Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری آستان حضرت معصومه(س)، آیت الله سید محمد سعیدی عصر یکشنبه در دیدار استاندار کرمانشاه، با بیان این که در ابتدای رخ ‌دادن حادثه همه انگیزه خدمت و مشارکت در امدادرسانی به آسیب ‌دیدگان را دارند، افزود: نباید اجازه دهیم که با گذشت مدت کوتاهی این انگیزه در میان مردم به صورت کلی فراموش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: نوع عملکرد مسئولان و شیوه خدمت ‌رسانی به آسیب ‌دیدگان در افزایش کمک‌ های مردمی تاثیرگذار است، باید از کمک‌ های مردمی و دولتی در کرمانشاه بیشترین بهره ‌برداری را داشته باشیم، چراکه مردم نسبت به شیوه توزیع و دریافت کمک ‌ها توسط آسیب ‌دیدگان توجه دارند.
وی ادامه داد: اگر با نگاه ‌های عاطفی در برخی از امور به دنبال لحاظ کردن سلایق همه مردم باشیم با توجه به این که سلایق متفاوت است، دچار مشکلاتی خواهیم شد به همین علت باید به مردم تفهیم شود که حرکت‌ های منسجم، تاثیرگذاری لازم را به دنبال خواهد داشت.
سعیدی گفت: مسئولان، نماینده رهبری و نظام هستند و با عملکرد درست خود می‌ توانند برکات بسیاری را برای نظام اسلامی ایجاد نمایند و در این راستا مردم باید وحدت میان مسئولان را مشاهده کنند.

* ورود سپاه و ارتش در امدادرسانی در مناطق زلزله زده نعمت الهی بود
استاندار کرمانشاه نیز در این دیدار گفت: بعد از وقوع زلزله کرمانشاه، ارتش و سپاه بلافاصله به میدان وارد شدند و عملیات امداد و نجات را با مشارکت 10 هزار تن از نیروهای سپاه و ارتش به صوت مطلوب انجام شد، به همین علت می ‌توانیم بگوییم که ورود ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در امدادرسانی به مردم زلزله ‌زده کرمانشاه یک نعمت الهی بود.
هوشنگ بازوند با بیان این که 10 هزار کیلومتر از زمین این استان مورد تاثیر زلزله قرار گرفت، گفت: شدت آن به میزان زلزله منجیل و رودبار بود، اما به لطف خداوند متعال بخش قابل توجهی از مردم با پیش ‌لرزه از خانه ‌ها بیرون آمده بودند، به همین علت تلفات کم بود.
وی خاطرنشان کرد: برعکس زلزله بم و منجیل، در کرمانشاه سه هزار تن را از زیر آوار بیرون آوردیم و 6 هزار و 700 تن را نیز به کرمانشاه، کرج و تهران اعزام کردیم و حواشی این زلزله نیز نسبت به زلزله ‌های دیگر بسیار کم بود.
وی گفت: در این زلزه 102 هزار خانه آسیب ‌دیده شناسایی شده که دولت باید 21 هزار مورد از آن‌ها را احداث کند و باقیمانده نیز باید تعمیر شود؛ در روستاها 15 هزار و در شهرها نیز 6 هزار منزل مسکونی باید ساخته شود.
بازوند با اشاره به این که تلاش می کنیم خانه ‌های روستایی را در حد سفت ‌کاری تا پایان تیرماه سال آینده تحویل دهیم، خاطرنشان کرد: برای احداث و تعمیر خانه‌ ها قراردادهایی را با قرارگاه ‌های سپاه، ارتش، بنیاد مسکن و مردم منعقد کرده ایم تا بتوانیم خسارت به منازل را جبران کنیم.
وی افزود: در اسکان موقت به دنبال استفاده از کانکس نبودیم، چرا که می ‌دانستیم مشکلاتی را خواهیم داشت، اما پس ‌لرزه‌های شدید به ما اجازه نمی‌ داد از بسترهایی غیر از کانکس استفاده کنیم.
وی با اشاره به این که دولت تاکنون 53 هزار و 920 میلیارد ریال اعتبار برای کرمانشاه ابلاغ کرده است، تصریح کرد: 27 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای منازل، 13 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی از صندوق توسعه ملی برای اشتغال‌ زایی و هشت هزار و 810 میلیارد ریال کمک بلاعوض برای خانواده ‌ها در نظر گرفته شده است.
استاندار کرمانشاه یادآور شد: 12 هزار میلیارد ریال به زیرساخت‌ های دولتی خسارت وارده شده که برای جبران این خسارت نیز اعتباراتی ابلاغ شده است.
به گفته وی، مردم حدود 630 میلیارد ریال به حساب هلال احمر واریز و میلیاردها ریال دیگر را به برخی از شخصیت‌ های برجسته پرداخت کرده‌ اند که امیدواریم به بهترین روش بتوانیم از مشارکت ‌های آن ‌ها برای کمک به مردم زلزله‌ زده استفاده کنیم.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله و 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه، 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم برجای گذاشت.
/2085/ 1175
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۴۷۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایت رئیس جمهور از گزارش مسئولان درباره کاهش تورم | رسوایی برای مدعیان آزادی بیان | گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد

به گزارش همشهری آنلاین، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت، سرکوب شدید اعتراضات دانشجویی ضد صهیونیستی و ضرب و شتم و بازداشت اساتید و دانشجویان در دانشگاه‌های غربی بویژه در آمریکا را برگ دیگری از رسوایی مدعیان آزادی بیان عنوان و تصریح کرد: امروز به برکت خون مطهر شهدای مظلوم غزه چهره واقعی تمدن غربی بیش از پیش برای مردم جهان آشکار و مشخص شده است که مدعیان آزادی بیان، به چیزی غیر از حفظ سلطه‌گری خود پایبند نیستند.

رئیس جمهور در ادامه، خیزش دانشجویان، اساتید و نخبگان غربی در حمایت از مردم مظلوم غزه را رویدادی بزرگ و دارای ابعادی گسترده توصیف کرد و ضمن تقدیر از نقش‌آفرینی رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی در آشکار کردن و به تصویر کشیدن ماهیت بدون روتوش غربِ مدعی افزود: بدون تردید این خیزش و بیداری در مقابل ظلم و جنایت و سلطه‌گری با اعمال خشونت، ضرب و شتم و بازداشت اساتید و دانشجویان حامی مظلومین غزه خاموش نخواهد شد.

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود در جلسه امروز هیئت دولت با تاکید بر اهمیت موضوع کنترل و نظارت مدیران بر عملکرد زیر مجموعه خود، تصریح کرد: آنچه از ابتدای دولت نیز تحت عنوان گشت ارشاد مدیران مطرح شد تاکیدی بر اهمیت موضوع نظارت درون سازمانی بر عملکردها، پیش از نظارت و بازرسی از سوی دیگر نهادها بود که باید به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد.

رئیس جمهور در ادامه ضمن ابراز رضایت از گزارشات مسئولان اقتصادی دولت درباره کاهش تورم، کنترل و کاهش رشد نقدیندگی و کاهش قیمت ارز، استمرار این روند را نیازمند کنترل و مراقبت ویژه دستگاه‌های مربوط دانست و در این راستا تشکیل منظم شورای اقتصاد و ستاد تنظیم بازار را ضروری دانست.

رئیسی همچنین برنامه بازدید خود از مناطق ۱۷ و ۱۸ شهر تهران را اقدامی در راستای سفرهای استانی و ارتباط نزدیک با مردم این مناطق به منظور پیگیری و رفع مشکلات‌شان دانست وبا بیان اینکه حضور مسئولان در میان مردم و ارتباط نزدیک با آن‌ها از نظر اثرگذاری هیچ جایگزینی ندارد، از همه وزرا خواست ضمن توجه ویژه به ارتباط‌گیری با مردم و شنیدن مشکلات و مطالبات آن‌ها برای آن بخش از مردم جامعه که امکان ارتباط مستقیم با دولتمردان ندارند نیز برنامه‌ریزی کنند.

رئیس جمهور ناظر به گزارش وزیر راه شهرسازی درباره ضرورت اصلاح نقاط حادثه‌خیز در جاده‌های کشور، تصریح کرد: اقتضای قانون و تدبیر نیز آن است که ما با پیشگیری قبل از وقوع حادثه نسبت به رفع زمینه‌های آن اقدام و تا جایی که امکان دارد از وقوع خسارات و حوادث جلوگیری کنیم.

در ابتدای این جلسه معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به حضور و بازدید رئیس جمهور محترم و تعدادی از وزرا در مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران، این اقدام را اولین برنامه از سلسله برنامه‌های بازدید از مناطق مختلف پایتخت به منظور پیگیری و رفع مشکلات مردم تهران هم راستا با برنامه سفرهای استانی دانست و از تداوم آن در دیگر مناطق تهران با توجه به تراکم جمعیتی موجود در پایتخت خبرداد.

معاون اجرایی رئیس جمهور همچنین با اشاره به ورود دولت به موضوع کالاهای رسوبی در بنادر و گمرکات با دستور رئیس جمهور گفت: با اقدامات صورت گرفته میزان رسوب کالا در بنادر و گمرکات به حداقل ممکن رسیده و از میزان متوسط دنیا هم پایین‌تر است که این از دستاورد مهم دولت در دو سال و نیم گذشته است.

وی در ادامه تصریح کرد: مشکل معدود کالاهایی که از این فرایند باقی‌مانده بود نیز با پیگیری جدی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزیر جهاد کشاورزی در چند روز اخیر حل و فصل و مقرر شد این کالاها یا مرجوع شده یا برای مصرف دامی به کشور وارد شود.

وزیر جهاد کشاورزی نیز در گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای حل و فصل محموله حاوی روغن در بندر عباس که مورد تاکید جدی رئیس جمهور بود گفت: از سه کشتی حامل روغن که از سال ۹۹ وارد بندر عباس شده بودند، محموله دو کشتی از سازمان غذا و دارو مجوز گرفته و ترخیص شده‌اند و محموله سوم که مورد تایید مراجع ذی‌صلاح قرار نگرفت، نیز با پیگیری‌ها صورت گرفته از سوی معاون اول رئیس جمهور، مالک محموله پذیرفت با پرداخت هزینه بارگیری و حل و نقل، محموله سوم را مرجوع کند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در جلسه امروز به تقدیر رهبری معظم انقلاب از نظام سلامت کشور به‌عنوان یکی از قوی‌ترین و بی‌نظیرترین نظامات سلامت در منطقه و همچنین خدمات وسیع درمانی و پزشکی به مناطق محروم که در تاریخ جمهوری اسلامی ایران بی‌نظیر است اشاره کرد و گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تلاش مضاعف این روند را ادامه خواهد داد و با بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های نظارت بر سلامت و درمان به صورت مستمر سلامت مردم را پایش و کنترل می‌کند.

وزیر راه و شهرسازی نیز گزارشی از بهره برداری از ۸ هزار ۴۰۰ واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن در استان آذربایجان شرقی ارائه کرد و گفت: خوشبختانه تا امروز عملیات اجرایی ۲ میلیون و ۵۴۰ هزار واحد مسکونی در بخش‌های مختلف از جمله ۲۶۴ هزار واحد در بافت فرسوده و ۵۰۰ هزار واحد روستایی آغاز شده و در فرایند ساخت قرار دارند و همچنین ۱۲۸ هزار و ۵۰۰ مسکن مهر نیز تحویل شده است.

وزیر راه و شهرسازی همچنین به اقدامات صورت گرفته در اصلاح و رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای در دولت مردمی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۷۲۵ نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای اصلاح و رفع شده و امسال با هدف‌گذاری صورت گرفته بنا داریم مشکل نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای را تا حد زیادی حل کنیم که البته این مهم به ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وزیر دادگستری نیز در این جلسه از به صفر رسیدن پرونده پرداخت دیه از بیت المال خبر داد و افزود: در سال گذشته برای اولین بار در این دولت توانسته‌ایم پرونده پرداخت دیه‌هایی که به عهده دولت بوده با کمک سازمان برنامه و بودجه به صفر برسانیم و درصدد هستیم مشکل تعداد اندکی از پرونده‌های باقی‌مانده که دارای اشکال و ایراده بوده نیز رفع کنیم.

کد خبر 847904 منبع: فارس برچسب‌ها اقتصاد - تورم خبر ویژه سید ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم

دیگر خبرها

  • ۱ فوتی و ۱ مصدوم در برخورد پراید با کامیون در محور قصرشیرین به سرپل‌ذهاب
  • صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان کرمانشاه
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • مسئولان جریان‌های اثرگذار بر حوزه کاری خود را بشناسند
  • گرانفروشی برای یک واحد قصابی در کرمانشاه گران تمام شد
  • رضایت رئیس جمهور از گزارش مسئولان درباره کاهش تورم | رسوایی برای مدعیان آزادی بیان | گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه