Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@19:35:03 GMT

​جوابیه سازمان مدیریت بحران به گزارش افکارنیوز

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۳۰۷۶۸

گروه اجتماعی- سازمان مدیریت بحران کشور در واکنش به گزارش افکارنیوز جوابیه ای صادر کرد. 

متن کامل این جوابیه به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای مصطفی حسینی

مدیرمسئول محترم پایگاه خبری-تحلیلی افکارنیوز

با سلام و احترام

در پی درج گزارشی با عنوان"زلزله که همچنان ادامه دارد" در روز دوشنبه مورخ 96/12/7 با کد خبر719438 مطالب ذیل جهت درج و تنویر افکار عمومی ارسال می گردد، لطفاً دستور فرمایید بر اساس ماده ۲۳ قانون مطبوعات،جوابیه این سازمان در همان صفحه درج گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسمه تعالی

درقسمتی از گزارش آمده است" اما مسئله حیرت انگیز دپوی کانکس  در سرپل ذهاب است. در حالی که مردم زلزله زده شهرستان در سرمای زیر صفر در زیر چادرهای اسکان اضطراری شب را به صبح می رسانند، این اقدام موجب اعتراض مردم شده است." جهت آگاهی و تنویر افکار عمومی به اطلاع می رساند:

1. با توجه به ارزیابی های به عمل آمده  توسط کارشناسان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی حدود ۲۱ هزار واحد مسکونی در زلزله غرب کشور به صورت100درصد تخریب شده جهت اسکان موقت مالکین و مستاجرین  این واحدها بیش از ۱۵ هزار  کانکس  به سرپرستان خانواده های آسیب دیده در شهر و روستا تحلیل شده مابقی خانواده‌ها اعم از مالک و مستاجر  علیرغم اینکه مقرر گردیده بود به آنها کانکس تحویل داده شود، از دریافت کانکس خودداری کرده  و متقاضی کمک هزینه اجاره بها به مبلغ 5 میلیون تومان بوده اند، که تاکنون به 4800 از سرپرستان خانوار کمک اجاره بها  پرداخت شده است.

2. برخی از مستاجرین  ترجیح داده اند تا از کمک هزینه به جای دریافت کانکس استفاده کنند این خواسته محقق شده است. در حال حاضر هیچ خانواری از مجموع خانوارهای زلزله زده با تخریب صد درصد واحد مسکونی فاقد کانکس  یا بدون دریافت کمک هزینه به جای دریافت کانکس باقی نمانده است.

3. این نهاد در جوار میدان تره بار  داخل پارک در منطقه خوب شهر سرپل ذهاب کمپی  با تمامی امکانات به ظرفیت280 کاکنس  جهت اسکان زلزله زدگان  برپا نموده که  تعداد ۸۰ کانکس آن نصب گردیده اما اما به دلیل عدم استقبال اهالی به دلیل عدم استقبال اهالی، بقیه کانکس ها نصب نشده و به روستاها منتقل شده است.

4. همچنین بارها از طریق رسانه اعلام گردیده که:" اگر کسی از مالکین و مستاجرین که خانه آنها صددرصد تخریب شده استو تاکنون کانکس و اجاره بها دریافت نکرده اند، می توانند به ستاهای معین بازسازی مستقر در سر پل ذهاب مراجعه و کانکس یا اجاره بها دریافت کنند".  که در صورت مراجعه کانکس  یا کمک هزینه اجاره بها  به آنان داده خواهد شد.

5. شایان ذکر است افرادی که هم اکنون در زیر چادر ها مانده اند، یا خانه های آنها تعمیری بوده و قابل سکونت است(اما آنان از سکونت در آن سر باز می زنند)که بارها بی خطر بودن این گونه واحدهای مسکونی به آنها گوشزد شده  لذا باز از ورود به آن منازل خودداری می کنند، یا اجاره بها دریافت کرده اما کماکان در زیر چادر ها هستند.

کلام آخر:

در پایان اعلام می دارد در منطقه زلزله زده سرپل ذهاب هیچ دپوی کانکسی وجود ندارد و تنها کارگاه تولید کانکس  می باشد بعد از تولید کانکس های سفارش شده آنها را تحویل داده که با توجه به ضوابط به افراد واجد شرایط مانند خانواده‌های دارای نوزاد و خانواده‌های دارای فرزند مریض با معرفی فرمانداری و یا افراد واجد شرایطی که مراجعه نموده اند، تحویل داده می شود.

شایان ذکر است، با عنایت به اینکه خدمات زیادی در مناطق زلزله زده غرب کشور  انجام گرفته و اخبار غیر مستند احساسات مردم شریف ایران را جریحه‌دار کرده و همچنین باعث دلسردی مجموعه عواملی که در امر بازسازی  این مناطق خدمت می کنند، می گردد  خواهشمند است رسانه‌ها با دقت بیشتر اینگونه اخبار را منعکس نمایند.

روابط عمومی سازمان مدیریت بحران کشور

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۳۰۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام ظهر روز پنجشنبه در دیدار با معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور، گفت: سازمان‌های امدادرسان نظیر؛ سازمان مدیریت بحران و هلال احمر همواره در مواقع بحران در کمک‌رسانی به مردم نقش‌آفرین بودند.

وی افزود: استان ایلام ۶۳ درصد کوهپایه و کوهستانی و ۳۷ درصد دشت است که در مقایسه با سایر استان‌های کشور شرایط خاص خود را دارد. امسال از نظر میزان نزولات جوی با سال ۹۸ برابر و حتی میزان بارش بیشتر بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد اما امسال با نگاه فنی و کارشناسی و با تدابیر پیش‌گیرانه، پاک‌سازی و لایروبی و گابیون‌بندی امسال با وجود افزایش نزولات جوی، تلفات و خسارت نداشتیم و وزیر کشور اخیراً در نشست شورای راهبردی تصادفات و ستاد سفرهای نوروزی که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد از مدیریت سیل در استان ایلام قدردانی کرد.

نماینده عالی دولت در استان ایلام با اشاره به فرسودگی شبکه آب و فاضلاب و مسیل‌ها در استان ایلام، عنوان کرد: در نشستی مشترک با حضور دکتر مخبر معاون اول رییس‌جمهور و وزیر نیرو مصوب شد که ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل‌ها و شبکه آب و فاضلاب استان ایلام اختصاص یابد که این اعتبار به‌صورت مشترک و برابر بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو تامین می‌شود.

بهرام‌نیا با اشاره به صدای توأم با لرزش زمین در شهرستان چرداول، گفت: این صداها ناشی از حرکت و فعل و انفعالات صفحات و لایه‌های زیرین زمین است که تحقیقات این موضوع توسط دو تیم زمین‌شناسی و لرزه نگاری درحال بررسی است که امیدواریم اعتبارات این موضوع تامین شود.

وی از رییس سازمان مدیریت بحران کشور خواست تا تجهیزات و امکانات خاص و ماشین‌آلات مورد نیاز استان، در اختیار هلال احمر و نهادهای خدمات‌رسان قرار گیرد.

استاندار ایلام ادامه داد: انتظار داریم که خسارت‌های ناشی از سیل و دیگر بحران‌ها در موعد مقرر پرداخت شود.

بهرام‌نیا تاکید کرد: ضرورت دارد خسارات ناشی از سیل سال ۹۸، به خسارت‌دیدگان پرداخت شود.

وی با اشاره به نزولات جوی و خسارت به محصولات کشاورزی در شهرستان دهلران، یادآورشد: ۱۰ هزار و ۸۰ هکتار از اراضی بخش مرکزی، موسیان و دشت‌عباس در شهرستان دهلران در بارندگی‌های اخیر دچار خسارت شد که انتظار می‌رود در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه و به شیوه‌های دیگری به این کشاورزان کمک شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: برای ایجاد ۱۰۰ سازه سنگی و ملاتی آبخیزداری، بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که درخواست تامین این مبلغ اعتبار داریم.

کد خبر 6088403

دیگر خبرها

  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • ۱۸ هزار میلیارد برای اصلاح مسیل و شبکه فاضلاب ایلام اختصاص یافته است
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام در دستور کار است
  • بررسی علل وقوع حوادث غیرمترقبه ایلام
  • جلوگیری از وارد آمدن خسارت به استان ایلام را در دستور کار داریم
  • زلزله در مرزن‌آباد ؛ جدیدترین گزارش‌ها از زلزله ۳.۷ ریشتری در نزدیکی چالوس
  • زلزله مرزن آباد مازندران خسارتی نداشت
  • از خط قرمز برداشت از آب‌های زیرزمینی عبور کرده‌ایم