Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-06@13:58:42 GMT

همه سرنشینان هواپیمای ترکیه جان باخته اند

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۴۷۲۲۴

روزنامه حریت: دو خلبان زن، یک خدمه پرواز و ۸ مسافر در حادثه سقوط هواپیما جان خود را از دست داده اندبه گزارش بلاغ، مینا باشاران دختر حسین باشاران مدیر هولدینگ معروف باشاران به همراه ۷ دوست خود در این هواپیما بودند

سازمان اورژانس کشوری: با ارزیابی صورت گرفته هواپیمای ترکیه‌ای (VIP) بوده و یازده مسافر داشته است
مدیرکل بررسی سانحه سازمان هواپیمایی گفت:: هواپیمای سانحه دیده ترکیه‌ای جت شخصی از نوع بمباردیه cl۶۰ بوده است، رجیستر هواپیما مربوط به کشور ترکیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فرماندار کیا دراین باره گفت:: هواپیما در کوه هلن شهرستان کیار سقوط کرده است و نیرو‌ها به محل سقوط اعزام شده‌اند، اما هنوز چیزی مشخص نیست

به گفته افراد محلی، محل سقوط این هواپیما در کوه دارعنبس در محل روستای دره عشق و دورک شاپوی است.

بر اساس این گزارش، پس از درخواست کاهش ارتفاع خلبان، هواپیما از رادار خارج شده است.
معاون عملیات سازمان امدادونجات: در پی سقوط یک فروند هواپیمای ترکیه‌ای در شهر کرد، ۷ تیم جستجو و ارزیاب به محل حادثه اعزام شده‌اند.

** اخبار تکمیلی
درحالی که ظرفیت هواپیمای سقوط‌کرده ترکیه‌ای در ایران، ۱۲ نفر اعلام شده است برخی منابع خبری از جمله راشا تودی، از احتمال کشته شدن حدود ۲۰ نفر در این سانحه خبر داده‌اند.

همزمان، برخی منابع نیز عنوان کرده‌اند که هواپیمای مذکور حامل ۱۱ سرباز ترکیه‌ای بوده است.

** آنکارا سقوط هواپیمای ترکیه‌ای در ایران را تایید کرد

یک سخنگوی وزارت حمل و نقل ترکیه با تایید سقوط یک هواپیمای ترکیه‌ای در ایران، گفت: این هواپیما متعلق به هلدینگ «باشاران» است.

به نوشته پایگاه «دیلی صاباح»، این هواپیما متعلق به هلدینگ ترکیه‌ای «باشاران» (Basaran) است.
ساعتی پیش اعلام شد که یک فروند هواپیمای خصوصی ترکیه‌ای که از شارجه امارات عازم استانبول بوده، حوالی شهرکرد سقوط کرده است.
گفته می‌شود که این هواپیما یازده سرنشین داشته که همه آن‌ها بر اثر این سانحه کشته شده‌اند. هنوز دلیل بروز حادثه مشخص نیست.
** براساس گزارش روزنامه حریت: دو خلبان زن، یک خدمه پرواز و ۸ مسافر جان خود را از دست داده اند
مینا باشاران دختر حسین باشاران مدیر هولدینگ معروف باشاران به همراه ۷ دوست خود در حال بازگشت از مهمانی یکی از دوستانشان بودند که این اتفاق رخ داد

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۴۷۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود

شرکت «ویرجین گلکتیک» قصد دارد هفتمین سفر فضایی خود را روز هشتم ژوئن به پرواز درآورد.

به گزارش ایسنا، اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، شرکت «ویرجین گلکتیک»(Virgin Galactic) ماه آینده دوباره پرواز خواهد کرد.

به نقل از اسپیس، این شرکت به تازگی اعلام کرده که روز هشتم ژوئن را برای هفتمین پرواز فضایی تجاری خود هدف قرار داده است. این پرواز یک سفر زیر مداری به نام «گلکتیک ۰۷»(Galactic 07) است.

این دومین پرواز فضایی ویرجین گلکتیک در سال جاری است که پس از ماموریت «گلکتیک ۰۶» در ۲۶ ژانویه انجام می‌شود و دوازدهمین پرواز کلی آن تا به امروز محسوب می‌شود.

ویرجین گلکتیک از یک سیستم پرتاب هوایی استفاده می‌کند که از دو وسیله نقلیه تشکیل شده است؛ یک هواپیمای حامل به نام «وی‌ام‌اس اوه»(VMS Eve) و یک فضاپیمای زیر مداری به نام «وی‌اس‌اس یونیتی»(VSS Unity).

هواپیمای وی‌ام‌اس به همراه فضاپیمای یونیتی که زیر بال‌هایش قرار دارد، از باند فرودگاه بلند می‌شود و فضاپیما را در ارتفاع حدود ۱۳۷۰۰ متری رها می‌کند. سپس، یونیتی موتور خود را روشن می‌کند و راه خود را به سمت فضای زیر مداری در پیش می‌گیرد.

مسافران هواپیمای فضایی، چند دقیقه بی‌وزنی را تجربه می‌کنند و می‌توانند زمین را در برابر تاریکی فضا ببینند. بلیط یونیتی در حال حاضر به مبلغ ۴۵۰ هزار دلار فروخته می‌شود.

گلکتیک ۰۷ از فرودگاه «اسپیس‌پورت آمریکا»(Spaceport America) در جنوب غربی نیومکزیکو حرکت خواهد کرد و چهار مسافر در کابین یونیتی حضور خواهند داشت. ویرجین گلکتیک هنوز این افراد را معرفی نکرده است.

سه نفر از سرنشینان، فضانوردان خصوصی اهل نیویورک، کالیفرنیا و ایتالیا هستند. ویرجین گلکتیک روز چهارشنبه در به‌روزرسانی ماموریت گلکتیک ۰۷ نوشت: چهارمین سرنشین، یک فضانورد و پژوهشگر شرکت «آکسیوم اسپیس»(Axiom Space) است که آزمایش‌های متعددی را انجام خواهد داد.

آکسیوم اسپیس یک شرکت مستقر در هیوستون است که تا به امروز سه سفر سرنشین‌دار را به «ایستگاه فضایی بین‌المللی» سازمان‌دهی کرده و همه این سفرها از سخت‌افزار شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) استفاده کرده‌اند. همچنین، آکسیوم اسپیس قصد دارد تا اواخر دهه ۲۰۲۰ ایستگاه فضایی خود را در مدار زمین مونتاژ و راه‌اندازی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وقوع حادثه رانندگی در قطب صنعتی شهرکرد با یک جان باخته و سه مصدوم
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • اولین تصاویر از سقوط هواپیمای فوکر ۵۰ در کومور
  • عملیات نجات سرنشینان پراید نگون‌بخت در سیل وحشتناک | فیلم
  • امدادگران هلال احمر خواف به سرنشینان ۳۰ خودرو گرفتار سیلاب امدادرسانی کردند
  • فیلم| لحظات دلهره‌آور نجات سرنشینان پراید از وسط سیل در خراسان جنوبی
  • ببینید | لحظات دلهره‌آور نجات سرنشینان پراید از وسط سیل در خراسان جنوبی
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود