Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محسن قنبری روز شنبه در دومین آیین دانش آموختگی طلاب مجتمع آموزش عالی بنت الهدی قم اظهار داشت: بدون وقفه تحصیل کردن در حوزه های علمیه اجرایی می شود و طلبه ها از این ظرفیت علمی و فرهنگی بهره مند می شوند، درحال حاضر غرب نیز به دنبال دانش افزایی و استفاده از این گونه روش است.
وی افزود: دانش آموختگانی که مباحث علمی را از مکتب اهل بیت(ع) می آموزند دارای قدرت ابلاغ رسالت الهی هستند تا این دین را به دنیا منتقل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر این که طلبه ها باید حرکت هوشمندانه و شبکه ای در جهان ایجاد کنند گفت: هر طلبه با همفکری سایر دانش آموختگان باید بر اساس شرایط زمانی و مکانی کشور خویش به دنبال ترویج دین اسلام باشد.
معاون ارتباطات و بین الملل جامعه المصطفی(ص) گفت: طلبه ها نباید تنها پاسخگوی شبهه های دینی باشند بلکه باید فعالانه برای تبلیغ و جهانی سازی دین اسلام برنامه ریزی کنند و با استفاده از توان علمی یکدیگر، نورانیت کلام الهی را به جهانیان بیان نمایند.
وی با بیان این که رسالت سنگینی بر روی دوش طلبه های غیر ایرانی است ، اظهار داشت: حساسیت ها و تهدیدهای در کشورهای مختلف برای دین اسلام وجود دارد که باید طلبه ها در مرحله اول اسلام شناس باشند و در این مسیر فعالیت کنند.
وی مواجهه فعال با جریان های فکری، فرهنگی و دینی در عرصه های مختلف بین المللی، را از دیگر وظایف طلبه های غیرایرانی دانست و گفت: باید با به روزرسانی اطلاعات و توجه به آموزه های دینی، معارف ناب الهی را در گستره جهانی تبیین کرد.
قنبری خاطر نشان کرد: پیام الهی مخاطب خاصی ندارد بلکه برای همه بشریت است از این رو طلبه ها با آگاهی به شرایط باید مبلغ دین اسلام در همه عرصه ها باشند.
وی از حمایت های معنوی جامعه المصطفی العالمیه از دانش آموختگان در تقویت دین اسلام در جهان خبر داد و گفت: طلبه ها بعد از بازگشت به کشورهای خویش باید رابطه خویش را با جامعه المصطفی و سایر مجموعه های علمی و مذهبی مورد توجه قرار دهند تا بتوانند با هم افزایی و هم فکری به رسالت خطیر خویش جامعه عمل بپوشانند.
وی تاکید کرد: همچنین حضور در فضای مجازی و مردمی بودن طلبه های یکی دیگر از وظایفی است که باید در این مسیر گام های سازنده ای برداشت.
در پایان این مراسم از دانش آموختگان برتر تقدیر شد.
موسسه آموزش عالی بنت الهدی که نام خویش را بانوی مجتهد و مجاهد معاصر، آمنه بنت الهدی صدر، گرفته است در سال 1361 شمسی با تولیت آیت الله شیخ محمد مهدی آصفی و زیر نظر مرکز جهانی علوم اسلامی تاسیس شد. در شهریور ماه سال 1379، طی قراردادی به طور کامل تحت پوشش جامعه المصطفی العالمیه درآمد و در حال حاضر یکی از فعال ترین مراکز آموزشی تربیتی بانوان است.
2 هزار و 750 تن از بانوان مسلمان از 82 کشور از این مجتمع فارغ التحصیل شده و به کشورهای خویش بازگشته اند و در حال حاضر یک هزار و 500 تن مشغول به تحصیل هستند.
/8138/ 6133/
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۲۳۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بصیرت افزایی بزرگترین ضربه به طرح‌های استکباری دشمنان است

‌به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین حیدر مصلحی ظهر پنج شنبه در همایش عقیدتی سیاسی سپاه استان البرز گفت: بشر تاکنون ۱۵ تمدن را تجربه کرده و گروهی از دانشمندان انگلیسی آنها را تجزیه و تحلیل کرده‌اند و معتقدند همه تمدن‌ها پس از مدتی از بین رفته‌اند و تنها تمدنی که این پتانسیل را دارد که دوباره دنیا را تسخیر کند و مانع بزرگ استکبار جهانی شود، تمدن اسلامی است.

وی با بیان اینکه تمدن نوین اسلامی با انقلاب اسلامی شکل گرفت و امام خمینی (ره) چند دهه پیش در صحیفه سجادیه پیش بینی کرده که قرن حاضر قرن پیروزی مستضعفان بر مستکبران است، به خیزش بزرگ دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا علیه استکبار جهانی اشاره کرد و افزود: امروز دشمنان از قدرت جهانی و روزافزون اسلام آگاه هستند.

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس بیان کرد: دشمنان با حداکثر توان می‌کوشند با اسلام هراسی مانع آشنایی مردم دنیا با این دین شوند اما روند گرایش مردم دنیا به اسلام روزافزون است. بصیرت افزایی و مطالعه اندیشه‌های شهید مطهری یک ضرورت محسوب می‌شود و این امر باید به عادت روزانه ما تبدیل شود.

حجت الاسلام والمسلمین مصلحی با اشاره به اینکه دشمنان می‌کوشند به جمهوری اسلامی به عنوان مهمترین مانع استکبار جهانی ضربه بزنند، خاطرنشان کرد: بصیرت افزایی بزرگترین ضربه به طرح‌های استکباری دشمنان در بی هویت سازی جامعه است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد نعیمی، مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان البرز نیز در این مراسم با اشاره به اینکه جامعه بی بصیرت ره به سوی سعادت نمی‌برد، بر ضرورت اهتمام در امر تعلیم و تربیت تاکید و مطرح کرد: تعلیم و تربیت و مسلح شدن آحاد مردم به بصیرت بسترساز دستیابی به کمال و سعادت جامعه است.

وی با بیان اینکه استاد مطهری یک الگوی بزرگ در تعلیم و تربیت و بصیرت است که باید اندیشه‌های او در جامعه نهادینه شود، گفت: توجه به مقوله عقیدتی سیاسی در نیروهای مسلح باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. با توجه به نوع اهداف والای سپاه آشنایی و انس پرسنل آن با بصیرت و آگاهی و مسائل روز سیاسی عقیدتی بیش از سایر ارگان‌ها ضروری است.

کد خبر 6095179

دیگر خبرها

  • بصیرت افزایی بزرگترین ضربه به طرح‌های استکباری دشمنان است
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • معرفی رئیس تبلیغات اسلامی جغتای
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • حیات و جاودانگی امروز کشور مرهون خون شهدا است
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • عملیات وعده صادق فخر اسلام و مسلمین بود
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد