Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقابله با جریان لیبرال داخلی مهم‌ترین وظیفه‌ای است که هم‌اکنون بر دوش زنان این سرزمین است تا این افراد که با کمک همپیمانان خارجی خود درصدد از بین بردن مهم‌ترین عنصر خانواده هستند، به مقاصد کثیف خود نرسند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بصیرنیوز، بانوی ایرانی، قبل از ورود اسلام به سرزمین ایران تاکنون، حرمت و عظمتش در قالب یک حیایی پیچیده بود که بزرگی و وقارش را تضمین می‌کرد و ورود اسلام به ایران، این خصوصیت ملی را پوششی معنوی و خدایی بخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
اما در سال‌های اخیر و با نفوذ برخی از مسئولان لیبرال به بدنه اجرایی کشور، تلاش می‌شود تا دیوارهای حریم بانوان برچیده شود و از آنان برای رسیدن به اهداف سیاسی و اجتماعی سوء استفاده کنند.
 
در حالی که این روزها در هفته گرامی‌داشت مقام زن و سالروز ولادت اسوه عفت و نجابت حضرت فاطمه زهرا(س) قرار داشتیم، در گوشه و کنار کشورمان به بهانه برپایی جشن روز زن اقدام به هنجارشکنی و برپایی برنامه‌های ضد ارزشی می‌شود که هیچ سنخیتی با مشی بزرگ بانوی جهان اسلام، که تمام عمر را در راه حفظ حریم زن تلاش می‌کرد، ندارد.
 
برپایی جشن روز زن در تهران توسط شهرداری این شهر و اقدامات شنیع صورت گرفته در این جشن، که مقابل چشمان شهردار تهران و بسیاری از مسئولان صورت گرفت، موجب شد تا بار دیگر چهره اصلی لیبرال‌های اصلاح طلب برای همگان آشکار شود.
 

رقص دختران در محفل عمومی توهین به افکار انقلابی است
 عضو شورای شهر فریدونکنار در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: این اقدامات به هیچ عنوان پسندیده نیست و عواملی که موجب بروز این حرکات هستند، باید از مردم و بانوان ایرانی عذرخواهی کنند.
 
سیده نازبانو عزیزی با اشاره به اینکه جایگاه بانوی ایرانی فراتر از اینگونه برنامه‌ها است، خاطرنشان کرد: در حالی که فاطمه(س) اسوه متانت و عفاف است و باید این الگو در میان بانوان تقویت شود اما افرادی سودجو تلاش می‌کنند تا زنان و دختران را در قالب آوازخوانی و رقاصی تعریف کنند، که بسیار کار ناپسندی است.
 
وی تصریح کرد: رقص دختران به سن تکلیف رسیده این سرزمین در محفل عمومی و آن هم در جشن دردانه نبی اکر(ص)، که الگوی نجابت، طهارت و وقار روی زمین است پیش چشمان بسیاری از مردان و مسئولان، توهین به انقلاب، دین و افکار انقلابی ما و مهمتر از همه پایمال کردن خون شهدا و آرمان‌های آنان و خلاف شرع و دستورات خدا است.
 
عزیزی افزود: مسئولان برگزار کننده این جشن که از مدیران ارشد شهرداری تهران بودند اگر از خلق خدا به دلیل جایگاه فعلی هراسی ندارند، باید از خدا برای اینگونه اقدامات بترسند.
 

لزوم برخورد با عوامل جشن روز زن در تهران
 سیده معصومه حسینی از بانوان فریدونکناری با اشاره به تقبیح اقدامات صورت گرفته در جشن روز زن در تهران، اظهار کرد: بانوان ایرانی، تبدیل شدن به یک کالای تبلیغاتی و یا کالایی برای لذت بردن عده‌ای را اهانتی به وجود ملکوتی زنان پرصلابت ایرانی می‌داند و ترویج چنین حرکاتی در قالب تفکری روشنفکرانه خیانت به جایگاه بانوان است.
 
وی خاطرنشان کرد: ترویج چنین حرکاتی از نگاه زنان این سرزمین محکوم قلمداد شده و امیدواریم برخورد جدی با چنین جریان‌های مغرضانه صورت گیرد.
 
این بانوی فریدونکنار با بیان اینکه نفوذ افراد غیرانقلابی در مسئولیت‌های اجرایی علت اصلی این اتفاقات است، تصریح کرد: درک اینکه چرا در هفته‌ای به این بزرگی (هفته زن و مادر) که گرامی‌داشت بزرگ بانوی عالم بشریت حضرت زهرا(س) است چنین اتفاقی رخ داد، برای بانوی ایرانی که لباس شیعه را به تن دارد بسیار سخت است.
 
به گزارش خبرنگار ما، بانوان ایرانی در تمامی صحنه‌های انقلاب پشت سر مردان کشور بوده‌اند و جمهوری اسلامی به پشتیبانی این زنان توانسته توطئه‌های دشمنان خارجی را خنثی کند.
 
مقابله با جریان لیبرال داخلی مهم‌ترین وظیفه‌ای است که هم‌اکنون بر دوش زنان این سرزمین است تا این افراد که با کمک همپیمانان خارجی خود درصدد از بین بردن مهم‌ترین عنصر خانواده هستند به مقاصد کثیف خود نرسند.     انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۰۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه شده که زنان در ورزشگاه ها حرف های رکیکی می زنند که تا حالا مختص مردان بود؟

روزنامه هم میهن نوشت: اتفاقاتی که این روزها در فضای ورزشی ایران رخ داده است، از یک نظر پدیده جدیدی محسوب نمی‌شود. در حقیقت، ساختار سیاسی ایران با دو مشکل اساسی در این موضوع مواجه است. ازیک‌سو، نمی‌خواهد خود را با ضوابط عمومی فدراسیون‌های جهانی یا کمیته بین‌المللی و منشور المپیک سازگار کند و درعین‌حال، می‌خواهد که همچنان از مزایای عضویت در این نهادها بهره‌مند شود و در مسابقات المپیک و جهانی و باشگاهی شرکت کند. از سوی دیگر، نمی‌خواهد یا نمی‌تواند خود را با الزامات فرهنگی ورزش در داخل کشور تطبیق دهد.

ریشه این مسئله نیز در ناسازگاری فرهنگ ورزشی با ارزش‌های سنتی است. این ناسازگاری به‌ویژه در ورزش زنان اهمیت بیشتری دارد. در سنت اجتماعی ما زن اساساً واجد جایگاهی نبود که بخواهد برای اثبات خود به صحنه بیاید و از آن مهمتر سرود برابری با مرد را بخواند. آن سنت الزامات خاص خود را به رفتار و پوشش و جایگاه زنان بار می‌کرد.

ولی زن در جامعه جدید تمام این محدودیت‌ها را رد می‌کند. شاید تعجب کنیم که چرا برخی از زنان نیز همپای مردان از کلمات رکیک استفاده می‌کنند. کلماتی که حتی کاربرد آن از سوی زنان وجاهت منطقی ندارد. علت این پدیده در همین اصرار به برداشتن مرزهای تمایزی است که چون به اجبار ایجادشده شکل‌های افراطی و حتی مضحک هم پیدا کرده است.

مشکل مهم و دیگر این ساختار داشتن تصور حق انحصاری امور به‌ویژه در حوزه فرهنگ نزد صاحبان قدرت است این تصور موجب شده که در اجرای اهداف فرهنگی به‌کلی ناکارآمد شوند. نمونه آن فضای عمومی ورزشگاه‌ها به‌ویژه فوتبال است که متاسفانه در کشتی هم هست و در سال‌های اخیر به والیبال و سایر رشته‌های ورزشی هم سرایت کرده است.

سیاست‌زدگی در ورزش، انحصار نسبی در مالکیت تیم‌های ورزشی، کوشش برای تبدیل ورزش به ابزاری برای پیشبرد اهداف فرهنگی غیرمرتبط با ورزش، عدم حضور مردم و ذینفعان در مسائل و مدیریت باشگاه‌ها و نیز تنظیم مقررات عمومی فضاهای ورزشی، در کنار علاقه وافر برای حضور در رقابت‌های ورزشی در سطح بین‌المللی و کوشش برای کسب مدال و جام و افتخار به آنها؛ جملگی موجب ایجاد سیاست‌هایی متعارض و فضایی مغشوش در ورزش شده است که دیر یا زود هزینه آن هم باید پرداخته شود.

این‌گونه تعارضات و عوارض در اغلب حوزه‌های مدیریتی وجود دارد ولی به عللی از جمله ضرورت تبعیت از منشور المپیک و مقررات فدراسیون‌های جهانی؛ در ورزش برجسته و مشهود شده است؛ زیرا در صورت عدم رعایت ضوابط این نهادهای بین‌المللی، امکان اخراج از فدراسیون‌های ورزشی جهانی وجود دارد و از آنجا که ورزش به‌ویژه ورزش قهرمانی رکن مهمی در تامین اوقات فراغت یا حتی هویت‌بخشی جوامع جدید است، تن دادن به اخراج موجب بحران داخلی خواهد شد.

فراموش نکنیم که ایران همچنان در حوزه ورزش در مقایسه با کشورهای مشابه خود حرف‌های زیادی برای بروز استعدادها دارد. بعلاوه پربیننده‌ترین شبکه تلویزیونی ایران با فاصله زیاد، شبکه‌هایی است که به ورزش می‌پردازند و الا صداوسیما فاقد مشتری جدی خواهد بود.

مجموعه این وضعیت در ورزش ایران موجب شده که حکومت هم در داخل و هم در خارج دچار چالش شود. چالش‌هایی که با گذشت زمان تشدید می‌شود و به اتخاذ تصمیمات به نسبت عجیب منجر شده و خواهد شد.

راه‌حلی جز سیاستگذاری بدون تناقض یا با تناقضات اندک نیست. با ممنوع کردن حضور زنان یا مردان در ورزشگاه‌ها هیچ مسئله‌ای حل نخواهد شد. مقررات پوشش هم همچنان دامن‌گیر فدراسیون‌های ورزشی خواهد بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چه شده که زنان در ورزشگاه ها حرف های رکیکی می زنند که تا حالا مختص مردان بود؟
  • توصیف عجیب خاخام اسرائیلی درباره ایرانی‌ها
  • جوان: پیرمرد هتاک بخشی از جریان‌سازی علیه زنان بود
  • ورود بانوان به ورزشگاه تصمیم نظام بوده است
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • پس لرزه های ادعای یک نماینده مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /یک ذره انسانیت و شرم داشته باشید /حرمت زنان و نوامیس یک کشور مسلمان را نشکنید
  • تاثیرگذاری فرهنگی وظیفه آحاد مردم جامعه است
  • نظارت فینال لیگ قهرمانان آسیا برعهده بانوی ایرانی