Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان تویسرکان گفت: بهره‌برداری از معادن در شهرستان نه تنها هیچ عایدی خاصی برای تویسرکان ندارد بلکه به راه‌های ارتباطی و برخی باغ‌های این شهرستان نیز آسیب‌هایی وارد می‌کند

روانبخش نورعلی‌ئی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: امسال و پس از اعلام تخصیص اعتبار یک هزار و 500 میلیارد تومانی در قالب تسهیلات ارزان‌قیمت برای اشتغالزایی در استان همدان، تعداد 124 مورد پرونده در بخش‌های مختلف تولیدی از سوی اداره صنعت، معدن و تجارت تویسرکان برای دریافت تسهیلات ارزان‌قیمت با مجموع برآورد اعتباری معادل 144 میلیارد و 72 میلیون تومان با پیش‌بینی اشتغال 952 نفر به مراجع مرتبط معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: از این تعداد پرونده، 49 طرح برای دریافت اعتباری افزون بر 28 میلیارد و 80 میلیون تومان با ایجاد اشتغال برای 87 نفر به بانک‌های‌عامل معرفی شده‌اند.

نورعلی‌ئی یادآور شد: در طول سالجاری تعدادی از طرح‌های تولیدی با حضور مسئولان و مقام‌های کشوری و استانی در شهرستان تویسرکان کلنگ‌زنی یا افتتاح شده‌اند که از مهمترین آنها می‌توان به شرکت‌های هگمتان‌دارو، تدبیردارو، الوندشیمی، فاز جدید فاران‌شیمی، الیاف‌سازان، مهان‌کاغذ و تجهیزات پزشکی شکوهی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد هشت طرح در راستای حفاظت از محیط زیست و در حوزه‌های مختلف در شهرستان تویسرکان در حال فعالیت یا تکمیل شدن هستند، ادامه داد: طرح‌های بازیافت کاغذ، پلاستیک و پوست گردو از مهمترین این طرح‌ها به شمار می‌روند.

مدیر اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان تویسرکان تأکید کرد: اکنون شرکت‌های تولیدی فاران‌شیمی و سرکان‌شانه در حوزه صادرات محصولات در شهرستان تویسرکان فعال هستند و با راه‌اندازی و توسعه شرکت‌های تولیدی هگمتان‌دارو، تدبیردارو و فیلترسرکان، این شرکت‌های تولیدی نیز به فهرست شرکت‌های صادرکننده اضافه می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع 50 واحد تولیدی برخوردار از پروانه فعالیت از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت در شهرستان تویسرکان، پروانه 14 واحد تولیدی در مقطع زمانی سال‌های 94 تا 96 صادر شده و مدیریت 25 واحد صنعتی در این شهرستان را جوانانی با میانگین سنی 30 تا 35 سال عهده‌دار هستند.

نورعلی‌ئی تصریح کرد: امسال 45 فقره جواز تأسیس معتبر در بخش‌های مختلف تولیدی با پیش‌بینی ایجاد یک هزار و 676 نفر اشتغال و با برآورد سرمایه‌ای بیش از 305 میلیارد تومان از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت در شهرستان تویسرکان صادر شده که تعدادی از آنها مشغول ساخت‌وساز هستند.

وی اظهار کرد: تویسرکان یکی از شهرستان‌های دارای ذخائر و ظرفیت‌های معدنی غنی و متنوع در سطح کشور به شمار می‌آید که در برخی از مواد معدنی از جمله گرانیت، دولومیت، سیلیس و سنگ لاشه از مزیت‌های بالایی برخوردار است.

نورعلی‌ئی با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد 13 فقره پروانه فعالیت بهره‌برداری معدن با ذخیره 17 میلیون تن و اشتغال 111 نفر در شهرستان تویسرکان صادر شده که برخی از آنها فعال هستند، افزود: این در حالیست که بهره‌برداری از این معادن نه تنها هیچ عایدی خاصی برای شهرستان تویسرکان ندارد بلکه به راه‌های ارتباطی و برخی باغ‌های این شهرستان نیز آسیب‌هایی وارد می‌کند.

وی اذعان کرد: اداره صنعت، معدن و تجارت تویسرکان هیچ‌گونه اختیار قانونی برای نظارت بر کم و کیف و نحوه فعالیت معادن این شهرستان ندارد و نظارت بر کار این معادن به صورت متمرکز و از سوی مرکز استان صورت می‌گیرد.

مدیر اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان تویسرکان تصریح کرد: اکنون معادن دره‌مروارید، لامیان، برفیان و امامزاده هارون(ع) روستای کرزان با برداشت سنگ لاشه‌های آهکی، آلوسان و کلنجان با برداشت سنگ‌آران و سنگجوزان با برداشت گرانیت مشکی، سرابی با برداشت سنگ‌های تزئینی و کهنوش با برداشت گرانیت خاکستری در شهرستان تویسرکان فعال هستند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۳۶۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان

به گزارش خبرنگار مهر، انگار قرار نیست وقوع حوادث منجر به فوت معدنچیان در معادن زغال‌سنگ شمال استان کرمان پایانی داشته باشد، زیرا این بار در حادثه دیگر که در معدن زغال‌سنگ هشونی شهرستان کوهبنان به وقوع پیوسته است یک کارگر ۴٠ ساله این معدن جان خود را از دست می‌دهد.

این کارگر معدن که عبدالله اسماعیلی نام دارد با ۱۸ سال سابقه کار و دارا بودن ۲ فرزند، ساکن روستای جور کوهبنان بود که متأسفانه ساعت ٩ صبح روز جمعه ١۴ اردیبهشت بر اثر حادثه‌ای دستش در نوار نقاله معدن گیر کرده و بر اثر حرکت نوار نقاله از بدنش جدا می‌شود.

پس از قطع شدن دست، این کارگر به علت خون ریزی شدید قبل از انتقال به مراکز درمانی جان خود را از دست می‌دهد.

در طی چند دهه اخیر بر اثر وقوع حوادث متعدد در معادن زغال‌سنگ شمال استان کرمان ده‌ها معدنچی جان خود را از دست داده‌اند.

حوادثی که بسیاری از آنها به دلیل پایین بودن ایمنی این معادن و شرایط سخت کار در اعماق معادن زغالسنگ به وقوع پیوسته است.

کد خبر 6096677

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • ۲۰ هزار تن گندم استان فارس از آسیب باران و سیل در امان ماند
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان