Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ > تلویزیون - روزنامه خراسان نوشت:خبر ساخت سری جدید مسابقات «مردان آهنین» برای پخش در نوروز پیش رو آن هم بعد از 6 سال دوری مردان آهنین از سیمای ملی، سبب شد تا بار دیگر حاشیه‌های داغ این مسابقه در سال‌های نه چندان دور که هنوز اثراتش بر پیکره جامعه و به ویژه قشر جوان نمایان است، تداعی شود.

حاشیه‌هایی که مروری بر آن‌ها نشان می‌دهد «مردان آهنین» همان‌قدر که می‌تواند برای رسانه ملی با توجه به اقبال عمومی فرصت باشد، همان‌قدر هم می‌تواند باعث نگرانی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 نزاع؛ از صحنه تا خیابان!
نزاع، دعوا و درگیری فیزیکی و... همه و همه واژگان مشترکی است که طی سال‌های پخش مسابقه مردان آهنین بارها از رسانه‌ها و درباره شرکت کنندگان این مسابقه شنیده شده است. از خبر حمله دو نفر از  برادران قرایی به دوست سابق‌شان علی مکاری، آن هم با شمشیر سامورایی بگیرید تا نزاعی که به درگذشت روح‌ا... داداشی، قهرمان سابق همین مسابقات انجامید. هر چند در ماجرای داداشی او شروع کننده ماجرا نبود. حتی ماجرای نقدعلی اسماعیلی هم که شمشیر خورد، هنوز داغ است. درگیری‌هایی که فقط به نزاع‌های خیابانی ختم نمی‌شد بلکه پیش از آن، در پشت صحنه ضبط برنامه هم میان ورزشکاران رقم خورده بود.
 دوپینگ استروئید و روان‌های مغشوش
مصرف ماده ممنوعه «استروئید» در زمان برگزاری مسابقات، یکی از مهم‌ترین عوامل درگیری‌های مردان آهنین سر ضبط برنامه بود. ماده‌ای ممنوعه‌ که دوپینگ محسوب می‌شود و به اذعان بسیاری از قهرمانان این رشته در سر ضبط مسابقه مردان آهنین، 99 درصد ورزشکاران از این ماده استفاده می‌کردند. ماده‌ای که علاوه بر تاثیرات فیزیکی قوی و غیرمجاز بر روی ورزشکاران، به اختلالات روانی و بالا رفتن هیجان در آن‌ها و دعوا و درگیری میان‌شان منجر می‌شد.
 همیشه پای داوری در میان است!
مسئله داوری در طول این سال ها، یکی از متهمان درجه یک حواشی مطرح بوده است. مسئله ای که به گفته ورزشکاران این رشته، همیشه یکی از عوامل حاشیه در برنامه بوده است. بخشی از حواشی مردان آهنین در سال‌های پخش، داوری بود که به گفته اهالی این رشته میان ورزشکاران تفرقه می‌انداخت. مسئله‌ای که البته همیشه «خودنگاه» آن را تکذیب می‌کرد و می‌کند.

 

99 درصد مردان آهنین از مواد نیروزا استفاده می کردند

محراب فاطمی، همان جوان خوش سیمای قوی‌ترین مردان ایران که در سال‌های ابتدایی پخش آن از سیمای ملی، بدجور در میان جوانان و علاقه‌مندان به این ورزش محبوب شده بود، حالا در آستانه ساخت و پخش مجدد این برنامه از سیمای ملی در نوروز 97 در گفت‌وگو با وب سایت ورزش3، حرف‌های جالبی زده است. حرف‌هایی که نه تنها بوی دلخوری می‌دهد بلکه نشان می‌دهد پشت پرده این مسابقه تا چه اندازه دستخوش حواشی داغ و ریز و درشت بوده است. در ادامه بخش‌هایی از صحبت‌های او را از نظر خواهید گذراند.
  من که با تعطیلی این مسابقه راحت‌تر از قبل هستم! تا وقتی که این رقابت‌ها برگزار و از تلویزیون پخش می‌شد، همیشه در حاشیه بودیم اما الان راحت زندگی‌ام را می‌کنم و به کسی کاری ندارم.
  ٩٩‌درصد بچه‌هایی که در قوی ترین مردان شرکت می‌کردند، از استروئید و دیگر مواد نیروزا استفاده می‌کردند. به همین دلیل هم بود که به جز یک عده انگشت شمار، بقیه یکی، دو سال مطرح می‌شدند و خیلی زود کنار می‌رفتند.
  مسابقه مردان‌ آهنین طرفداران زیادی داشت و برخلاف اعلام صداوسیما که گفته بود دومین برنامه پربیننده نوروز است، من می‌دانم که با فاصله پربیننده‌ترین برنامه نوروز محسوب می‌شد.
  مرگ روح‌ا... داداشی مزید بر علت شد تا تفکر منفی راجع به ورزشکاران به وجود بیاید. من می‌توانم بگویم این حاشیه‌هایی که گفته می‌شد، اکثرا واقعیت داشت. از دعوا و درگیری تا دوپینگ در این رقابت‌ها صورت می‌گرفت!

 

چاقوکشی در برنامه کذب محض است!
«رضا قرایی» و «مسلم دارابی» که هر دو نفر سابقه قهرمانی در مردان آهنین را دارند، به تازگی درباره حاشیه های این برنامه در گفت‌وگو با ایسنا و شهروند حرف‌هایی زده‌اند که خواندنی است.

  «رضا قرایی» می گوید: «حضور در مسابقه مردان آهنین انگیزه ای برای ما و تمام ورزشکاران این رشته در طول سال بود اما دیگر دلیلی نمی بینم به خودم فشار بیاورم. اختلاف و مشکل در هر رشته ای پیش می آید. ورزشکاران این رشته از نظر اندامی درشت هستند و به همین دلیل اخبار مربوط به آن ها بزرگ نمایی می شود، اما چاقوکشی و قمه کشی در حاشیه برنامه مردان آهنین کذب محض است. درباره اختلاف بین برادران فاطمی و برادران قرایی، طبیعی بود که ما با هم خیلی رابطه دوستانه ای نداشته باشیم و حتی کری خوانی کنیم. قبل از من محراب فاطمی چند بار قهرمان شده بود و وقتی من آمدم، چند سال پشت سر هم قهرمان شدم. هم ما چهار برادر بودیم که در مسابقات شرکت می کردیم و هم برادران فاطمی. این شباهت ها هم باعث این بحث ها شده بود.»

  «مسلم دارابی» هم معتقد است: «به نظرم یک سری دنبال بهانه بودند تا جلوی پخش مسابقه مردان آهنین را بگیرند وگرنه این که یکی، دو نفر در زندگی شخصی شان دچار حاشیه شدند، چه ارتباطی به پخش نشدن این برنامه داشت؟ مگر در فوتبال و والیبال چنین اتفاقاتی رخ نمی دهد؟ در این رشته هم درگیری به وجود می آید و هم جلوی دوربین بازیکنان به هم فحش می دهند. قرار نیست وقتی یک نفر اشتباه می کند، همه تنبیه شوند. این که می گفتند در مسابقه مردان آهنین هر سال دعوا می شد، درست نبود. در ١٠سالی که این مسابقه برگزار می شد، من فقط یک بار دیدم که ورزشکاران با هم دعوا کردند. واقعا ١٠سال، یک دعوا آمار بدی است؟ این نفرات با این اندام و قدرت که کامیون و هواپیما جابه جا می کنند، اصلا دعوایی نبودند.»

 

45302

 

کلید واژه‌ها : سازمان صدا و سیما - نزاع خیابانی - دوپینگ -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۴۹۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام گلبال به پارالمپیک قطعی شد

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک، سید محمد پولادگر سرپرست کاروان اعزامی به بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس در خصوص آماده سازی ورزشکاران جانباز، توان‌یاب، نابینا و کم‌بینای کشورمان اظهار داشت: بازی های پارالمپیک پاریس از ابعاد مختلفی دارای اهمیت است و قطعا یکی از سخت ترین رویدادهای ورزشی خواهد بود که کشور عزیزمان ایران در آن حضور خواهد یافت. از این رو کمیته ملی پارالمپیک با برنامه‌ریزی دقیق از ماه‌ها قبل اردوها و برنامه‌های آماده‌سازی ورزشکاران را آغاز و این اردوها طبق برنامه در حال انجام است. با وجود محدودیت‌های موجود، تلاش شده تا بهترین امکانات برای آماده‌سازی ورزشکاران فراهم و دغدغه های این عزیزان مورد توجه قرار گرفته و برطرف شود.

وی در خصوص تعداد سهمیه های کسب شده گفت: تاکنون ۳۸ سهمیه برای حضور در بازی‌های پارالمپیک پاریس توسط ورزشکاران کشورمان در رشته های پارادوومیدانی، پاراتیراندازی، پاراتکواندو، پاراتیراندازی با کمان، پاراشنا، والیبال نشسته و گلبال کسب شده است. در رشته های پاراوزنه برداری، پاراجودو، پاراکانو و همچنین پارادوومیدانی هنوز شانس کسب سهمیه داریم که این سهمیه‌ها به لطف خدا و با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تلاش و انگیزه بالای ورزشکاران و مربیان دور از دسترس نیست.

سرپرست کاروان اعزامی به بازی‌های پارالمپیک پاریس افزود: اعزام در ۱۰ رشته ورزشی برای بازی‌های پارالمپیک پاریس قطعی شده است و با توجه به اصل کیفیت گرایی و سیاست‌های کمیته پارالمپیک لیست نهایی نفرات اعزامی طبق زمان تعیین شده توسط کمیته برگزاری بازی ها تا پایان خردادماه مشخص خواهد شد. انتخاب نفرات اعزامی بر اساس سهمیه‌های کسب شده، عملکرد ورزشکاران در  اردوها و نتایج تست های آمادگی در راستای کسب نتایج مطلوب و مدال در بازی‌های پارالمپیک انجام خواهد شد و اعزام تیم گلبال نیز  براساس ملاک های تعیین شده کمیته پارالمپیک قطعی شد.

 پولادگر با اشاره به بودجه پیشنهادی کمیته ملی پارالمپیک برای سال ۱۴۰۳ افزود: انتظار داریم با توجه به اینکه در سال مهم برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک قرارداریم، بودجه کافی به منظور حمایت از کاروان اعزامی و حضور مقتدرانه ورزشکاران در این میدان بزرگ بازی‌های پارالمپیک پیش بینی شود. البته ما از مباحث بودجه ای به شدت نگران هستیم و امیدواریم دولت و مجلس آن را حل کنند.

پولادگر افزود: همواره مقام معظم رهبری در دیدار با ورزشکاران نسبت به مباحث فرهنگی و مرام پهلوانی تاکید داشته اند، از اینرو اهتمام ویژه نسبت به این موارد از مهم‌ترین اولویت‌های کمیته ملی پارالمپیک است لذا اردوی تیم های ملی با حضور مربیان فرهنگی تشکیل می شود. همچنین برای نخستین بار روانشناسی دینی پایه توسط روانشناسان ورزشی حاضر در اردوهای ملی مورد توجه قرار گرفته است. 

وی در خصوص پاداش در نظر گرفته شده برای قهرمانان پارالمپیک اظهار داشت که اعلام مبلغ پاداش منوط به آگاهی کمیته از بودجه تخصیصی می باشد، لذا پس از نهایی شدن این موضوع تعیین و اطلاع رسانی خواهد شد.

 پولادگر افزود: علاوه بر جوایز نقدی، حمایت‌های دیگری نیز از ورزشکاران پارالمپیکی کشورمان انجام می‌شود. این حمایت‌ها شامل پرداخت کمک هزینه ماهیانه برای ورزشکاران و کادرفنی، تخصیص کمک هزینه برگزاری اردوها برای فدراسیون ها، اعزام به رویدادهای تدارکاتی بین‌المللی و ارائه خدمات تخصصی، پزشکی، روانشناسی، تغذیه و همچنین سنجش و ارزیابی عملکرد ورزشکاران بر اساس یافته های علمی در قالب آکادمی ملی پارالمپیک است.

وی با تاکید بر لزوم همکاری فدراسیون ها و ورزشکاران برای انجام دقیق برنامه های پیش بینی شده، حضور ورزشکاران و کادرفنی در رویدادهای آموزشی به ویژه آموزش های ضددوپینگ و همچنین آزمون های سنجش عملکرد را ضروری دانسته و نسبت به اثر گذار بودن نتیجه آزمون های سنجش در اعزام ورزشکاران تاکید و ابراز امیدواری کرد کاروان پارالمپیک در بازی های پاریس خوش درخشیده و بار دیگر موفق به تاریخ سازی گردد. 

دیگر خبرها

  • انتقاد شدید عباس آخوندی از ساخت و ساز در پارک لاله
  • ببینید | انتقاد پیمان یوسفی از روند برکناری علی خطیر و خوشحالی مربی استقلال از این خبر روی آنتن زنده تلویزیون!
  • قابل توجه کسانی که هر روز پنیر می خورند
  • انتقاد گزارشگر سازمان ملل از خشونت پلیس آمریکا در اعتراضات دانشگاهی
  • تداوم صدرنشینی دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان هفته دوم سوپر لیگ کاراته مردان
  • تهران میزبان مسابقات دارت قهرمانی کارگران کشور
  • اعزام گلبال به پارالمپیک قطعی شد
  • ۳۸ سهمیه برای حضور در بازی‌های پارالمپیک کسب شده است
  • نگران بودجه کمیته ملی پارالمپیک در سال پارالمپیک هستیم
  • برنامه جام‌جهانی تیراندازی اعلام شد