Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه احیا و تعادل‌بخشی شرکت آب منطقه‌ای مرکزی گفت: در نظر داریم تعداد ۶۴۰۰ حلقه چاه‌ کشاورزی را در طی پنج سال مجهز به کنتور حجمی هوشمند کنیم و مبلغی که برای این مهم لازم است حدود ۳۲ میلیارد تومان است.

به گزارش ایسنا، احمد باقری در جلسه کمیته تخصصی آب استان مرکزی، افزود: قوانین و اسناد بالادستی مانند توزیع عادلانه آب، تعیین تکلیف چاه‌های بدون پروانه و غیره به نحوی به ضرورت استفاده از کنتورهای حجمی و احیا و تعادل‌بخشی منابع آب پرداخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادامه داد: وزارت نیرو به منظور رفع معضل کم‌آبی علاوه بر انجام اقدامات‌ سازه‌ای به ضرورت اقدامات غیرسازه‌ای نیز اذعان دارد، تجربه موفق رودخانه قره‌چای از جمله اقدامات غیرسازه‌ای است که موید آنست که با وجود کاهش میزان بارندگی می‌توان با بهره‌گیری از چنین اقداماتی به صورت بهینه از منابع آبی استفاده کرد.

وی افزود: پروژه تعادل‌بخشی از سال ۸۴ آغاز شد و در سال ۹۳ این پروژه به عنوان یک طرح با جدیت بیشتری دنبال شد، در این طرح ۱۵ پروژه گنجانده شده است، همچنین ایجاد تعادل بین منابع و مصارف آب زیرزمینی و افزایش بهره‌وری و توسعه پایدار از جمله اهداف پروژه نصب کنتورهای حجمی هوشمند است.

باقری با بیان اینکه پروژه نصب کنتورهای حجمی هوشمند در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است، تصریح کرد: آب یکی از عنصرهای مهم اقتصاد مقاومتی و تولیدمحور است، در همین راستا ما باید تولید خود را به سمت پایداری پیش ببریم و در آینده تداوم تولید محصولات استراتژیک را شاهد باشیم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر آمار دقیقی از مصرف آب در بخش کشاورزی وجود ندارد و تا زمانی که ابزار اندازه‌گیری را در اختیار نداشته باشیم، نمی‌توان برنامه مدونی در خصوص کمبود آب و راهکارهای آن ارائه داد.

باقری عنوان کرد: بی شک نصب کنتورهای حجمی در کاهش مصرف آب سهم بسزایی خواهد داشت، وجود نظارت بر مصرف آب گامی مثبت در خصوص کنترل مصرف آن است، در حال حاضر در استان مرکزی حدود ۱۰ هزار حلقه چاه وجود دارد که از این تعداد حدود ۷۳۰۰ حلقه چاه در بخش کشاورزی است.

وی بیان کرد: در نظر داریم تعداد ۶۴۰۰ حلقه چاه‌ کشاورزی را در طی پنج سال مجهز به کنتور حجمی هوشمند کنیم و مبلغی که برای این مهم لازم است حدود ۳۲ میلیارد تومان است، در حال حاضر اعتبارات تخصیص یافته برای پروژه کنتورهای هوشمند، با نیاز واقعی تناسب ندارد، همچنین تناقضات و تغییر بودجه‌های سالیانه و تخصیص نامتناسب بودجه سبب شده که در پیشبرد این هدف اقدام عاجلی صورت نگیرد.

باقری افزود: چنانچه بتوانیم هزینه‌های کنتورهای حجمی هوشمند را به عنوان یکی از اجزای آبیاری تحت فشار لحاظ کنیم، می‌توانیم امیدوارم باشیم که گامی موثر در خصوص برداشته‌ایم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۴۴۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری

غلامرضا ذاکری اظهار داشت: از ۱۲۰ هزار هکتار اراضی آبی کشاورزی استان تاکنون ۷۰ هزار هکتار از این اراضی مجهز به سیستم‌های نوین آبیاری هستند.

وی با اشاره به تجهیز زار و ۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به سیستم‌های نوین آبیاری در سال گذشته، افزود: امسال هم عملیات تجهیز دو هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان به این سیستم‌های در دست اجرا است.

بیشتر بخوانید

آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان

ذاکری اضافه کرد: با اجرای آبیاری بارانی عملکرد تولید ۴۰ درصد و با آبیاری قطره‌ای ۹۰ درصدی عملکرد تولید افزایش می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • نصب بیش از ۲۸ هزار کنتور هوشمند در استان قزوین
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع+ جزئیات
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • نیاز گمرکات مرزی، مناطق آزاد و ویژه به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری