Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، در بیانیه کارشناسان اقتصادی و اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی خطاب به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی آمده است:احتراماً ما امضاءکنندگان این بیانیه ، به عنوان جمعی از فعالان بخش خصوصی و اعضای هیات نمایندگان اتاق های بازرگانی، با اشراف و اعتقاد کامل به دلسوزی جنابعالی و نمایندگان ملت و با تاکید بر حق شرعی و قانونی مجلس شورای اسلامی در نظارت همه جانبه بر اجزای مختلف دولت، وظیفه خود دانستیم، حال که با پیگیری جمعی از نمایندگان ، استیضاح وزیر راه و شهرسازی عباس آخوندی در دستور کار هیات رئیسه مجلس قرار گرفته است، از باب وظیفه و دغدغه ای که نسبت به آینده کشور و مردم احساس می کنیم، مطالبی چند در این خصوص به حضورتان عرضه داریم:

در ادامه این بیانیه آمده است،همانگونه که مستحضرید در سال 1392 عباس آخوندی در شرایطی وزارتخانه راه و شهرسازی را تحویل گرفت که کشور در شرایط سخت اقتصادی مُنبعث از تحریم های ظالمانه غرب علیه ملت ایران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان در همان ابتدای راه، دست همکاری به سوی بخش خصوصی توانمند و مدیران متخصص برخاسته از بطن سازمان های تخصصی وزارت و راه و شهرسازی دراز نمود و با توانمندی مدیریتی خود، علیرغم کمبود شدید بودجه و فشارهای اقتصادی و گسترده بودن حوزه های تحت مدیریتش، توانست وزارتخانه ی راه و شهرسازی را با راهبردهای جدید، اندیشمندانه اداره کند.

این بیانیه یادآورشده است، از جمله اقدامات قابل تقدیر وزیر راه و شهرسازی ، واگذاری واقعی امور به بخش خصوصی و به حیطه عمل در آوردن اندیشه هائی است که پیش از وزارت به آنها اعتقاد داشت و بر آنها پای می فشرد. عملیاتی کردن پروژه به محاق رفته توسعه بندر چابهار، اقدام بزرگی بود که اثرات مهمی در توسعه حمل و نقل چندوجهی و ترانزیت کالا و به تبع آن احیای اقتصادی و اجتماعی شرق کشور و سواحل مُکران دارد.

همچنین عنوان شده است،اقدامات مُجدّانه آخوندی در نوسازی ناوگان فرسوده و زمین گیر هوائی، زمینی و ریلی و بازسازی بافت های فرسوده ی شهری را نمی توان نادیده گرفت و از آن سخن نگفت. چگونه می توان چشم بر انتصابات تخصصی و غیر سیاسی او در سازمان های تخصصی وزارتخانه راه و شهرسازی بست؟ بدون تردید خروج ایشان از هیات دولت، خسرانی بزرگ برای کشور است. از جنابعالی که با اشراف عمیق به فعالیت های اجرایی کشور، همواره یاری گر دولت و پشتیبان بخش خصوصی بوده اید و همچنین از نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی انتظار داریم که با رای قاطع خود به ماندن ایشان در ترکیب دولت، وزارتخانه راه و شهرسازی و کشور را از نعمت حضور وزیری عملگرا و اندیشمند محروم نسازند.

اسامی امضا کنندگان این نامه خطاب به رییس مجلس به شرح زیر است: 

1-اسدالله عسگراولادی رئیس اتاق مشترک ایران وچین

2- مجیدرضا حریری نایب رئیس اتاق مشترک ایران و چین

3-محسن حاجی بابا عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران

4-سید حمید حسینی دبیرکل اتاق مشترک ایران و عراق

5- فاطمه دانشور عضو هیات نمایندگان اتاق تهران

6-محسن ضرابی رئیس اتاق مشترک ایران و عمان

7-سید حسین معروف عضو هیات نمایندگان اتاق بوشهر و ایران

8-هرویک یاری جانیان رئیس هیات مدیره اتاق مشترک ایران و ارمنستان

9-خانم سونیا اندیش عضو هیات نمایندگان اتاق تبریز و ایران

10-امید احمدی عضو هیات مدیره انجمن صنفی مسئولین فنی صنایع غذایی بهداشتی و آرایشی

11-ابوالحسن خلیلی عضو هیات مدیره کنفدراسیون صنعت ایران و انجمن صنایع روغن نباتی کشور

12- حسین وثوقی ایرانی عضو هیات نمایندگان اتاق اردیبل و ایران

13-سعید منصور افشار موسس و رئیس هیات مدیره گروه صنعتی بازرگانی هوراند

14-امید شهریاری عضو هیات نمایندگان اتاق بوشهر و ایران

15-خانم مهین ابوالحسنی عضو هیات نمایندگان اتاق البرز و ایران

16- امید منصوری عضو هیات مدیره اتحادیه کارگزاران گمرکی ایران

17-علی اصغر پورفتح الله عضو هیات نمایندگان اتاق خراسان رضوی و ایران

18-علی دیلمقانیان عضو هیات نمایندگان اتاق ارومیه و ایران

19-سید حمدی هاشمی عضو هیات نمایندگان اتاق ایران بندرعباس و ایران

20-ابراهیم پورحیدری عضو هیات نمایندگان اتاق بندرعباس و ایران

21-ابوذر مشایخی تحلیلگر اقتصادی

22-محمدرضا ملکیان تحلیلگر اقتصادی

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۴۰۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران

آفتاب‌‌نیوز :

 آنتونی بلینکن وزیر خارجه دولت جو بایدن که به چین سفر کرده است، روز جمعه در پکن با شی جین پینگ، رئیس جمهوری این کشور دیدار و گفتگو کرد و گفت که در خصوص چگونگی نقش سازنده چین در «بازدارندگی حکومت ایران» و گروه‌های وابسته به آن در تشدید تنش‌ها در خاورمیانه (غرب آسیا) گفتگو کرده است.

بلینکن تصریح کرد: «من فکر می‌کنم روابطی که چین [با حکومت ایران]دارد می‌تواند در تلاش برای آرام کردن تنش، جلوگیری از تشدید و گسترش آن مثبت باشد و ما توافق کردیم که به طور منظم در باره این موضوع در ارتبط باشیم و مطمئنم که این طور خواهد بود.»

وزیر خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران در عین حال، چین را متهم کرد که با تداوم ارسال اقلامی که روسیه می‌تواند از آن‌ها در ساخت تسلیحات استفاده کند، به این کشور در ادامه حملات به اوکراین کمک می‌کند.

او مدعی شد: چین با تامین ریزتراشه‌ها و قطعات مکانیکی که می‌تواند برای اهداف نظامی استفاده شود به روسیه در این جنگ کمک می‌کند.

بلینکن در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان آمریکا نیز در پایان این سفر گفت که از دیدار خود برای مطرح کردن نگرانی‌های دولت بایدن در مورد حمایت چین از پایگاه صنعتی دفاعی روسیه استفاده و تاکید کرده است که در صورت حمایت، اقدامات بیشتری از سوی واشنگتن مانند گسترش تحریم‌های موجود علیه بیش از ۱۰۰ نهاد و فرد چینی انجام خواهد شد.

آمریکا ادعا می‌کند که حمایت چین، روسیه را قادر می‌سازد تا تولید تانک، مهمات و خودرو‌های زرهی را افزایش دهد و به حمله خود به اوکراین ادامه دهد.

بلینکن افزود: «ما به چین گفتیم که اگر این حمایت متوقف نشود، اقدامات را افزایش خواهیم داد و احتمالا سایر کشور‌ها نیز این کار را خواهند کرد. ما به دنبال این هستیم که آن‌ها این حمایت را متوقف کنند، و اگر این کار را نکردند، ما اقدام خواهیم کرد.»

وزیر خارجه آمریکا از ارائه جدول زمانی برای اقدامات بیشتر خودداری کرد و گفت که همتایان چینی او نقش این کالا‌ها را در جنگ اوکراین بی اثر دانسته اند، اما این کالا‌ها را تجارت با روسیه توصیف کرده و گفته اند که موفقیت مسکو به چین بستگی ندارد.

پکن پیش از این از آمریکا به عنوان «اتهامات بی اساس» درباره «تجارت و مبادلات عادی اقتصادی» بین چین و روسیه انتقاد کرده بود.

چین مدت‌ها اعلام کرده است که در جنگ اوکراین بی طرف است و همچنان خود را به عنوان یک میانجی بالقوه صلح در مناقشه معرفی می‌کند، درحالی که از زمان آغاز جنگ روابط اقتصادی، استراتژیک و دیپلماتیک خود را با روسیه تقویت کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • موضع تازه وزیر دفاع امریکا به حمله موشکی ایران
  • اعتراض نمایندگان تهران به وحیدی درباره تغییرات ری
  • اعتراض نمایندگان به وحیدی درباره تغییرات شهرستان ری
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • نماینده ویژه رئیس جمهور چین: ایران در خاورمیانه شریک راهبردی است
  • اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه