Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@07:44:04 GMT

۷۱۵ کانون فرهنگی مساجد در مازندران روستایی است

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۳۶۹۳۴

۷۱۵ کانون فرهنگی مساجد در مازندران روستایی است

ساری - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: هزار و ۱۲۹ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان تاسیس شدند که از این تعداد ۷۱۵ کانون های روستایی و مابقی کانون های شهری هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، احد جاودانی پیش ازظهر یکشنبه در آیین تجلیل از فعالان کانون های مساجد استان به مناسبت ربع قرن تلاش این مراکز با اشاره به تشکیل ۷۱۵ کانون مسجد روستایی در استان گفت: سالروز تشکیل کانون های مساجد بهانه ای برای این روز ماندگار وبرپایی جشن و شادمانی و تقدیر از فعالان این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جاودانی اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مصمم به انجام ماموریت های دینی و قرآنی و فرهنگی و هنری است که از سوی کانون های فرهنگی و هنری مساجد و تشکل های مردم نهاد این فعالیت ها به جامعه تسری یابد.

وی با بیان این که کانون های فرهنگی و هنری در روستاها، نقش ارزشمند و فاخری دارندافزود:ائمه جماعت در کانون های فرهنگی و هنری مساجد نقش محوری دارند و بهره گیری از ظرفیت های آنها ضرورت دارد.

جاودانی گفت: برای رسیدن به مسجد در طراز اسلامی باید نگاه ها تغییر کند و خانه های خدا بر زمین را باید پایگاه توسعه فرهنگی و دینی قرار داد.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران احیا کننده باورهای دینی و اشاعه دهنده فرهنگ شیعه است، اظهار کرد: زیبایی های معجزه پیامبر خاتم، حضرت محمد مصطفی(ص) باید به نسل جدید انتقال یابد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران  افزود: با توجه به جایگاه فضای مجازی درزندگی امروز باید به تولید محتوا پیرامون فرهنگ مسجد بپردازیم و حلاوت پیروی از انبیا الهی و دینداری را باید به مردم نشان داد که برای رسیدن به این مهم می توان از مساجد و ائمه جماعات که نقش محوری در این پایگاه ها دارند به خوبی بهره گرفت.

 جاودانی گفت: عمل به توصیه های قرآن نظیر راست گویی، وفای به عهد، رعایت عدالت، احترام به همسایه و پدر و مادر موجب ارتقا و تعالی جامعه می شود و ناهنجاری و معضلات اجتماعی کاهش چشمگیری می یابد. جهت تبیین فعالیت های دینی می توان از ابراز هنر بهره مند شد و نباید غفلت از ظرفیت های بسیار و ارزشمند هنر صورت گیرد.

 ۱۴ کانون های مصلی و پنج کانون های دانشگاه  و ۲۸۰  کتابخانه های عمومی و ۱۷۱ کتابخانه های باز و ۷۱ مراکز خانه نور و ۲۴ کانون های تخصصی در مازندران فعالیت دارند که برنامه های متعددی را در مناسبت های ملی و مذهبی برگزار می کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۳۶۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا باقری دبیر جشنواره فرهنگی – هنری اتقان در احکامی نوشت:

تعامل با معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تشکیل دبیرخانه متمرکز، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، ارتباط با مخاطبان و نشر آثار هنرمندان و گسترش فرهنگ کار و تلاش از طریق انجام امور رسانه‌ای، از جمله اهدافی است که دبیر جشنواره اتقان از دبیر اجرایی و مدیر روابط عمومی این جشنواره خواسته است.

امیرحسین شفیعی، تهیه کننده و کارگردان تئاتر، مدیر فرهنگی و دارای نشان درجه۲ هنری و مدرک کارشناسی مدیریت فرهنگی است. شفیعی در کارنامه خود دبیر اجرایی تئاتر مهم بین المللی و ملی را به ثبت رسانده که جشنواره بین المللی تئاتر فجر یکی از آنها است.

مصطفی ساجدی نیز فعال‌رسانه‌ای و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت رسانه از دانشگاه تهران است. ساجدی سابقه سردبیری پایگاه‌های خبری و اطلاع‌رسانی و برنامه‌های تلویزیونی و همچنین معاونت خبر و اطلاع‌رسانی مرکز رسانه‌ای حوزه هنری انقلاب اسلامی را در کارنامه خود دارد.
گفتنی است که فراخوان نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «اتقان» با هدف ارتقای فرهنگ کار و تلاش و تبدیل آن به گفتمان عمومی توسط معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی از اسفند سال گذشته منتشر شد.

این جشنواره فرهنگی به منظور تولید محتوای ادبی – هنری در حوزه فرهنگ کار، ترویج و اشاعه مؤلفه‌های فرهنگ کار و حمایت و در بخش‌های هنر‌های تجسمی (پوستر و کاریکاتور)، عکاسی، طنز، شعر، نثر، استندآپ کمدی، ادبیات (شعر، داستانک، داستان کوتاه)، هنر‌های نمایشی (تئاتر خیابانی – تئاتر کوتاه (صحنه‌ای)) از هنرمندان به صورت سراسری برگزار می‌شود.

آخرین مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره اتقان تا ۵ خرداد ماه اعلام شده و اختتامیه آن تیرماه امسال برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • رایزن فرهنگی پشت‌ِ میزنشین نمی‌خواهیم / سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم