Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی یزدی شنبه شب در بیست و پنجمین سالگرد تاسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور که در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد، ضمن تبریک روز میلاد حضرت زهرا (س)، با اشاره به روایتی با این مضمون که کسی که فاطمه (س) را بشناسد لیلة القدر را درک کرده است اظهار کرد: البته شناخت فاطمه زهرا (س) ولو در مراتب اولیه برای هر کسی میسر نیست و یکی از دلایلی که ایشان فاطمه نام نهاده شد به خاطر این بود که مردم از شناختش باز گرفته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به سیره رفتاری پیامبر اسلام (ص) با حضرت زهرا (س) بیان کرد: از جمله مسائلی که می‌تواند معرف فاطمه زهرا (س) باشد روایتی است که اهل تسنن و شیعه نقل کرده‌اند و علاوه بر آن روایاتی دیگری است که بر آن صحه گذاشته‌اند؛ براساس این روایت پیامبر (ص) به فاطمه (س) فرمود:: خداوند به خاطر غضب تو غضب می‌کند و خشنود می‌شود بخاطر خشنودی تو.

این استاد برجسته حوزه علمیه قم ادامه داد: گاهی ما این روایات را می‌خوانیم و آسان از کنار آن‌ها می‌گذریم؛ خداوند خالق تمام هستی و دارنده همه چیز است و براساس این روایت غضب و رضای خالق هستی با فاطمه (س) هماهنگ است و کسانی که تفکر در این روایت کنند بر اهمیت این جایگاه اذعان می‌کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت فرهنگ و هنر در جامعه گفت: همیشه هنر در جامعه مهم بوده و نقشی تاثیرگذار در ایجاد اخلاق مثبت و منفی در جامعه داشته است؛ امروزه هنر جایگاه ویژه‌ای در جوامع پیدا کرده و کسانی که در این زمینه به طور وسیع و عمیق کار کرده‌اند توانسته‌اند اثرات گسترده‌ای در جوامع بر جای بگذارند.

مدرسی یزدی با تاکید بر اینکه ما نیز باید این روش را دنبال کنیم اذعان کرد: بالاترین هنر در جامعه اسلامی قرآن کریم است؛ آیا می‌توان هنری بالاتر از قرآن پیدا کرد با آن همه فصاحت و بلاغت.

وی با تاکید بر اینکه پایگاه اصلی ما مسجد، منبر، حسینیه و... است گفت: باید کاری کنیم که این فضا‌ها جذاب باشد و جوان‌ها و نوجوانان در آن‌ها حضور یابند؛ متاسفانه گاهی در شهر‌ها شاهدیم استقبال شایسته از نماز‌های جماعت نمی‌شود و حضور مردم خصوصا جوانان و نوجوانان به اندازه مطلوب نیست.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه باید حضور مردم در مساجد افزایش پیدا کند گفت: این امر با روش‌های سنتی امکان‌پذیر نیست؛ هنر مسوولان کانون‌های مساجد قم باید این باشد که تمام کشور زیر نظر آن‌ها قرار گرفته و از نظر فکری، فرهنگی و هنری آن‌ها را تغذیه کنند.

وی با تاکید بر اینکه برخی از افراد در جامعه در مسند‌های امور توجه لازم به فرهنگ اسلامی را نه تنها ندارند بلکه گاهی گرایش‌های منفی ولو ناآگاه نسبت به برخی مسائل دارند، گفت: برخی حرکاتی که گاهی به اطلاع می‌رسد، می‌بینیم که حرکات نامناسبی است؛ فاطمه زهرا (س) الگوی عفت، حجاب، علم، حیا است و با این حال شاهدیم در برخی مکان‌ها به عنوان جشن میلاد ایشان کاری انجام می‌شود که حداقل عده‌ای را با بی‌حیایی تربیت کند.

مدرسی یزدی گفت: برخی می‌گویند آن‌ها کودک بودند، مگر کودکان معصوم چه گناهی کرده‌اند که باید کاری کند که حیا و غیرت از او دور شود؛ ما اگر می‌خواهیم جامعه درستی باشیم باید حیا و غیرت را در جامعه ترویج کنیم حال آنکه عده‌ای کودک را طوری تربیت کنیم که حیا و غیرت نداشته باشند بعد هم عذرخواهی کنیم که آن‌ها کودک بوده‌اند.

وی با بیان اینکه نباید کودکان را با روحیه بی حیایی تربیت کرد افزود: در قضیه ۲۰۳۰ نیز رهبری هم اخطار دادند، اما رسما انجام می‌شود و در برخی فضا‌ها جمعیت‌های به اصطلاح مردمی آن را پیگیری می‌کنند؛ روحیه سکولاریسم و جدایی دین از جامعه در دل‌های عده‌ای نفوذ کرده است.

عضو فق‌های شورای نگهبان اذعان کرد: کانون‌های مساجد باید کاری کنند که این افکار، مهجور و منزوی شده و کسی جرات نکند آن‌ها را ذکر کند؛ چرا باید در جامعه کسانی سایت و روزنامه داشته باشند و آشکار و پنهان بی‌دینی و جدایی دین از جامعه را ترویج کند.

وی با اشاره به تاکیدات رهبری در خصوص مساله حجاب بیان کرد: گاهی در بدیهیات دین تشکیک می‌شود آن‌هم از سوی کسانی که عمامه به سر دارند؛ فضلا باید دست به قلم شوند چراکه کسانی که این خواب را برای ما دیده‌اند که ایران را از اسلام و تشیع ناب جدا کنند به هر روش و حیله‌ای متوسل می‌شوند.

مدرسی یزدی تصریح کرد: دشمن مرجع، فاضل، محقق، شاعر، روزنامه، شبکه و... درست می‌کند و فضلا باید فضا را به روش علمی و فرهنگی برای آن‌ها تنگ کنند.

وی بیان کرد: مگر در اسلام امر به معروف و نهی از منکر چیز مبهمی است و سال‌ها قبل علما و فق‌های ما در این خصوص کتاب‌ها نوشته‌اند؛ این چه حرفی است که برخی بگویند، چون مردم دنبال معروف نیستند نباید امر به معروف کنیم و، چون دنبال منکر نیستند تنها باید به کار فرهنگی بپردازیم؛ خیر باید شرایط حفظ شود و امر به معروف و نهی از منکر نیز بشود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به جریان حمایت حضرت زهرا (س) از امیرالمومنین (ع) تصریح کرد: آیا ایشان امر به معروف و نهی از منکر را رها کرد؟

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۲۹۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند.

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه ها باید اهتمام ویژه ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه ای وارد شده، آن را متحول کرده است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه ای برای کمک به رونق فعالیت های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت های بودجه ای استانی و ملی استفاده می کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند.

در این جلسه، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارایه کردند.

کد خبر 6093731

دیگر خبرها

  • رعایت و ترویج الزامات استاندارد در جامعه نوعی امر به معروف است
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • جدایی دستیار قلعه‌نویی از تیم ملی
  • انتقاد از سریال «حشاشین» به رسانه‌های عرب‌ زبان رسید
  • آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی باید در جامعه ترویج شود