخنان به بحران آب در دشت اردبیل نیز اشاره و اظهار کرد: ما در دشت اردبیل با بیلان منفی آب روبرو هستیم و با رقمی معادل 632 میلیون مترمکعب اضافه برداشت شاهد رخداد بی‌آبی در دشت اردبیل هستیم.
سلیمان‌زاده با اشاره به اینکه متوسط برداشت سالانه باید 130 میلیون مترمکعب باشد، بیان کرد: در دشت اردبیل ما پنج برابر این میزان را به مصرف بی‌رویه برداشت کردیم که برای جبران این نقیصه باید نسبت به اجرای برنامه‌های تعادل بخشی در این راستا اقدام شود.
وی از تدوین و اجرای 15 برنامه تعادل بخشی آب در دشت اردبیل خبر داد و گفت: با توجه به اینکه 50 درصد مردم استان اردبیل در هسته مرکزی ساکن هستند و تامین نیاز آبی این میزان جمعیت برنامه‌های بزرگی را می‌طلبد اما باید به این امر نیز توجه کرد که کمبود آب در دشت اردبیل جدی است و در صورت عدم رعایت میزان مصرف باید منتظر خسارت‌های جبران‌ناپذیری در این ناحیه بود.
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل‌ خاطرنشان کرد: با اجرای 15 برنامه تعادل بخشی در برنامه پنج ساله ششم توسعه ضرورت دارد بیلان منفی آب دشت اردبیل جبران شده و با مدیریت مصارف این دشت را از بحران نجات دهیم.
سلیمان‌زاده ادامه داد: این طرح‌های پانزده‌گانه که طی 20 سال باید در اردبیل اجرا شود ناجی دشت اردبیل است که در کنار آن اهتمام مردم به صرفه‌جوئی آب می‌تواند ما را در این امر مهم یاری کند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در استان اردبیل 92 مصرف آب در بخش کشاورزی است، گفت: تنها 8 درصد مصرف آب در مصارف خانگی، صنعتی و شرب است که در صورت صرفه‌جوئی 25 درصدی در مصرف آب کشاورزی می‌توانیم به تعادل‌بخشی دشت اردبیل کمک کنیم.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۲۳۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان

  ایوب کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران گفت: پس از بارندگی‌های اخیر یکی از برنامه‌های کاهش ابتلا و همچنین کنترل پشه آنوفل و آئدس (ناقلین بیماری‌های مالاریا و تب دانگ) انجام عملیات سم پاشی منازل در مناطق دارای تبادل جمعیتی بالا با سایر مناطق آلوده و بالا بودن تعداد زیستگاه لاروی پشه است.

وی افزود: در شهرستان سیب و سوران عملیات سم پاشی توسط ۳ تیم در مناطق پرخطر تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برنامه ریزی و اجرا شده است.

  کرد گفت: همچنین در کنار این عملیات زیستگاه لاروی هر روستا بررسی و در صورت مشاهده لارو عملیات لاروکشی انجام می‌پذیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان