Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، ایلخانی با اشاره به طرح موضوع بازگشت این شرکت به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ايدرو ) گفت : این طرح در حالی مطرح میشود که موانع قانوني دارد و نيازمند مصوبه هيات وزيران و شايد هم مجلس است از طرفی ما مجدد مي خواهيم متولي يك كارخانه را بر خلاف سياست هاي اصل ٤٤ به دولت برگردانيم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه استدلال پيشنهاد دهندگان اين است سازمان گسترش اين كارخانه را بازسازي کند افزود : اين كارخانه بيش از چند دهه در اختيار سازمان ايدرو بوده ضمن آنکه طرح خصوصي سازي صنايع زير مجموعه ايدرو در دستور كار دولت است .
وی تصریح کرد : واگذاری مجدد ماشین سازی به سازمان گسترش و نوسازی صنایع بازگشت به همان جايي است كه بوده است البته بدون اراضي و منابع ، مگر با الزام قطعي و ضمانت اجرايي و تعريف دوران نظارتي كه محمل قانوني براي آن نداريم.
وی ابراز عقیده کرد: آفت اعتلاي ماشين سازي ، تصميم سياسي ، اظهار نظر بدون مقدمات كارشناسي ، تاكيد بر ، دولتي ماندن ، تصميم مقدم بر تدوين برنامه است.
ایلخانی با اشاره به اینکه نقش كارخانه مادر ماشين سازي در صنعت استان و كشور مفقود است تاکید کرد : بايستي در سند توسعه صنعتي استان و كشور نقشي موثر را به كارخانه اي مثل ماشين سازي سپرد سپس به هنگام زمان انحراف از اهداف ، ابراز عقيده كرد كه كارخانه در چه شرايطي است.
رئیس هیئت مدیره ماشین سازی تبریز ادامه داد : زماني كه هنوز نقشي براي كارخانه ماشين سازي قائل نشده ايم و صرفا " به بيان مشكلات آن مي پردازيم و پايشي دقيق از آن نداريم چگونه مي توانيم براي آن تصميم بگيريم .
وی در همین باره خاطرنشان کرد : ايفاي اين نقش صرفا " به دست بخش خصوصي ، آن هم با مشخصات و ويژگيهاي خاص ميسر است تا با ورود مقتدر بتواند اين نقش را ايفا كند.
ایلخانی گفت : امروز ماشين سازي شايد شرايط ايده الي ندارد و نمي تواند به دليل مشكلات عديده آن انتظاري كه وجود دارد را اجابت كند ولي بالاخره اميدي وجود دارد كه مي توان از منابع موجودش كاري کرد .
وی افزود : ماشين سازي نياز به برنامه استراتژيك و كاربردي دارد و نمي توان براي آن به عنوان يك كارخانه صنعتي درمحافل سياسي اتخاذ تصميم كرد و كارخانه را با افكار عمومي و فضاي رسانه اي نمي توان اداره كرد.
رئیس هیئت مدیره ماشین سازی تبریز با اشاره به تصمیم مدیریت اجرایی استان برای تبدیل شدن استان به قطب سوم تولید خودرو در کشور گفت : همه اذعان داريم قطب خودروسازي شدن بدون حضور ماشين سازي به عنوان شاهرگ حياتي اين جريان ، هزينه زيادي دارد و اتلاف منابع موجود است .
وی با تاکید بر لزوم ارائه مشوقهایی برای واگذاری ماشین سازی تبریز به بخش خصوصی افزود : ماشين سازي با منابع در اختيار داراي ارزش معنوي ، علمي ، مالي قابل توجه است كه مي تواند به جايگاه رفيع نگين صنعت كشور و استان برگردد.
ایلخانی اضافه کرد : ماشين سازي تبریز داراي صادرات بالفعل ، زمينه صادرات بالقوه قابل توجه ، زمينه توليد ، منابع ملكي و ارضي و ماشين آلات ، برند معتبر و مثبوت ، مالكيت هاي معنوي متعدد، سرمايه هاي معنوي ارزشمند ، تاييديه دانش بنيان و نيروي انساني كاري قابل توجه است كه امروز دستيابي به هريك از آنها مستلزم تلاش بي وقفه است.
شرکت ماشین سازی تبریز بزرگترین تولید کننده انواع ماشین ابزار در کشور بیش از 13 سال است که در بلاتکلیفی واگذاری به سر می برد.
در پی اصرار وزارت صنعت، معدن و تجارت بر خروج ماشین سازی تبریز از لیست واگذاری ها ، مقرر شده است به منظور نوسازی و بازسازی خطوط تولید ، این شرکت مجدداً تحت پوشش سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران «ایدرو» قرار گیرد .

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۳۷۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد

به گزارش "ورزش سه"، در روزهای اخیر مطالبی درباره دخالت و اعمال نظر مدیران باشگاه پرسپولیس در تخصیص سهام ترجیحی به کارکنان و پیشکسوتان باشگاه منتشر شده است.

در این ارتباط باشگاه پرسپولیس در اطلاعیه‌ای نوشت: "مطابق ماده ۱ آیین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی، حداکثر ۵ درصد از سهام شرکت می‌تواند در قالب فروش سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان شرکت واگذار شود.

مواد قانونی در این ارتباط وجود دارد و در دسترس عموم است. تاکنون ۹۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب عرضه بلوکی و عرضه عمومی از محل افزایش سرمایه به بخش خصوصی واگذار شده است.

درخواست برای تخصیص سهام ترجیحی به اعضای باشگاه (حداقل دارای یک سال سابقه بیمه‌ای نزد باشگاه) نیز انجام شده است و سازمان خصوصی‌سازی سقف سهام اعطایی به هر فرد را مشخص می‌کند. در این ارتباط سازمان خصوی‌سازی افراد شاغل در باشگاه با حکم مشاور را نیز اصلا در زمره کارکنانی که به آن‌ها سهام تعلق می‌گیرد قرار نداد.

حسب اطلاع این باشگاه با توجه به حضور شرکت پیشکسوتان کهن و با تصمیم مقام‌های ذی‌ربط، امور سهام مربوط به پیشکسوتان نیز از آن طریق در حال پیگیری است و تاکنون در خصوص اسامی و نحوه شناسایی پیشکسوتان، مکاتباتی با باشگاه صورت نگرفته است.

در نهایت تصمیم‌گیری درباره سهم‌بندی و نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان، سازمان خصوصی‌سازی و هیئت واگذاری است. باشگاه پرسپولیس نیز مانند تمام مراحل قبلی، مجری دستورالعمل ابلاغی در جهت انجام تکالیف مربوط به خود خواهد بود."

دیگر خبرها

  • نکونام: به نتایج تیم‌های دیگر کاری نداریم
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل / موضع قوه‌قضاییه درباره محتواهای خلاف قانون پلتفرم‌های داخلی
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!