Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-03@07:08:59 GMT

ورود ستاره استقلالی ها به جمـع گران‌ترین‌ها

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۳۳۴۹۳

به گزارش وانانیوز، 

به آخرین روزهای سال 1396 رسیدیم. در این سال در کنار همه شیرینی‌ها و تلخی‌های دنیای ورزش شاهد حضور برخی از چهره‌های سرشناس فوتبال کشورمان در لیگ‌های خارجی بودیم. سال 96 برای خیلی از ستارگان فوتبال ایران سال خوبی بود و چهره‌هایی مثل کاوه رضایی و جهانبخش توانستند با درخشش خیره‌کننده، حضور خود در جام جهانی روسیه را تا حدودی تضمین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نقطه مقابل نیز بازیکنانی مثل رامین رضاییان، سردار آزمون و قوچان‌نژاد نتوانستند در سال 96 درخشش گذشته خود را داشته باشند؛ اتفاقی که کاهش قیمت این بازیکنان در سایت ترانسفرمارکت را به دنبال داشته است. در این گزارش نگاهی انداخته‌ایم به جایگاه 6 لژیونر گران‌قیمت کشورمان در سال 96.

 

در ابتدای سال 96 قیمت سردار آزمون در سایت ترانسفرمارکت به 13 میلیون یورو رسید. مهاجم جوان فوتبال کشورمان به روبین‌کازان برگشته بود تا با درخشش در این تیم به روند رو به رشد خود ادامه دهد اما بازگشت او به این تیم برایش چندان خوش‌یمن نبود. سردار فوتبال ایران در سال 96 نتوانست انتظارات را برآورده کند و افت او از نظر فنی و آماری باعث شد تا در پایان سال 96 قیمت او از 13 میلیون یورو به 9 میلیون یورو برسد. البته آزمون همچنان گران‌ترین بازیکن فوتبال ایران است.

 

افزایش 5 میلیون یورویی قیمت جهانبخش و رسیدن او به ارزشی معادل ۸ میلیون یورو در سایت ترانسفرمارکت نشان می‌دهد که ستاره فوتبال ایران در لیگ هلند چه عملکرد درخشانی داشته است. ستاره بی‌حاشیه فوتبال ایران این فصل در 25 بازی توانسته 12 گل برای تیمش به ثمر برساند و در کنار آن با 11 پاس گل یکی از 3 بازیکن تاثیرگذار لیگ هلند لقب بگیرد. با این عملکرد نمی‌توان گزینه دیگری جز جهانبخش را در پست وینگر راست تیم ملی متصور شد.

 

سال 96 را باید نقطه عطفی در زندگی فوتبالی کاوه رضایی دانست. رضایی در روزهای آغازین سال 96 با ارزشی معادل 500 هزار یورو در سایت ترانسفرمارکت جایگاهی در بین ستارگان گران‌قیمت فوتبال ایران نداشت اما حالا با درخشش در لیگ بلژیک قیمت این بازیکن با 2.5 میلیون یورو افزایش به 3 میلیون یورو رسیده است. رضایی این فصل برای شارلووا 12 گل زده و 6 بار هم برای هم‌تیمی‌هایش پاس گل ارسال کرده است. مهاجم سابق استقلال حالا سومین لژیونر گران‌قیمت فوتبال ایران است.

 

هرچند که میلاد محمدی در سال 96 نتوانست درخشش سال گذشته خود را تکرار کند اما با توجه به بازی‌های نسبتا باثبات این بازیکن در تیم احمد گروژنی روسیه، مدافع پرتلاش کشورمان مثل روزهای ابتدایی سال 96 همچنان با 2 میلیون یورو چهارمین لژیونر گران‌قیمت فوتبال ایران به حساب می‌آید. شاید با درخشش احتمالی در جام جهانی این بازیکن در سال 97 قیمتی فراتر از 2 میلیون یورو داشته باشد.

 

بعد از 2 عنوان آقای گلی در لیگ ایران و بازی در تیم ملی، مهدی طارمی به یکی از ستارگان شناخته‌شده فوتبال ایران تبدیل شد. درخشش طارمی در پرسپولیس باعث شد تا در ابتدای سال 96 قیمت این بازیکن در سایت ترانسفرمارکت به 2 میلیون یورو برسد. خیلی‌ها معتقد بودند که طارمی با ادامه این روند می‌تواند حضور در فوتبال اروپا را تجربه کند و حتی رکورد نقل‌وانتقالات در فوتبال ایران را بشکند. اما گویا رقیب اصلی طارمی در تبدیل شدن به یک فوق‌ستاره حاشیه‌های خودخواسته این بازیکن است.

 

سامان قدوس آخرین کشف کارلوس کی‌روش درخشش خود را از لیگ سوئد آغاز کرده و حالا خیلی از تیم‌های مطرح اروپایی به دنبال جذب این بازیکن هستند. درخشش سامان در لیگ سوئد باعث شد تا قیمت این بازیکن از 600 هزار یورو به 1.6 میلیون یورو برسد. با توجه به روند رو به رشد سامان مطمئنا در سال جدید باید شاهد افزایش قیمت این بازیکن باشیم؛ اتفاقی که با درخشش در جام جهانی قطعا سرعت بیشتری به خود خواهد گرفت.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۳۳۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش سر یک اسب در تصویر جدید «جیمز وب»

تلسکوپ فضایی جیمز وب (JWST) تصاویر فوق‌العاده واضحی از سحابی سر اسب که یکی از نمادین‌ترین اجرام آسمانی زمین است، ثبت و منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا، تلسکوپ فضایی جیمز وب، قدرتمندترین تلسکوپی است که تا به حال در مدار سیاره ما قرار گرفته و توانسته جزئیات سحابی سر اسب را که به نام بارنارد ۳۳ نیز (Barnard ۳۳) شناخته می‌شود، ببیند که پیش از این هرگز آشکار نشده بود و برخی از مناطق را در نوری کاملا جدید نشان می‌دهد.

تصاویر جدید، سحابی سر اسب را به صورت امواج متلاطم گازی نشان می‌دهد که از سمت غربی اوریون B که یک ابر مولکولی ستاره‌ساز در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری از زمین در صورت فلکی شکارچی قرار دارد، دیده می‌شود.

سحابی سر اسب یک ابر در حال فروپاشی از گاز متراکم و خنک است که توسط یک ستاره جوان داغ که در لبه سمت چپ بالای آن جاسازی شده است، روشن می‌شود. ساختار اسب مانندی که این سحابی را بسیار متمایز می‌کند، به دلیل فرسایش گاز سبک‌تر ایجاد شده است. این فرایند یک ستون ضخیم از گاز و غبار متراکم به جا گذاشته است که فرسایش آن سخت‌تر است.

دانشمندان تخمین می‌زنند که در حدود پنج میلیون سال، این ستون از ماده متراکم‌تر از بین خواهد رفت.

ابزار دوربین مادون قرمز نزدیک (NIRCam) جیمزوب توانست بخش کوچکی از سحابی سر اسب را از نمای نزدیک ثبت کند. این امر باعث می‌شود که به صورت دیواری منحنی از گاز و غبار ضخیم و دودی با ستارگان و کهکشان‌های دوردستی که روی آن قرار دارند، ظاهر شود.

دوربین اصلی دیگر جیمز وب نیز توانست تصویری خیره‌کننده از بخشی از سحابی سر اسب بگیرد. بخش کوچکی از سحابی بیش از نیمی از این تصویر را با دود غلیظ سفید و آبی پر می‌کند که با حفره‌های تاریک مشخص شده است.

سحابی سر اسب یک منطقه تحت سلطه فوتون (PDR) است؛ منطقه‌ای از فضا که در آن ستاره‌های جوانِ پرجرم گاز و غبار بین ستاره‌ها را گرم می‌کنند. این ابر‌های سرد بین گاز‌های یونیزه داغ‌تر نزدیک به ستاره‌های تازه متولد شده وجود دارند. در مناطق تحت سلطه فوتون‌ها، این ستارگان با انتشار نور فرابنفش خود بر شیمی این گاز و غبار تأثیر می‌گذارند.

این مناطق بین ستارگانی یافت می‌شوند که گاز به اندازه کافی متراکم است که در برابر یونیزاسیون مقاومت کند، اما هنوز آنقدر متراکم نیست که اجازه عبور نور فرابنفش را بدهد.

مطالعه نور منطقه تحت سلطه فوتون‌ها به دانشمندان اجازه می‌دهد تا نحوه تکامل ماده بین ستاره‌ای و فرآیند‌های شیمیایی که این تکامل را تعریف می‌کنند، مطالعه کنند.

این حقیقت که سحابی سر اسب نسبتا نزدیک به زمین است، به این معنی است که این مناطق محیطی ایده‌آل برای اخترشناسان برای انجام این تحقیقات، تعیین ساختار منطقه تحت سلطه فوتون و مطالعه برهم‌کنش‌های تابش و شیمی در فضای بین‌ستاره‌ای است.

دیگر خبرها

  • مطهری و استفاده بهینه از ستاره استقلالی
  • درخشش استقلالی سابق او را یاد تیم ملی انداخت
  • ستاره پی‌اس‌جی در خطر از دست دادن یورو 2024
  • جنجال دوباره ستاره استقلالی سپاهان علیه پرسپولیس
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • پیشنهاد ۸۵ میلیون یورویی شیاطین سرخ به ستاره بارسلونا
  • به یاد کریستیانو رونالدو؛ واکنش وازکز به درخشش وینیسیوس مقابل بایرن مونیخ / عکس
  • درخشش سر یک اسب در تصویر جدید «جیمز وب»
  • سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت؛ قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران