Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گلپایگان، حسن رکنی عصر امروز در آیین تحلیل از برگزیدگان  بخش کشاورزی شهرستان گلپایگان، اظهار کرد: امروز برای نخستین بار با پیگیری نماینده شهرستان برای رفع مشکلات حوزه کشاورزی به شهرستان سفر کردم.

وی با بیان اینکه کشاورزی در شهرستان به سبک سنتی است، بیان کرد: پرورش زنبور عسل باید در کنار کار کشاورزی قرار گیرد تا سبب افزایش زراعت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه 90 درصد سود پرورش زنبور عسل در کنار کشاورزی به محصولات باغداری بر می‌گردد، تصریح کرد: در سال‌های اخیر شاهد تحولاتی در زمینه پرورش زنبور عسل از جمله تولید  ژل بودیم که با ارزش بالای تجارت جهانی به فروش رساندیم.

وی با بیان اینکه تنوع‌بخشی به پرورش زنبور عسل جرقه آن زده شده است تا دستاوردهای خوبی در این زمینه داشته باشیم، افزود: عسل‌های با کیفیت در بازار تهران از شهرستان خوانسار صادر می‌شود که بازار فروش خوبی دارد.

رکنی با بیان اینکه شیر یکی از چند محصول بخش دام و طیور شهرستان است که کیفیت خوبی دارد، افزود: سبک سنتی جوابگوی  پرورش دام و تولید شیر نیست باید بازنگری انجام شود زیرا با توجه به محدودیت آب نمی‌توان به روش گذشته علوفه تولید شود.

وی افزود: برداشت محصولات جالیزی و صیفی‌جات با روش غرقابی به ازای برداشت هر یک کیلو محصول 600 لیتر آب مصرف می‌شود و باید برای تولیدات محصول کشاورزی از روش آبیاری نوین استفاده شود.

معاون بهبود تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در 15 سال گذشته یکی از بزرگ‌ترین کشورهای وارد کننده محصولات لبنی بودیم و بخش زیادی از نیاز محصولات لبنی از کشورهای مختلف تأمین می‌شد، اما در سال‌های اخیر سبد غذایی محصولات لبنی در کشور تولید می‌شود.

وی افزود: در 10  ماه ابتدای امسال 804 هزار تن محصولات لبنی به 30 کشور جهان صادر شده است که دستاورد خوبی به همراه داشته است و باید با همراهی و همکاری در بر طرف شدن مشکلات کشاورزان از زحمات آنان قدردانی شود.

انتهای پیام/ی

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۲۶۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: پرورش شتر، ظرفیت مغفول در این شهرستان است.

سعید خسروجردی در حاشیه بررسی مکان‌یابی مجتمع شترداری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: شهرستان داورزن به دلیل واقع شدن در حاشیه کویر ظرفیت بسیار مناسبی برای شترداران است.

وی از وجود ۱۷۰۰ نفر شتر در این منطقه خبر داد و افزود: با توجه به پتانسیل‌های موجود قطعاً امکان افزایش جمعیت شتر در این منطقه وجود دارد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن گسترش صنعت شترداری در داورزن را نیازمند همکاری دستگاه‌های مرتبط دانست و تصریح کرد: شهرستان داورزن با ۱۷۰۰ نفر شتر از جایگاه قابل قبولی در خراسان رضوی برخوردار است.

وی گفت: با توجه به خشکسالی‌های سال‌های اخیر و کاهش بارش‌ها پرورش شتر در بین دام‌های پرواری دیگر سبک و سنگین دام به‌صرفه‌تری است.

خسروجردی با بیان اینکه امکان تهیه علوفه از منابعی چون ظرفیت علوفه‌ای خارشتر و نیز امکان چرا در بیابان‌ها برای این دام‌ها فراهم است، اظهار کرد: شهرستان داورزن به دلیل واقع شدن در حاشیه کویر برای شترداری بسیار مناسب است. 

وی افزود: تحقیقات علمی نشان داده شیر شتر دارای ارزش غذایی بسیاری بوده که می‌تواند فراورده‌های زیادی از آن تولید و با استفاده از همین پتانسیل ثروت ایجاد کرد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن در پایان ایجاد مجتمع شترداری برای ساماندهی شترداران منطقه را یک امر ضروری دانست و گفت: تولیدات صنعت پرورش شتر که می‌تواند سرچشمه درآمدهایی شود که ماده اولیه آن شیر و پشم و کود شتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق