Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-19@19:28:42 GMT

تولید بذر هفتمین محصول صادراتی کشور

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۲۹۹۰۰

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛مریم گل آبادی مجری این طرح پژوهشی گفت: بذر پارتنوکارپ خیار گلخانه‌ای تنها نوع بذر مصرفی در گلخانه های خیار ایران با حدود هفت سال تحقیق و تلاش در یکی از واحدهای فناور این دانشگاه تولید شد.
عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان افزود: سازگاری با آب و هوای ایران، مقاومت بیشتر به آفات و افزایش عملکرد در مقایسه با بذر خارجی از مزیت های این بذر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی هزینه تهیه این بذر برای گلخانه داران را نصف قیمت نمونه خارجی عنوان کرد و افزود: بعد از موفقیت در تولید بذر اصلاحی خیار، قرار است در این واحدفناور بذر های اصلاحی گوجه فرنگی و سایر صیفی جات تولید شود.
تولید ارقام مختلف خیار پارتنوکارپ گلخانه‌ای به عنوان ایده برتر کشور در سال 90 ، ثبت چهار رقم هیبرید خیار گلخانه ای با نام های سبا، ثنا ، سامان و سما در موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال ایران از موفقیت های پژوهشی مریم گل آبادی عضو هیات‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان است.
وی در هیجدهمین جشنواره ملی پژوهش وفناوری کشور برای طرح تولید بذر اصلاحی خیار گلخانه ای به عنوان فناور برتر انتخاب شد.
همچنین تاکنون هشت طرح پژوهشی، سه عنوان کتاب و بیش از 40 مقاله در مجلات داخلی و بین المللی ازاین فناور برتر کشور منتشر شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۲۹۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان از تولید سالانه بیش از ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با بیان اینکه بیش از 100هکتار سطح زیر کشت گلخانه‌های لرستان است، گفت: محصولات سبزی و صیفی در این گلخانه‌ها تولید می‌شود.

او با اشاره به تولید بیش از 16هزار تن محصولات گلخانه‌ای به‌صورت سالانه در لرستان، اضافه کرد: محصولات صیفی و جالیزی در این گلخانه‌ها کشت می‌شود.

رشد 2برابری تولید گیاهان دارویی در لرستان

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان با اعلام اینکه هشت هکتار از سطح گلخانه‌های این استان به گل شاخه‌بریده شامل انواع رز اختصاص دارد، توضیح داد: گل‌های شاخه‌بریده گل‌ها یا غنچه‌هایی به‌همراه ساقه و برگ است که برای دسته‌گل، سبد گل و یا حلقه‌گل استفاده می‌شود.

کیانی‌فر با بیان اینکه بیش از 16هزار تن گیاهان دارویی به‌صورت سالانه در لرستان تولید می‌شود، یادآور شد: شش‌هزار هکتار سطح زیر کشت این محصول است.

او با تأکید به صادرات 90درصد گیاهان دارویی به خارج لرستان، خاطرنشان کرد: بیش از 90درصد مازاد میوه‌های درختی نیز به استان‌های همجوار صادر می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات محصولات گلخانه‌ای اطلاع داد: بیش از 50درصد محصولات گلخانه‌ای این استان به خارج از کشور صادر می‌شود.

کیانی‌فر اعلام کرد: بیش از 320هزار تن محصولات باغی شامل میوه‌ها، تولیدات گلخانه‌ای، گیاهان دارویی و قارچ به‌صورت سالانه در لرستان تولید می‌شود.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • اهمیت استراتژیک گندم
  • کاهش ۵۰ درصدی بیماری‌های ریشه گیاهان با استفاده از کود بیولوژیک
  • روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان توسعه یابد
  • تولید ۴۰۰ هزار تن گوجه فرنگی در جنوب استان بوشهر
  • ورامین پیشرو در تولید محصولات گلخانه‌ای
  • مشهد؛ هفتمین ایستگاه جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد
  • هفتمین نکوداشت روز شهرکرد با اجرای ۵۰ عنوان برنامه
  • تولید سالانه ۱۶ هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • ضرورت تسهیل فرایند صادرات برای جهش تولید