Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخشدار آسارا با توجه به زیرساخت و پتانسیل‌های موجود خواستار اعتبار و توجه فرماندار ویژه شهرستان کرج شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، ولی الله اسفندیارنژاد، امروز در کمیته برنامه ریزی شهرستان کرج که با حضور سیروس شفقی برگزار شد، اظهار داشت: بخشی از جاده کرج-چالوس با اعتبارات راه و شهرسازی، روکش آسفالت شده است ولی کیفیت آن از نظر اصولی و فنی، مناسب نیست و با توجه به پلیمری و الیافی بودن آن، باعث بروز تصادفات متعدد و کشته و زخمی شدن تعدادی از مسافران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به گواه جمعیت هلال احمر و اورژانس استان البرز، روزانه شاهد 5 تا 6 مورد تصادف جاده‌ای در این قسمت هستیم و مدیران راه و شهرسازی باید پاسخگوی عملکرد خود باشد.

اسفندیارنژاد در ادامه خاطرنشان کرد: پیشنهاد می‌شود برای آسفالت مابقی جاده، تخصیص اعتبار نشود چراکه حداقل تردد از آن قسمت جاده چالوس، ایمن است. 

بخشدار آسارا در ادامه از اعتبار ناچیز دستگاه‌های اجرایی مسیر کرج-چالوس، گلایه کرد و گفت: اداراتی همچون جهاد کشاورزی، حفاظت محیط زیست، راهداری، منابع طبیعی و منابع آب بخش آسارا به مقدار لازم تخصیص اعتبار نداشتند. 

وی افزود: حتی حدود یک ماه پیش، برای تخریب ساخت و ساز غیر مجاز، بودجه کافی وجود نداشت لذا درخواست نگاه ویژه داریم تا حداقل نیازها برآورده شود. 

اسفندیارنژاد گفت: در بحث احیای باغات کشاورزی، آبفای روستایی توانست اعتبارات خوبی جذب کند و در آب شرب روستایی، مردم امیدوار شدند.

وی با اشاره به مشکلات جمع آوری پسماند و زباله در بخش آسارا، اظهار داشت: بر اساس مدیریت قانون پسماند، جمع آوری پسماند در خارج از شهر و روستا بر عهده بخشداری است و با توجه به مصوبه شورای عالی امنیت، اعتبارات ملی به وزارت نیرو تخصیص یافته و امور منابع آب که زیر مجموعه وزارت نیرو است طی 3 سال اخیر، هیچ اعتباری در خصوص پسماند، کمک نکردند.

بخشدار آسارا توضیح داد: در سال بالغ بر یک میلیارد و 800 میلیون تومان هزینه می کنیم و با 42 دستگاه نیسان، 5 دستگاه خودرو مکانیزه مستهلک، 42 کارگر ثابت و 12 کارگر سیار در طول جاده، تا کنون هیچ اعتباری در این زمینه دریافت نکردیم. 

وی در پایان با اشاره به حساسیت محیط زیستی جاده چالوس، گفت: تردد همیشگی مسافران، روزانه بالغ بر 50 تن زباله تولید می کند و جمع آوری و حفظ محیط زیست نیازمند تخصیص اعتباری است که بتوان بدهی موجود را جبران کرد.

 در ادامه این جلسه، فرماندار ویژه کرج در ارتباط با کیفیت آسفالت بخشی از جاده چالوس، دستور داد بررسی مجدد روی این قضیه صورت پذیرد و گزارش مکتوب ارائه شود و با تشکیل تیم کارشناسی، مشخص گردد آسفالت اشکال فنی دارد یا بدون اشکال است.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۴۳۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روکش آسفالت ورفع ۷ نقطه پرتصادف محور‌های مواصلاتی سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، ایوب کرد گفت: در سال گذشته، هزار و ۳۸۰ کیلومتر از محور‌های حوزه استحفاظی این اداره کل روکش آسفالت شده است که از این میزان روکش آسفالت انجام شده، ۶۷۲.۵ کیلومتر با استفاده از توان ماشین آلات راهداری به صورت امانی انجام شده که موجب صرفه جویی شش هزار و ۷۲۲ میلیارد ریالی گردیده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از مجموع ۶۷۲.۵ کیلومتر روکش آسفالت که به صورت امانی انجام شده، میزان ۳۱۲ کیلومتر به محور‌های شریانی،۲۴۱ کیلومتر محور‌های فرعی و ۱۱۹.۵ کیلومتر به محور‌های روستایی استان اختصاص داشته است.
کرد یادآور شد: همچنین در سال گذشته با توجه به اینکه نقاط پرحادثه در محور‌های مواصلاتی از اهمیت بالایی برخوردار است و این مهم علاوه بر افزایش ضریب ایمنی راه‌ها در کاهش تصادفات جاده‌ای نقش بسزایی دارد، تعداد هفت نقطه پرحادثه در محور‌های مواصلاتی تحت پوشش این اداره کل با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال به طور کامل رفع شده است.
وی افزود: استان سیستان و بلوچستان دارای بیش از ۱۱ هزارو ۵۰۰ کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت ترانزیتی وجود بندر چابهار و پایانه‌های مرزی روکش آسفالت محور‌ها می‌تواند نقش مهمی را در بهبود و سرعت مبادلات اقتصادی منطقه و ایمنی کاربران جاده‌ای ایفا کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان
  • روکش آسفالت ورفع ۷ نقطه پرتصادف محور‌های مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • آسفالت بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان وبلوچستان
  • واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • ۲۵۰۰میلیارد تومان روکش آسفالت اصفهان در ۱۴۰۲
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان