Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از گمرک جمهوری اسلامی ایران؛ مسافرانی که به کشور وارد می شوند در صورتیکه  خارج از کشور گوشی همراه خریداری کرده باشند ، موظف هستند تلفن همراه خود را از طریق سامانه آنلاین رجیستری گوشی تلفن همراه پس از ورود به گمرک اظهار کنند.

بر این اساس گمرک ایران با رعایت مقررات مسافری و لحاظ کردن شرایط غیر تجاری صرفا یک دستگاه تلفن همراه، با اخذ حقوق گمرکی و دو برابر سود بازرگانی و عوارض متعلقه مراتب اظهار ذی نفع را در بخش مسافری سامانه جامع گمرکی از طریق گزینه ثبت اطلاعات وارد کرده و سپس از آیکون مقابل هر رکورد ثبت شده نسبت به درج اطلاعات شناسه IMEI و مبالغ عوارض مربوطه اقدام می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورت عدم اظهار تلفن همراه و عدم پرداخت حقوق ورودی و درج موارد فوق در سامانه مذکور در هنگام ورود به کشور امکان رجیستری تلفن همراه وجود نخواهد داشت و مسئولیت آن با مسافر است.

مقررات واردات گوشی تلفن همراه تجاری

واردات انواع گوشی تلفن همراه به صورت تجاری مستلزم داشتن کارت بازرگانی و داشتن مجوز ثبت سفارش است .

حقوق ورودی و سود بازرگانی انواع گوشی تلفن همراه پنج درصد بر اساس ارزش پایه  گوشی موبایل که گمرک مشخص کرده است ، محاسبه و  بر مبنای آن 5% حقوق و عوارض دریافت می شود . بهای خريد کالا در مبداء به اضافه هزينه بيمه و حمل و نقل مبنای محاسبه و اخذ حقوق ورودی کالاها در گمرک است که اصطلاحا ارزش سیف کالا عنوان می شود .

برای واردات انواع گوشی تلفن همراه به صورت تجاری علاوه بر 5 درصد حقوق ورودی و سود بازرگانی ، مالیات بر ارزش افزوده نیز دریافت می شود .

بر اساس طبقه بندی بین المللی کالایی(HS) و جداول پیوست کتاب مقررات صادرات و واردات کشورمان تعرفه گمرکی ترخیص گوشی موبایل در ردیف تعرفه ای 85171210 قرار دارد.

ارزش پایه انواع گوشی های تلفن همراه بر اساس قانون دسترسی و انتشار آزاد اطلاعات به تفکیک انواع برندها و مدل های مختلف در سامانه آنلاین ارزش کالایی گمرک (TSC) که یکی از دستاوردهای سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی است قرار داده شده و برای تمامی شهروندان قابل دسترسی است .

نکاتی در رابطه با ورود گوشی تلفن همراه به صورت مسافری و تجاری :

چگونگی استعلام قاچاق یا غیر قاچاق نبودن گوشی های تلفن همراه برای خریداران عمده

امکان استعلام قاچاق یا غیر قاچاق نبودن گوشی های تلفن همراه برای خریداران عمده و به صورت تجاری به کمک سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی فراهم شده است .

خریداران عمده گوشی تلفن همراه وارداتی می توانند از طریق کد پروانه الکترونیکی از قاچاق و غیر قاچاق بودن گوشی های تلفن همراه خریداری شده مطمئن شوند .

در حال حاضر امکان استعلام پته های گمرکی برای مطمئن شدن خریداران عمده کالا از اینکه آن کالا از مبادی گمرکی وارد شده و یا قاچاق است از طریق این آدرس اینترنتی epl.irica.ir/ecl فراهم شده و در دسترس همگان قرار گرفته است.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۲۳۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | اولین موبایل دوربین‌دار جهان

به گزارش خبرآنلاین، نخستین گوشی دوربین دار تجاری جهان، کیوسرا ویژوال فون وی‌پی-۲۱۰ نام داشت که در ماه مه سال ۱۹۹۹ در ژاپن عرضه شد.

بر اساس گزارش همشهری‌، این گوشی موبایل که در آن زمان به تلفن تصویری سیار معروف شده بود، یک دوربین در جلو داشت.

کیوسرا ویژوال فون وی‌پی-۲۱۰

این دستگاه تا ۲۰ تصویر دیجیتال با فرمت JPEG را ذخیره می‌کرد که می‌توانستند از طریق ایمیل فرستاده شوند، یا اینکه گوشی می‌توانست تا دو تصویر در ثانیه از طریق شبکه سلولی ژاپن ارسال کند.

گوشی سامسونگ SCH-V۲۰۰ که در ژوئن ۲۰۰۰ در کره جنوبی عرضه شد، نیز یکی از اولین تلفن‌ها با دوربین داخلی بود. این گوشی دارای نمایشگر TFT مایع کریستال (LCD) بود و تا ۲۰ عکس دیجیتال با وضوح ۳۵۰,۰۰۰ پیکسل را ذخیره می‌کرد. با این حال، این گوشی نمی‌توانست تصویر حاصل را از طریق تلفن ارسال کند، بلکه برای دسترسی به عکس‌ها نیاز به اتصال به کامپیوتر داشت.

سامسونگ SCH-V۲۰۰

نخستین گوشی دوربین دار عرضه شده به بازار عمومی، J-SH۰۴ شرکت شارپ بود که در نوامبر ۲۰۰۰ در ژاپن به فروش رسید. این گوشی قادر به ارسال فوری تصاویر از طریق تلفن همراه و ارتباطات سلولی بود.

شارپ J-SH۰۴

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1889173

دیگر خبرها

  • می‌توان در استان مرکزی خط تولید گوشی تلفن همراه راه انداخت
  • وصول ناقص عوارض و حجم بالای واردات مسافری موبایل
  • عکس | اولین موبایل دوربین‌دار جهان
  • ابلاغ تعرفه واردات موبایل بالاتر از ۶۰۰ دلار
  • آموزش: چگونه گوشی سرقت شده یا گم شده را پیدا کنیم؟
  • آنچه که درباره اینترنت ماهواره‌ای نمی‌دانید
  • بعد از سرقت گوشی چه کار کنیم؟
  • ردیابی گوشی سرقتی با چند ترفند ساده
  • واردات انواع تجهیزات و قطعات راهبردی به مجتمع بندری امام خمینی
  • ابلاغ احکام قانون بودجه سال ۱۴۰۳ جهت اجرا در گمرک + جدول