Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

با توجه به‌قرار گرفتن اجرای نوسازی بافت فرسوده شهری در متن استیضاح عباس آخوندی، محمدسعید ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی با انتقاد از نقدهای بی‌رحمانه و غیر کارشناسانه گفت: این‌گونه برخوردها باعث می‌شود که افراد دلسوز و کارشناسان متخصص، ناامید و از عرصه‌های خدمات‌رسانی بیرون بروند.

محمدسعید ایزدی گفت: در برخی موارد شاهد آن هستیم که زحمت و خدمات برخی از مدیران دولتی که در جهت خدمت به مردم تلاش کرده‌اند نادیده گرفته می‌شود و در مقابل نقد‌های گزنده‌ای به آن‌ها وارد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی، تأکید صرف بر نقاط ضعف مدیران و متولیان دولتی و غفلت از خدمات مثبت آن‌ها و نقد مخرب را برای شهروندان و کشور یک آسیب جدی دانست و بیان کرد: این نقد‌های بی‌رحمانه باعث خواهد شد که افراد دلسوز و کارشناسان متخصص ناامیدِ شده و از چرخه خدمات‌رسانی خارج شوند و در اثر این رویه شاهد افزایش فرار مغز‌ها خواهیم بود.

او نقد‌های مخرب را محملی برای شانه خالی کردن از بار مسئولیت دانست و گفت: با این روال و فضای ایجادشده به نظر می‌رسد که نمی‌توانیم مشکلات را مدیریت کنیم و به نتیجه مطلوبی برسیم.

ایزدی همچنین تأکید بر احیای بافت‌های فرسوده را مثبت ارزیابی و خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم تمام تلاش دولت بر این بوده است که در فرآیند احیای بافت‌های فرسوده، تمرکز اصلی بر به‌سازی با محوریت افزایش کیفیت باشد و تجربه ارزشمند به‌سازی بافت‌های فرسوده در شهر‌های قزوین، رشت و ... نشان داده است که شرایط برای عملیاتی شدن احیای بافت‌های فرسوده فراهم‌شده است.

به گزارش ایسنا، او با بیان اینکه اجرای سیاست‌های دولت در حوزه شهری و احیای بافت‌های فرسوده منوط به تعامل دوجانبه بین مجلس و دولت است با طرح این سؤال که دولت مگر می‌تواند بدون کمک مجلس، سیاست‌های مدنظرش را اجرایی کند؟ تأکید کرد: اجرایی کردن سیاست‌های دولت منوط به قانون است و بنابراین مجلس باید به دولت در جهت اجرای سیاست‌ها و برنامه‌هایش کمک کند و پشتوانه‌های قانونی لازم را مهیا کند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۳۸۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد

محمدهادی محمدی معاون شهردار و رئیس سازمان اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد گفت: براساس بند "د" تبصره "۵" بودجه ۱۴۰۲ کل کشور، به شهرداری‌ها مجوز داده شد تا اوراق مشارکت برای احداث خطوط ریلی، خرید اتوبوس و بازسازی بافت فرسوده پیرامون حرم مطهر رضوی (ع) و احیا و بازسازی بافت فرسوده شهری منتشر کنند

او افزود: خوشبختانه توانستیم از ۳۰ هزار میلیارد تومان اوراق ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان یا به عبارتی بالغ بر ۲۱ درصد اوراق را به مشهد اختصاص دهیم.

معاون شهردار و رئیس سازمان اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد ادامه داد: از این میزان اوراق، هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان شامل هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به خطوط ریلی و ۳۰۰ میلیارد تومان به خرید اتوبوس اختصاص یافته است که ۵۰ درصد آن را دولت پرداخت می‌کند.

محمدی مقدم بیان کرد: همچنین چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان از اوراق به نوسازی بافت‌های فرسوده تعلق گرفت که شامل دو هزار میلیارد تومان برای بازسازی بافت پیرامون حرم رضوی (ع)، هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی بافت‌های فرسوده عامل، آبکوه و میدان شهدا و ۱۵۰ میلیارد تومان برای خط سه قطار شهری منتشر می‌شود.

او تصریح کرد: این میزان اوراق برای اولین بار در مشهد منتشر شد و رکورد خوبی محسوب می‌شود، زیرا سال گذشته سه هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان و سال ما قبل آن در حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان انتشار داده شد.

معاون شهردار و رئیس سازمان اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد تاکید کرد: در سال ۱۴۰۲ سه هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان از اوراق جذب شده که در ساخت و احداث خطوط ریلی قطار شهری و نیز ساماندهی بافت‌های فرسوده، وکیل آباد، عامل و ثامن هزینه شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران