Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@14:04:26 GMT

قزوین| صادرات زعفران به ۴۰۰ میلیون دلار در سال می‌رسد

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۴۱۴۳۰

قزوین| صادرات زعفران به ۴۰۰ میلیون دلار در سال می‌رسد

معاون وزیر و رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به اینکه سهم امروز ما در بازار زعفران ۴۰۰ میلیون دلار است، گفت: باید یک برند ملی ایجاد کرده، وارد بازار بورس شده و قیمت زعفران را تعیین کنیم. ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۱ استانها قزوین نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، علی اوسط هاشمی در جلسه ستاد تنظیم بازار که صبح امروزبا حضور جمعی از مسئولان استان در استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی می تواند مشکلات اقتصادی کشور را حل کند اما هنوز نتوانسته ایم به درستی بازار را تنظیم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه باید مسیر مزرعه تا سفره هموار شده و زمینه بازگشت فارغ التحصیلان کشاورزی را به مزارع فراهم کنیم، بیان کرد: باید زمینه بازگشت روستائیان را به محل تولید فراهم کرده چراکه توسعه زمانی محقق می شود که سهم زنان و جوانان در اشتغال و مدیریت فراهم شود.

معاون وزیر و رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: سن مدیریت در کشور باید پایین آمده و از جوانان و بانوان بیشتر استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه سهم مدیران در نظام تنظیم باید تعیین شود تا عاملان تولید نقش بیشتری ایفا کنند، گفت: توزیع هنوز داری اشکال بوده و این در حالی است که تکمیل زنجیره تولید و اصلاح شبکه توزیع ضروری است.

وی با اشاره به رضایت مردم در پیک مصرف افزود: از نگاه خود برای کشاورز قیمت بالا می زنیم، قیمت نهایی در اختیار استانها است و استانها می توانند مدیریت کرده و قیمت را تعیین کنند.

هاشمی با بیان اینکه سه جهت گیری کلی در سال آینده که باید هدف گذاری شود، اظهار کرد: به عنوان نمونه بازارهای هدف را باید شناسایی کنیم چراکه یک محصول مانند زعفران که گردش مالی هشت میلیارد دلاری دارد می تواند معادل ارزش تملک دارایی کشور درامدزایی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه سهم امروز ما در بازار زعفران 400 میلیون دلار است، گفت: باید یک برند ملی ایجاد کرده، وارد بازار بورس شده و قیمت زعفران را تعیین کنیم.

هاشمی  با اشاره به اینکه نظام تحول تعاونی ها را باید عملیاتی کنیم و نقش اتحادیه ها و تشکلها در آن حیاتی است، تصریح کرد: دنبال حرکت بنیادین هستیم تا نقش بانوان و جوانان تحصیلکرده در تعاونی ها پر رنگ شود.

این مسئول افزود: راه اندازی هلدینگ بازرگانی و تحول در نظام تعاونی‌ها اولویت ما در سال آینده است تا در این صورت در بازار خرمای جهان حضور داشته باشیم.

انتهای پیام/م

R41364/P1486/S6,63/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۴۱۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران

بلومبرگ در گزارشی نوشت در حالی که قانونگذاران آمریکایی در واکنش به پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی، در تلاش برای اقدامات جدیدی هستند، بازار انتظار ندارد هرگونه تحریم جدید، تاثیری روی صادرات نفت ایران داشته باشد.

به گزارش ایسنا، در حالی که مجلس نمایندگان آمریکا در تلاش برای تشدید محدودیت‌ها علیه صادرات نفت ایران است اما تحلیلگران بازار نفت می‌گویند جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، تمایلی به انجام اقدامی ندارد که قیمت نفت خام یا بنزین را برای شهروندان آمریکایی افزایش دهد. به گفته کارشناسان سیاست تحریم، رئیس جمهور آمریکا احتمالا از اختیارات خود در خصوص تحریم‌ها استفاده کرده و از اجرای سخت‌گیرانه آنها خودداری می‌کند.

این وضعیت، تا حدودی مشابه برخورد دولت بایدن در قبال روسیه و جنگ اوکراین است. اگرچه کاخ سفید، تحریم‌هایی را علیه روسیه وضع کرده، اما تلاش کرده است درآمدهای این کشور را محدود کند و در عین حال، اجازه دهد صادرات نفت روسیه ادامه پیدا کند تا از محدودتر شدن عرضه در بازار جهانی و برانگیختن تورم در سالی که انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌شود، اجتناب شود. دولت آمریکا همچنین با وجود تجدید تحریم‌های که نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا را هدف گرفته اند، هفته گذشته اجازه داد صادرات نفت ونزوئلا ادامه پیدا کند.

جیم لوسیر، مدیرکل شرکت تحقیقاتی «کپیتال آلفا پارتنرز» به بلومبرگ گفت:‌ معامله‌گران نفت، بی‌تفاوت هستند، زیرا می‌دانند که بایدن هر گونه معافیت‌هایی را لازم باشد، امضا خواهد کرد تا جریان نفت ایران به بازار ادامه پیدا کند، درست همان‌طور که اجازه داد بشکه‌های نفت روسیه همچنان در بازار عرضه شوند.

بازار نفت در حال حاضر حساسیت به خصوصی نسبت به محدودیت‌های بیشتر دارد. نفت برنت اوایل آوریل، در بحبوحه تقاضای جهانی قوی و ادامه محدودیت عرضه اوپک پلاس، از مرز ۹۲ دلار در هر بشکه عبور کرد که بالاترین حد در حدود ۶ ماه گذشته بود.

طبق گزارش شرکت «کلیر ویو انرژی پارتنرز» که در واشنگتن مستقر است، تحریم‌های جدید اگر اجرا و اعمال شوند ممکن است حداکثر ۸.۴۰ دلار به قیمت جهانی نفت اضافه کنند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، چنین اتفاقی، خبر بدی برای بایدن خواهد بود که پس از افزایش قیمت سوخت در سال ۲۰۲۲، حجم عظیمی نفت را از ذخایر استراتژیک برداشت کرد. هر چند قیمت بنزین از سطوح مشاهده شده در آن زمان، پایین‌تر است اما امسال افزایش داشته، در حالی که هنوز فصل اوج رانندگی تابستانی در آمریکا آغاز نشده است.

دیگر خبرها

  • دلار به کانال ۶۲ هزار تومان بازگشت / خریداران دست نگه داشته‌اند
  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود
  • صادرات طلای سرخ به ۴۰۰ تن می‌رسد
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • چرا قیمت سکه کاهشی شد؟
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • قیمت زعفران نجومی شد
  • قیمت نفت در بودجه چند دلار است؟
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • هر کیلو زعفران؛ ۱۱۰ میلیون تومان!