Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان -ایرنا- رئیس مرکز نوآوری استان کرمان گفت: دومین مرکز نوآوری دانش آموزی کشور در راستای به نمایش گذاشتن رشد، موفقیت ها و استعدادهای دانش آموزان در این استان راه اندازی خواهد شد.

به گزارش ایرنا ،عباس پرداختی شنبه در آیین اختتامیه همایش استارت آپ ویکند پسته در محل تالار خیام دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان بیان کرد: همیشه در جشنواره های خوارزمی دانش آموزان کرمانی رتبه های برتر اول تا سوم را از ان خود می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: پس از آن از این استان به استانهای دیگر یا به خارج کشور برای ادامه تحصیل می روند لذا ایجاد این مرکز دانش آموزی در کرمان ضروری است.
وی تصریح کرد: استان کرمان دارای بیش از سه میلیون نفر جمعیت است و دارای بخش قابل توجهی از مزارع پسته است که باید در رابطه با پسته و اقتصاد پسته طرح های نوین بررسی و به اجرا درآیند تا اقتصادی نو و درآمدزا بر پایه پسته شکوفا شود.
وی با بیان اینکه استارت‌ آپ‌ های زیادی در مرکز نوآوری استان کرمان برگزار کرده‌ایم گفت: سالانه 50 هزار میلیارد تومان گردش مالی دارو و تجهیزات پزشکی در کشور است که سهم استان کرمان حدوداً صفر است.
مرکز نوآوری استان کرمان سومین مرکز در کشور است که بطور مستقیم زیر نظر معاونت فناوری ریاست جمهوری فعالیت می‌ کند.
پرداختی با اشاره به وجود بیش از 3 هزار و 300 شرکت دانش بنیان در کشور عنوان کرد: هر ساله 35 هزار میلیارد تومان به محصولات غذایی اختصاص می یابد و در بحث غذا و دارو، روغن پسته در مقایسه با روغن بادام و دیگر روغنهای گیاهی اسید چرب بالایی دارد که مفید و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: در کشور کالیفرنیا بیش از 36 فراورده آرایشی بهداشتی با روغن پسته در قالب انواع کرم ها، شامپوها و ... تولید و به بازار عرضه می شود این در حالی است که در استان کرمان و رفسنجان که مهد تولید پسته در جهان است تنها صابون پسته تولید می شود لذابه بحث فرآوری از این محصول پرداخته نشده است.
وی بیان کرد: فقط به بحث صادرات فله ای این محصول که فاجعه ای در صنعت پسته است پرداخته شده که باید از این حالت در بیاید و با استفاده از ایده های نو در این حوزه محصولات جانبی را تولید و با صادرات آنها به خارج از کشور ارزش افزوده بالایی برای ایران به وجود آید.
پرداختی بیان کرد: اقتصاد دانش بنیان بر پایه اجرا کردن ایده هایی است که از دل استارت آپ ها بیرون می آید شرکت هایی در جیرفت، کهنوج، رفسنجان و ... با ایده های نو و خلاقانه ایجاد شده می توانند به عنوان مرکز شتاب دهنده و نوآوری اعلام شوند.

*** دانشگاهها باید کارآفرین باشند و به ایده پردازان کنند
قائم مقام رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان هم در این همایش گفت: دانشگاه ولیعصر رفسنجان از سال 1370 تاسیس شد و در حال حاضر دارای 275 عضو هیات علمی است و حدود 9 هزار دانشجو در رشته های مختلف با گرایش های متعدد در حال تحصیل هستند.
حسن رنجبر عسکری تصریح کرد: این دانشگاه اخیرا گامهای ارزشمندی در راستای تبدیل دانشگاه به دانشگاه نسل سوم و کارآفرینی برداشته است که یکی از مهمترین گامها ایجاد مرکز رشد دانشگاه است ضمن اینکه تعداد دانشگاههای دارای مرکز رشد در کشور محدود است.
وی تصریح کرد: مجوز تاسیس این مرکز رشد در سال 1389 اخذ شد و در حال حاضر هم دارای بیش از 38 شرکت دانش بنیان است لذا آمادگی این را داریم که به افرادی که ایده بدهند آنها را از لحاظ ارائه مشاوره و تجهیزات و تسهیلات حمایت کنیم.
وی بیان کرد: طرحهایی که از ناحیه مرکز رشد به اجرا درآیند در راستای توسعه و رفع نیازهای کشور مفید است.
*** 70 ایده به دبیرخانه همایش استارت آپ ویکند پسته ارسال شد
رئیس مرکز رشد دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان هم گفت: 70 ایده در حوزه پسته به دبیرخانه استارت آپ ارسال شد که 12 مورد انتخاب شدند.
حسین کاظمی با اشاره به اینکه توسعه یافتگی همین صف های ایده است اظهار کرد: 12 ایده در مورد پسته انتخاب شد که مورد بررسی قرار می گیرند و از این تعداد 3 مورد به مرحله نهایی می رسند و دانشگاه ولیعصر حمایت های لازم را در جهت تجاری سازی آنها ارائه می دهد.
وی تصریح کرد: ایده های ارائه شده از ظرفیت های کسب و کار و فرصت های فوق العاده در زمینه پسته هستند که از پایداری و ماندگاری خوبی برخوردارند و سرمایه گذاران می توانند با حمایت های لازم از این ایده ها به رونق این صنعت کمک کنند.
کاظمی بیان کرد: بیش از 33 شرکت در مرکز رشد دانشگاه در زمینه های مختلف فعالیت دارند که از اینها 3 شرکت در زمینه پسته هستند و ایده هایی در مورد فراورده هایی از پوست نرم پسته ارائه کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم جامعه ما سمت و سویش با جوانان و ایده پردازان تغییر و به سمت پیشرفت پیش برود.
برخی از این 12 ایده منتخب شامل: تولید ظروف گیاهی از پوست سخت پسته، نوشیدنی گرم پسته، ترشی پسته، نان پسته و ... است.
استارت آپ ویکند پسته از 16 اسفند ماه جاری در دانشگاه آغاز به کار کرد و دانشجویان و ایده پردازان ایده های نو در مورد پسته ارائه دادند.
7433/ 5054

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۲۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان، پرفسور علی گرجی اظهار کرد: دومین سمپوزیوم بین‌المللی فضای مجازی تنش و اضطراب به همراه سومین فستیوال دانشجویی در روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه امسال به صورت مجازی توسط گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود.

مدیر گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رابطه با زمان و نحوه ارسال آثار شرکت‌کنندگان در دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب، بیان کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این سمپوزیوم بین‌المللی می‌توانند آثار خود از یکم تا سی‌ام اردیبهشت ماه سال جاری به آدرس ایمیل Neuros.dept@mums.ac.ir و در قالب ۲ بخش ایده و پوستر ارسال نمایند.

وی خاطرنشان کرد: به نفرات اول تا سوم هر بخش به ترتیب هدایای نقدی اهدا خواهد شد.

گرجی کلیه آثار هنری که در قالب نقاشی کاریکاتور و غیره که ارسال می‌گردند باید نشان دهنده مخاطرات استفاده نادرست از فضای مجازی و اثرات سوء آن بر سلامت روان و همچنین راهکارهای استفاده صحیح از دنیای مجازی باشند، در غیر این صورت مورد پذیرش قرار نخواهند گرفت.

مسئول برگزاری دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب و سومین فستیوال دانشجویی ادامه داد: همچنین این نکته هم لازم به ذکر است که پس از پذیرش پوسترها، ارائه هم به صورت حضوری و هم به صورت مجازی امکان پذیر است.

وی همچنین در خصوص نحوه ارسال ایده‌ها به دبیرخانه دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب هم گفت: تمامی ایده‌های ارسالی باید صرفاً در قالب تمپلیت قرار داده شده در لینک ایده و پوستر طراحی گردند و ایده‌ها باید حداقل ۲۵۰ و حداکثر ۵۰۰ کلمه بوده و شامل عنوان، هدف، جنبه نوآورانه ایده، جمعیت مورد هدف، روش اجرا (حداقل ۱۵۰ کلمه) و پیش بینی نتایج حاصل از ایده باشند.

دیگر خبرها

  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون
  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور