Web Analytics Made Easy - Statcounter

چندی پیش زنی ۳۲ ساله با حضوردر شعبه هشتم بازپرسی دادسرای جنایی تهران از پرستار مادرخوانده‌اش به اتهام نقش داشتن در مرگ وی و سرقت ۱۲۰ میلیون تومان پول او شکایت کرد.

با دستور بازپرس رضوانی، تحقیقات پلیسی در این باره آغاز شد. سپس شاکی برای تحقیقات به اداره دهم پلیس آگاهی تهران احضار شد.

وی به افسر تحقیق گفت: مادرخوانده‌ام زنی ثروتمند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او و شوهرش که سال‌های دور مدیر یک بانک بود با هم در تهران زندگی می‌کردند اما چون صاحب فرزندی نمی‌شدند، مرا که نوزاد بودم از شیرخوارگاه به سرپرستی گرفتند. آنها امکانات برای تحصیل من فراهم کردند و اکنون کارمند هستم. چند سال قبل پدرخوانده‌ام فوت کرد و من با مادرخوانده‌ام زندگی می‌کردم. مادرخوانده‌ام بیمار بود و بدرستی نمی‌‌توانست کارهایش را انجام دهد. به همین خاطر زنی میانسال برای رسیدگی به کارهای او به عنوان پرستار هفته‌ای دو، سه بار به خانه‌اش در محله سیدخندان می‌آمد تا این‌که هفت ماه قبل مادرخوانده‌ام فوت کرد. آن روز زن پرستار با من تماس گرفت و خبرداد به خانه مادرخوانده‌ام رفته اما با جسد او رو‌به‌رو شده است.

سراسیمه به خانه مادرخوانده‌ام رفتم و با جسد او رو به‌رو شدم. ما به پلیس زنگ زدیم زمانی که ماموران آمدند معلوم شد چند روز از مرگش می‌گذرد. بعد از آن زن پرستار ناپدید شد. دیگر از او خبری نداشتم تا این‌که این اواخر هنگام بررسی حساب‌های مالی مادرم متوجه شدم ۱۲۰ میلیون تومان از حسابش برداشت شده و معلوم نبود به حساب چه کسی واریز شده است. من به پرستار زن شک دارم و گمان می‌کنم او در مرگ مادرخوانده‌ام و سرقت این ۱۲۰ میلیون تومان نقش دارد. بعد از شکایت این زن بود که پرستار میانسال که نام و نشانی از او نبود تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و دو روز پیش در یکی از محله‌های تهران شناسایی و بازداشت شد .

زن میانسال هنگام بازجویی به افسر تحقیق گفت: زن فوت‌شده خیلی نیکوکار بود. یک سال در خانه او کار می‌کردم. خیلی از من راضی بود. او دست به خیر داشت و همیشه کارهای عام‌المنفعه انجام می‌داد. حتی برای آزادی زندانیان هم قدم بر می‌داشت. او وصیت کرده بود همه اموالش بعد از مرگ برای کارهای خیر و نیز برای بیماران کلیوی هزینه شود؛ اما دخترخوانده‌اش به خواسته او عمل نکرد و مدیریت اموال را خودش به دست گرفت. زن ۸۵ ساله حتی مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان به من داد تا برای آزادی پسری که قرار بود قصاص شود اما خانواده‌اش از اولیای دم به شرط پرداخت دیه رضایت گرفته بودند، بپردازم.

متهم میانسال ادامه داد: من هم طبق خواسته پیرزن عمل کردم، پول دیه را قرض دادم و آن جوان از زندان آزاد شد. قرارشد خانواده‌اش بعد از مدتی این پول را تهیه کنند و دوباره به پیرزن بازگردانند تا او بتواند زندانیان دیگری را هم آزاد کند. من حتی از خانواده آن زندانی سفته و رسید بابت پرداخت پول گرفتم. جسد پیرزن بیمار را هم من پیدا کردم و به دخترخوانده‌اش زنگ زدم. او زن مهربانی بود و من نقشی در مرگ او نداشتم.

تحقیقات از زن میانسال در پلیس آگاهی ادامه دارد.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۴۱۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • نجات زن میانسال از آب‌گرفتگی
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است
  • راز دلیل قتل زن 80 ساله ثروتمند توسط پرستار شخصی‌اش!
  • ماجرای عکس تکان‌دهنده «آلن دلون» که جهان را شوکه کرد
  • کشف جسد دست و پابسته زن ثروتمند در کمد | خدمتکار خانه دستگیر شد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا