Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دادستان عمومی و انقلاب ارومیه ضمن بیان توضیحات جامع درباره فرایند تخریب و انتشار تصاویر اعضای معلول یک خانواده آن را نمایش غیر واقعی ماجرا برای رسیدن به منافع شخصی دانست و از اعلام شکایت شهرداری علیه پیمانکاری که علاوه بر ساخت و ساز غیر مجاز به تشویش اذهان علیه شهرداری ارومیه هم اقدام کرده است، خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، مصطفی حبیبی دادستان عمومی و انقلاب ارومیه گفت: قراین و بررسی های اولیه نشان میدهد تصاویر و عکس‌های منتشر شده از خانواده زن مسن در کنار یک واحد مسکونی تخریب شده در واقع صحنه سازی و نمایش غیر واقعی ماجرا بوده است.

دادستان عمومی و انقلاب ارومیه گفت: ماجرا آنطور که اعلام شده نیست و در واقع در آن محل، منزلی در کار نبود بلکه زمینی کوچک بوده که پیمانکاری قصد داشته در شب ولادت حضرت فاطمه (س) و جشن‌ها و مراسم مربوطه، شبانه و به صورت غیر مجاز آن را احداث کند.

حبیبی افزود: زمین متعلق به همان خانواد‌های است که تصاویرشان منتشر شده است که سازمان بهزیستی به خانواده مذکور وام ۶۰ میلیون تومانی برای خرید آپارتمان اعطا کرده بود، اما آن‌ها اقدام به خرید این زمین میکنند و، چون در محدوده غیر مجاز ساخت و ساز بوده، پیمانکار ساختمان قصد داشته شبانه آن را احداث کند که بعد از اطلاع شهرداری نسبت به تخریب آن اقدام شده است.

وی گفت: بعد از تخریب این واحد غیر قانونی، پیمانکاربه قصد مظلوم نمایی و تشویش اذهان، اعضای خانواده که دارای معلولیت هستند را در صحنه حاضر میکند و با گرفتن عکس‌های ترحم برانگیز در کنار دیوار‌های تخریب شده و انتشار آن، ماجرا را به گون‌های القا میکند که گویی شهرداری خان‌های مسکونی و محل سکونت یک خانواده معلول را بر سرشان خراب کرده است.

دادستان عمومی و انقلاب ارومیه با تاکید بر اینکه طبق گزارش‌های اخذ شده، این خانواده در مکان دیگری مستاجر بوده و در روز تخریب به آن محل آورده شده‌اند، از اعلام شکایت شهرداری علیه پیمانکاری که علاوه بر ساخت و ساز غیر مجاز به تشویش اذهان علیه شهرداری ارومیه هم اقدام کرده است، خبر داد.

حبیبی گفت: تصمیم گیر اصلی این صحنه سازی پیمانکار بوده و سایر ابعاد موضوع پس از وصول شکایت شهرداری در دست بررسی است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۳۹۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف سریال «حشاشین» از تمام سکو‌های ایرانی

شب گذشته دو روز بعد از ابلاغ نظر شورای صدور مجوز ساترا در خصوص ممنوعیت پخش «حشاشین» از سکو‌های نمایش خانگی ایران، فیلیمو هم این سریال ضد ایرانی را از روی خروجی خود حذف کرد.

به گزارش ایسنا، سامان مراد حسینی سخنگوی مجمع رصتا درباره ممنوعیت نمایش سریال «حشاشین» در ایران به خبرنگاران توضیح داد: اعلام ممنوعیت نمایش سریال «حشاشین» در ایران توسط ساترا صرفاً از این باب نبود که بخواهیم از مشاهده این اثر توسط مخاطبان ایرانی جلوگیری کنیم بلکه از این جهت هم موضوعیت داشت که در مقابل تولید و انتشار اثری که چهره نادرستی از ایرانی‌ها نمایش میدهد موضع گیری رسمی کنیم و نشان دهیم که در‌های شبکه نمایش خانگی ایران به روی اثر ضد ایرانی باز نیست.

مرادحسینی درباره این موضوع افزود: اگر ساترا راجع به این اثر موضع گیری رسمی نمی‌کرد قطعا سایر بخش‌های حاکمیت نمی‌توانستند اقدامات بعدی را در حوزه دیپلماسی فرهنگی مرتبط با این سریال طراحی و پیگیری کنند.

وی افزود: نکته دیگر در خصوص ممنوعیت انتشار سریال «حشاشین» در ایران این است که در این موضوع خاص شاهد همگرایی نخبگان کشور و دستگاه حاکمیتی ساترا بودیم و این موضوع بیانگر اتحاد ایران در مقابل تولید و انتشار یک سریال خصمانه و ضد ایرانی است.

سریال «حشاشین» اخیرا به دلیل آنچه «تحریف تاریخ اسلام» و «ساخت مغرضانه سیاسی» خوانده شده، در پلتفرم‌های کشورمان مجوز انتشار ندارد.

سریال «حشاشین» روایتی درباره حیات و حوادث مرتبط با حسن صباح، بنیان‌گذار دولت اسماعیلیه است.

این سریال توسط عبدالرحیم کمال نوشته شده و توسط پیتر میمی کارگردانی شده است. فیلمبرداری آن دو سال به طول انجامید. قرار بود در ماه رمضان سال گذشته پخش شود و به دلیل فیلمبرداری صحنه‌هایی از سریال در مالتا و قزاقستان، نمایش آن تا امسال به تعویق افتاد.

بر همین اساس در پی منتشر نشدن این سریال از پلتفرم‌های داخلی، مهدی سیفی، مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا تاکید کرد که سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است و بنابراین طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.

دیگر خبرها

  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • ۴۲ سال چشم انتظاری خانواده شهید مفقود الاثر مشهدی پایان یافت
  • رئیس فدراسیون والیبال: موفقیت با ایران برای پائز مهم است/ منافع ملی بالاتر از منافع شخصی است
  • پشت‌پرده گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی
  • حذف سریال «حشاشین» از تمام سکو‌های ایرانی
  • پشت پرده مسمومیت الکلی پزشکان در شیراز
  • سنگلج در خطر است!
  • دیدار با خانواده شهید مرزبان حسن بادامکی
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟