Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا اسماعیل تبادار، روز یکشنبه در نشست روسای مراکز فنی و حرفه ای شهرستان های فارس در شیراز افزود: آنچه موجب ارزشمند شدن آمارهای عملکرد مراکز آموزش فنی و حرفه ای می شود، کاربردی شدن هر چه بیشتر این آموزش ها، اثرگذاری و حرفه ای تر شدن آنهاست.
وی بیان کرد: کسب مهارت، نخستین و مهمترین مولفه اشتغال است و تا زمانی که مهارت در دستور کار قرار نگیرد، دستیابی به اهدافی که برای تحقق اشتغالزایی مد نظر قرار گرفته به راحتی محقق نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار فارس ادامه داد: با توجه به اینکه آموزش فنی و حرفه ای برای ایجاد اشتغال، نیاز امروز جامعه است، توجه به این نوع آموزش ها در دستور کار مدیریت ارشد استان قرار دارد.
تبادار بیان کرد: این نیاز سبب شده که بسیاری از دانش آموختگان دانشگاه ها نیز برای ورود به بازار کار به فراگرفتن مهارت های مختلف روی آورند.
استاندار فارس، با تاکید بر اینکه مهارت یابی باید به مراکز آموزشی و دانشگاه ها برده شود، گفت: امروز نسل های سوم و چهارم دانشگاه ها به سمت مهارت یابی و آموزش های نوین کاریابی پیش می روند.
تبادار اضافه کرد: همچنین مراکز آموزش فنی و حرفه ای این استان باید ارتباط خود را با مراکز صنعتی و اقتصادی، بیش از پیش تقویت و زمینه هم افزایی برای آموزش نیروها و بهره گیری از نیروهای خبره و کارآمد را در مراکز فنی و حرفه ای مهیا کنند.
وی گفت: نوع آموزش های مراکز فنی و حرفه ای باید مبتنی بر نیاز جامعه هدف باشد و انتظار این است که دست اندرکاران مراکز فنی و حرفه ای سراسر استان فارس بیش از گذشته به این مهم توجه داشته باشند تا به تبع آن ایجاد اشتغال، کارآفرینی و رونق اقتصادی در این استان محقق شود.
استاندار فارس در ادامه این دیدار از کارگاه های مختلف 2 مرکز آموزش فنی و حرفه ای در شیراز بازدید و با کارآموزان و مربیان این کارگاه ها گفت و گو کرد.
7368 /6118
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۴۳۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات نسبی در بازار سرمایه

بازار بورس امروز به نوعی درجا زد؛ به طوری که شاخص کل با افزایش تنها ۶۵۲ واحد به رقم دو میلیون و۳۰۴ هزار واحد رسید.

به گزارش ایسنا، بازار سرمایه در اولین روز هفته ثبات نسبی داشت. امروز (شنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۶۵۲ واحد افزایش یافت و به رقم دو میلیون و ۳۰۴ هزار و ۹۷۸ واحد رسید تا بازار سرمایه به روند کج‌دار و مریز هفته‌های اخیر ادامه داده باشد.

شاخص هم‌وزن نیز ۱۳۹۵ واحد رشد کرد و در عدد ۷۶۵ هزار و ۴۵ واحد ایستاد.

امروز بیش از ۳۶۹ هزار معامله در بورس انجام شد که ارزش آن ۵۵۹۱ میلیارد تومان بود.

نقشه بازار بورس ـ شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

فملی بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بورس داشت اما شپنا و شستا تاثیر منفی ایجاد کردند. ذوب، کاما و خزامیا نیز از نمادهای پرتراکنش بودند.

روز شنبه فرابورس ایران ۸۵ واحد افت کرد و به ۲۵ هزار و ۵۱۹ واحد رسید.

تعداد معاملات فرابورس بیش از ۲۲۵ هزار فقره به ارزش ۶۷۶۳ میلیارد تومان بود.

آریا و شگویا بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند اما تجلی تاثیر مثبت ایجاد کرد. خاور، کرمان و کرومیت نیز از نمادهای پرتراکنش بودند که همگی قرمز به کار خود پایان دادند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟