Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@17:31:31 GMT

خودروهای دیزلی آلاینده قاتل جان انسان‌ها

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۴۸۵۹۷

آژانس حفاظت محیط زیست در آلمان اعلام کرد که سالانه 6000 نفر بر اثر نیروژن اکسید حاصل از خودروهای دیزلی در این کشور جان خود را از دست می‌دهند.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت اتونیوز، بعد از رسوایی فولکس واگن که در آمریکا به دستکاری و تقلب در نرم‌افزار مدیریت میزان انتشار آلاینده ها به محیط زیست متهم شد، بحث بر سر خودروهای دیزلی که سال‌ها بعنوان جایگزین پاک برای خودروهای بنزینی شناخته شده بود، بالا گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران بر این باورند که نیتروژن اکسید (NOx) حاصل از خودروهای دیزلی برای سلامت انسان و محیط زیست بسیار خطرناک و کشنده است اما شرکت‌های خودروساز از جمله فولکس واگن آلمان که بیش‌ترین سهم فروش خودرو در جهان و اروپا را داراست، همواره به تولید خودروهای دیزلی پرداخته و زیر بار آلودگی آنها نمی‌روند.

حالا آژانس محیط زیست آلمان اعلام کرده است که سالانه 6000 مرگ و میر ناشی از آلودگی خودروهای دیزلی و گاز خطرناک و سمی نیتروژن اکسید در آلمان به ثبت می‌رسد که این امر نشان می‌دهد که دولت آلمان و کشورهای دیگر باید درباره جلوگیری از تولید چنین خودروهای آلاینده‌ای تصمیمات جدی‌تر و اقدامات موثرتری را اتخاذ کنند.

جلوگیری از این میزان مرگ و میر مسلتزم فشار برروی خودروسازانی است که این گونه خودروها را تولید و عرضه می‌کنند اما از آنجا که شرکت‌های بزرگ خودروسازی در جهان میلیاردها دلار در زمینه تکنولوژی خودروهای دیزلی سرمایه‌گذاری کرده‌اند، این امر تا حدود زیادی دشوار و وقت‌گیر به نظر می‌رسد.

این آژانس طبق آمار بدست آمده، همچنین عنوان کرده است که سطح بالای گازهای سمی و خطرناک نیتروژن اکسید در ۷۰ شهر آلمان بیشتر از محدوده استاندارد بوده و همین مساله نیز میلیون‌ها نفر در این کشور را بیمار کرده است.

بهترین جایگزین خودروهای دیزلی، طراحی، تولید و عرضه خودروهای برقی و الکتریکی است که برای محیط زیست هیچ آلایندگی نداشته و برای سلامت انسان نیز خطری ندارد.

دادگاه عالی آلمان ماه گذشته دستوری مبنی بر اعلام ممنوعیت خودروهای آلاینده اعم از دیزلی و بنزینی در این کشور را صادر کرد. طبق این قانون، هرگونه تردد و رفت و آمد از طریق این خودروهای آلاینده پیگرد قانونی و جریمه های سنگینی را به دنبال خواهد داشت.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۴۸۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا طاهری با اشاره به برگزاری جلسه بررسی مشکلات و معظلات رودخانه کن با حضور معاون این اداره کل، نمایندگان کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر، اداره کل محیط زیست استان تهران، شرکت آب منطقه ای تهران، شهرداری های مناطق ٥، ٩، ١٨، ٢١، ٢٢ گفت: رودخانه کن بزرگترین رودخانه ورودی شهر تهران است و از منظر محیط زیستی و گردشگردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با گسترش محیط شهری، افزایش نفوس و کاهش نزولات جوی و بهره برداری های غیر اصولی صورت گرفته معضلات فراوارنی را به‌وجود آورد است.

وی به بخشی از معضلات این رودخانه اشاره و تصریح کرد: تخلیه نخاله و پسماند، ورود فاضلاب های بهداشتی و صنعتی، نبود ایمنی مناسب در حریم و بستر رودخانه و … از جمله موضوعات مطرح و بررسی شده در این جلسه بود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مطرح کرد: پس از تبادل نظر و تشریح مشکلات و اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف، مقرر شد ماتریس وظایفی برای همه دستگاه های متولی تنظیم شود و همچنین همکاری هایی فی مابین در خصوص رفع معضلات مربوط به رودخانه کن تقویت شود.

کد خبر 6093949

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می‌شوند
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می شوند
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • ماموریت جدید برای قاتل هالند: هری کین!
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»